Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Umieetności postaci
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
Grucha07
Ten temat taki noobistyczny jest... Ale może mi ktoś powiedzieć co trzeba zrobić aby podnieść poziom skilla każdej klasy? Chyba wiecie o co mi chodzi..:)
BoromiReK
http://enemyterritory.pl/articles.php?cat_id=4

Nastepnym razem poszukaj !
Greeny
przepraszam uwaga do jego rodzicow: neostrada na komunie to jednak nie bylo to : <<< wystarczylby zegarek/rowerek : <
BoromiReK
CYTAT(Greeny @ 23:03, 20 06 2007) *
przepraszam uwaga do jego rodzicow: neostrada na komunie to jednak nie bylo to : <<< wystarczylby zegarek/rowerek : <

Sorry czy ty jak zaczynales grac w ET to wszystko umiałes ? nie sadze
To jest dział dla poczatkujacych i mozna pisac warzywne tematy zeby ktos im pomogl .

Wiec zamilcz i nie nabijaj postow ;)
Shade
poza tym po co odgrzebujesz dość już stary temat skoro nic nowego nie wnosisz :|
Mateusz Gawron
dlaczego zawsze jak gram to zaczynam od 0 xp. Bo wiem rze niekturzy jak zaczenają to majom już kilka tysięcy XP
Mateusz Gawron
dlaczego zawsze jak gram to zaczynam od 0 xp. Bo wiem rze niekturzy jak zaczenają to majom już kilka tysięcy XP
kaurz
jesli grasz na serwerach z XP Save, to tam zachowuje Ci zdobyte XP na okreslony czas (48h, 24h, etc).

P.S. Twoja ortografia to prowokacja, czy na serio jestes taki glupi?
Mucha Emila
CYTAT
Sorry czy ty jak zaczynales grac w ET to wszystko umiałes ? nie sadze
To jest dział dla poczatkujacych i mozna pisac warzywne tematy zeby ktos im pomogl .

Wiec zamilcz i nie nabijaj postow ;)

Ha Ha Ha...
Macgyver
gawron nie nabijaj sobie postów i nie spamuj wysyłając kilka razy tą samą odpowiedź wallbash.gif
SPIDIvonMARDER
Może mu się po prostu podwójnie wstawiło? Sam mam tak czasami, że daję na jakimś forum "dodaj odp". net sie wiesza, więc daję stop i od nowa "dodaj odp. Wtedy wszystko wchodzi i jest post 2x.

a żeby nie offtop:
Są też serwery, na których automatycznie zaczynasz od jakiejś ilości XP.
Macgyver
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 20:35, 18 07 2007) *
Są też serwery, na których automatycznie zaczynasz od jakiejś ilości XP.

Właśnie jak zaczynałem grać w wolfa to chciałem sobie zrobić taki serwer żeby pograć z botami, ale to sie da chyba tylko na etpro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.