Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukamy Servera
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
Purplex
Posuzkujemy servera najlepiej tak na 12 osob bo jest nas 11 awiedz moze jakis rekrut jeszzcze wpadnie najlepiej z chaslem ejsli nie to z refem pozdro ziomki moje gg 1542247
BoromiReK
CYTAT(Purplex @ 13:33, 29 05 2007) [snapback]62432[/snapback]
Posuzkujemy servera najlepiej tak na 12 osob bo jest nas 11 awiedz moze jakis rekrut jeszzcze wpadnie najlepiej z chaslem ejsli nie to z refem pozdro ziomki moje gg 1542247

Po 1 Kup sobie ;o
Po 2 Masz 12 lat czy 13 roznicy nie ma ; o , i gdy czytam twoje posty na innych stronach klanu to mi żal sie robi Ciebie i twojego klanu .
Po 3 Zamilcz .
Konik
chaslowy chlopcze przepusc swoj tekst przez worda albo daj komus starszemu do przetlumaczenia bo niedobrze sie robi jak sie widzi takie byki
BoromiReK
Mowilem ze ma 12 lat ^^
Purplex
po 1 mam 15 lat lolki
po 2 nie ppdlizujcie sie soba cioty !@#ane
po 3 niemozecie poprostu poweidziec ze niemacie
po 4 takich jak wy to amm w ***
po 5 siedzicie caly dzien na forum i sie wsyystkiego czepiacie
po 6 takie kozacy jestescie to wyskoczcie na duela
po 7 znam 10latka co was by zjechal jak chcial
po 8 pewnie wiecie wiecej o et a macie skille po low--
po 9 moje gg 1542247 wstydu wam narobie
po 10 zamknijcie te m@!dy bo rpzypal
po 11 moglbym tak caly dzien ale szkoda zdnia
po 12 spiepszajcie
TheOtherS!de

Po 1 Trochę kultury (o ile wiesz, co to)

Po 2 Z tego, co reprezentują twoje posty wynika, że jesteś jakimś niedorozwojem lub ktoś Cię za mocno w głowę uderzył (swoją drogą to się nie dziwie, że Cię biją)

Po 3 Nie lubię takich dzieci jak Ty, co cfaniakują i obrażają innych a o wulgaryzmach już nie wspomnę.

Po 4 Może być jeszcze chciał żeby ktoś Ci dał: mieszkanie w centrum miasta, BMW Z4, no i 2000000 Euro na drobne wydatki?????? Hehe

QbicA
Po 1: to że masz 15 lat nie znaczy ze jestes juz dorosły i dalej piszesz głupoty
po 2: cicho
po 3: Żal
BoromiReK
CYTAT(Purplex @ 19:09, 29 05 2007) [snapback]62452[/snapback]
po 1 mam 15 lat lolki
po 2 nie ppdlizujcie sie soba cioty !@#ane
po 3 niemozecie poprostu poweidziec ze niemacie
po 4 takich jak wy to amm w ***
po 5 siedzicie caly dzien na forum i sie wsyystkiego czepiacie
po 6 takie kozacy jestescie to wyskoczcie na duela
po 7 znam 10latka co was by zjechal jak chcial
po 8 pewnie wiecie wiecej o et a macie skille po low--
po 9 moje gg 1542247 wstydu wam narobie
po 10 zamknijcie te m@!dy bo rpzypal
po 11 moglbym tak caly dzien ale szkoda zdnia
po 12 spiepszajcie

1. Miec 15 lat to powoli wchodzić w świat gimnazjum ;) .
2. My sie kochamy , a nie podlizujemy
3. Nikt , ale to nikt nie da wam , nawet zasponsoruje serwera . JESTESCIe nieznani !
4.Ja tez "amm" Cie w dupie ;D
5.Takie życie
6. Wiekszosc tych ludzi na forum gra w poważnych , albo grała w dobrcyh klanch Purplexu
7.Moj kolega z okrąglaczka lepiej pisze od Ciebie
8.Nigdy z nami nie grales wieć , ZAMILCZ !
9. 2631965 , zapraszam
10. Przypał sie pisze
11. Mowi sie szkoda słow , a nie zdania ;d
12. Mamo kup mu Słownik Języka Polskiego xD

Pozdrawiam !
Purplex
tak sie lolku skalada ze przyslzo duzo ofert i mamy serva et pro z chaselkiem pozdro noobku ^^
Konik
Purplex tak wlasciwie w jakim klanie grasz?? Co osiagnales jzu w ET, macie jakies sukcesy?? Jak dlugo Twoj klan istnieje?? Jak odpowiesz nam na te pytania i wykazesz, ze ty lub Twoj klan ownuje nasza sceneto wtedy bedziesz mogl wyzywac ludzi od noobow i miec wszystkich w dupie, a tak prosze Cie- WIECEJ POKORY!!!
BoromiReK
CYTAT(Purplex @ 13:18, 30 05 2007) [snapback]62477[/snapback]
tak sie lolku skalada ze przyslzo duzo ofert i mamy serva et pro z chaselkiem pozdro noobku ^^

