Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Początek z ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
erminho
Witam.

Jeszcze nigdy nie gralem w ET.
Dopiero sciagam te gre (mirrora na tej stronie)

I mam takie pytanie - sciagne, zainstaluje i juz bede mogl grac? bedzie lista serwerow, na ktore bede mogl wejsc i grac? czy cos jeszcze potrzeba? jakies patche?

co z cd-keyem?
Greeny
zainstaluj to et . sciagnij jeszcze et pro 3.2.6 (z tej strony ) i patch 2.60b w razie pytan napisz ;]
sh4dow1992
Do tej gry nie potrzeba cd-key'a aczkolwiek jest takie coś jak etkey i to jest taki jak by twój cd-key. (Mam nadzieje że dobrze napisałem) Jak coś to mnie poprawcie.
Greeny
ja niesłyszalem o et key'u ani o rzadnym cd keyu do et. tego nietrzeba chyba crackowac w zaden sposob. zrob tak jak napisalem u gory i powinno ci chodzic dobrze :D PZDRo
Macgyver
musisz jeszcze zrobić update punkbustera.
SPIDIvonMARDER
Bezpiecznie byłoby sobie zainstalować jeszcze patcha 2.60
Czasami jest potrzebny do gry. No i warto ściągnąć sobie jakieś mapy. Wszystko jest na enemyterritory.pl
Macgyver
Greeny napisał to wcześniej!! Poza tym nie patcha 2.60 tylko 2.60b
Shade
patch 2.60 jest
a etkey to taki ID każdego gracza
SPIDIvonMARDER
CYTAT(Macgyver @ 12:30, 20 06 2007) *
Greeny napisał to wcześniej!! Poza tym nie patcha 2.60 tylko 2.60b

Niektóre kompy oprócz zainstalowania patcha 2.60b chcą jeszcze dodatkowo wcześniejszej wersji (nie wiem czemu, inaczej nic nie działa prawidłowo). Sam się spotkałem z takimi przypadkami. Natomiast innym wystarczy samo 2.60b
RaD
bo patch 2.60b to tylko 2 pliki: ET.exe i ETED.exe
a w 2.60 są jeszcze inne pliki
dziad5
właśnie, gdzie konkretnie te pliki umieścić?
sbartes
No więc sciągasz tak: et biggrin.gif , etpatch 1.02, etpatch 2.60, etpatch 2.60b, etpro 3.2.6 i taki programik do abdejta pb - to wszystko. Powodzenia banana.gif
SPIDIvonMARDER
etpro: wypakowywujesz, otrzymujesz folder "etpro", wklejasz go do głównego folderu z grą (tam, gdzie ikonki)
patch 1.02, 2.60: instalujesz (sam wie gdzie)
patch 2.60b wypakowywujesz, wyjmujesz ze środka dwie ikonki Wolfa i wklejasz na miejsce oryginalnych (trochę jak kopiowanie cracka).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.