HahA ? jakoś niechce mi się wierzyć
Mozesz mnie nie nazywać noobem , bo wiem wiecej od Ciebie o ET i byłem w mocniejszych klanach . Wiec zAmilCz ! Dzieciaczku

CYTAT(Konik @ 14:51, 30 05 2007) [snapback]62478[/snapback]
Purplex tak wlasciwie w jakim klanie grasz?? Co osiagnales jzu w ET, macie jakies sukcesy?? Jak dlugo Twoj klan istnieje?? Jak odpowiesz nam na te pytania i wykazesz, ze ty lub Twoj klan ownuje nasza sceneto wtedy bedziesz mogl wyzywac ludzi od noobow i miec wszystkich w dupie, a tak prosze Cie- WIECEJ POKORY!!!

Masz racje xD ^^
Pokora jest wazna
Clayman
Proszę, oto jak nasza scena wygląda. Niestety większość to dzieci które przez ET chcą osiągnąc coś co można nazwac uznaniem. Ale czemu od razu chcą być lepsi wyzywając i obrażając innych? A potem szukam 3v3, ktoś widzi mojego hosta i odmawia grać bo .pl na końcu :/ Pozdrawiam
TheOtherS!de
Co to K... jest za P... Noob????
przecinek
TheOtherS!ide

Noob??? malo powiedziane to jest NaaaaaaaaaaaaB! tacy jak on powinni byc zamykani w klatce na cale zycie... spytajcie go jeszcze czy wie co to Admin albo Reff...
serwerow sie niedostaje za darmo kolego wez wystartuj z klanem w cupie wygraj go to moze dostaniesz serwer wiedz zycze powodzenia :thumbsup:
conish
chaselkiem... hohoho
Purplex
lolku napisz mi na gg 1542247 dam ci ip mojego server ktory dostalem 20 slotowy i zobaczymy a wogole to was powinni wklatce zamknoc ^^
QbicA
serwerek z chasełkiemXD możesz w cupie wygrać jak już wspomnieli wtedy dowiedziesz tego ze nie jestes naab i bedziesz mół innych wyzywać od nich :)) podaj www twojego klanu albo skłąd zobacze ten ownerski klan
wede
Poprostu wzieli jakis server pusty z boku z haslem i tyle.
Konik
wkaltce ZAMKNOC!!! Czlowieku, ty odpusc sobie komputer i ET, tylko zacznik czytac ksiONzki, bo niedobrze mi sie robi jak widze Twoj styl pisania. Na miejsxcu Twoich rodzicow bym Cie odcial od internetu i zakal zajac sie czyms bardziej pozytecznym.
CzarnyAfgan
Witam!

Purplex, z czałym szacunkiem dla twojej osoby, ale rzygać mi się chce jak widze twoje posty. Twierdzisz że masz 15 lat, ok nieznam Cię wiec niemoge wiedzieć ile, ale widząc twoje wypowiedzi daje Ci góra 12. Być może jesteś dyslektykiem, więc o błędy ortograficzne niemożemy się czepiać, ale facet piszesz takie bzdury że niedziw się że wszyscy po Tobie jeżdżą. Wyzywasz od noob'ów osoby których nieznasz, wyzywasz od low skilli chociaż nigdy niegrałeś z nimi, twierdzisz że jeteś niewiadomo jaki macho a o twojej grze niesłychać nigdzie. Gdybyś grał w jakimś naprawdę liczącym się klanie zrozumiał bym twoje wypowiedzi, jednak nikt niesłyszał o Purplex'ie ownerze ani o jego wyśmienitym klanie. Podaj jakieś namiary nawój klan, stronkę, kanał irc, forum (o ile wiesz w ogóle co to wszystko jest) to zobaczymy na ile stać Ciebie i Twoją drużynę.

Peace for all
Konik
CYTAT
Być może jesteś dyslektykiem, więc o błędy ortograficzne niemożemy się czepiać

Moim zdaniem to nie jest wytlumaczenie, to jest choroba, ktora da sie wyleczyc, wystarczy chciec. Jezeli ktos tlumaczy sie dyslekcja, to znaczy, ze jest leniwy lub odpowiada mu taki stan rzeczy. Takim ludziom powinno sie zwracac uwage na pisownie, tymbardziej, ze coraz wiecej dzieciakow ma problemy z naszym jezykiem
kaurz
polecam Firefoxa nowego, ma wbudowany sprawdzacz pisowni :)
jarpen
firefox ze sprawdzaczem ortografii

http://board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=5913

CzarnyAfgan
Witam!

Wiesz Konik ja sam jestem dyslektykiem. Gdybyś nim był zrozumiałbyś dlaczego nienależy winić osoby z dysleksją. Poprostu dyslektykowi bardzo ciężko się nauczyć ortografii, gdyż pisze tak jak słyszy. A co do tego że jest to choroba uleczalna to zgodzę się, ale niewyobrażasz sobie ile wymaga to wysiłku i poświęcenia ze strony chorego. Jak widzisz staram się nierobić błędów, ale jeśli jakiś się trafi to chyba jaj mi za to nieodstrzelą?? A wybacz wodzu ale niemam zamiaru siedzieć ze słowinikiem w ręku żeby napisać posta.

Peace for all
wDz
@up
no i z toba sie zgodze
Gladki
CYTAT(CzarnyAfgan @ 3:09, 2 06 2007) [snapback]62595[/snapback]
Witam!

Wiesz Konik ja sam jestem dyslektykiem. Gdybyś nim był zrozumiałbyś dlaczego nienależy winić osoby z dysleksją. Poprostu dyslektykowi bardzo ciężko się nauczyć ortografii, gdyż pisze tak jak słyszy. A co do tego że jest to choroba uleczalna to zgodzę się, ale niewyobrażasz sobie ile wymaga to wysiłku i poświęcenia ze strony chorego. Jak widzisz staram się nierobić błędów, ale jeśli jakiś się trafi to chyba jaj mi za to nieodstrzelą?? A wybacz wodzu ale niemam zamiaru siedzieć ze słowinikiem w ręku żeby napisać posta.

Peace for all

Wiesz wypadało by przynajmniej znać podstawy pisowni. Jak np. ktos pisze "józ" to żal dupe sciska. Noi tak koledzy wypowiadaja sie wyzej sciagnij sobie najnowszego Firefoxa.
Mucha Emila
@Purplex... dawno się tak nie uśmiałem... niestety takich dzieci neo jest coraz więcej, w szkołach podstawowych powinni wprowadzić przedmiot "netykieta", ale skoro w/w kolega twierdzi ze ma 15 lat... top jest w 3gim~~ więc nie tylko podstawówka wymaga czegoś takeigo... (nie mówię o wszystkich, tylko o takich Purplex'ach :PP) Ale na moje oko to ty kolego masz 12~~ lat i kręcone zęby (ahhh jak ja kocham to powiedzenie :P)... Co do tego nowego wątku w temacie... też jestem dyslektykiem... ale zaświadczenie mi cofnęli :D:D bo nie robiłem jakiś ćwiczeń czy cuś... w każdym razie jestem szczęśliwym posiadaczem FireFoxa, który czuwa nad moją ortografią :D
MorFeuS
TBH. skąd zassac SpellBound? :O Chce zainstalowac z jednej stronki to mi mówi, ze jest nie kompaktobilny z FF :[ A ja nie chce zmieniac wersji FF ... mam wersje FF 1.5.0.12 :[ HILFE!

NVM znalazłem :P
CzarnyAfgan
Witam!

Ja jako dyslektyk niemusze robić żadnych ćwiczeń czy coś. Jedyne co muszę to raz na 3 miesiące stawić się u lekarza który robi mi test wzroku, daje do przepisania jakiś wykres albo tabelkę (pełną polskich znaków) i podpisuje mi świstek. A do MorFeuS'a mam pytanie. O co Ci chodzi?? Mówisz o jakimś programie czy co?? Może załóż nowy topic, albo dopisz do innego bo na "warzywniaku" raczej nikt Ci nieodpowie na te pytanie.

Peace for all
MorFeuS
CYTAT
MorFeuS'a mam pytanie. O co Ci chodzi?? Mówisz o jakimś programie czy co?? Może załóż nowy topic, albo dopisz do innego bo na "warzywniaku" raczej nikt Ci nieodpowie na te pytanie.

polecam Firefoxa nowego, ma wbudowany sprawdzacz pisowni :) Kots napewno odpowie...
Mucha Emila
Morfowi chodziło o sam jak to ująłeś "sprawdzacz pisowni", który dostępny jets w wersjo 2.0.1 (chyba) + a morf ma starszą wersje i nie chce sie przesiadać na nowszą. Tak? :PP
MorFeuS
1.5.0.12 to stara wesja :[?
kaurz
ja mam 2.0.0.4
CzarnyAfgan
Eee tam, dupa. Niebędę używał żadnych programików do sprawdzania pisowni bo i tak nic się nienauczę. A tak na marginesie to chyba w tym firefox'ie 2 jest ten korektor pisowni bo mam firefox'a zwykłego i niczego mi niesprawdza. A Ty MorFeuS'u mógłbyś kurde napisać że chodzi o programik do sprawdzania pisowni, bo później taki kretyn jak ja siedzi i się zastanawia.

Peace for all
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.