Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problme z Pb na windows vista w wersji angileskiej
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Problemy z PB
Trackstar
Witam !
Mam problem z Pb otoz wyskauje mi znany wszem i wobec error
Server disconnect - you have been kicked via punkbuster (for 0 minuts ) .... Restriction : inadequate o/s privileges
przegladlem forum w poszukiwaniu rozwiazania tego problemu znalazlem pare topicow ale nie moglem znalesc
odpowiedzi na rozwiazanie tego problemu
a duzym problem jest to ze chyba niekomu nie przydazyl sie ten problem na viscie i to w jezyku angielskim
updetowalm pb ze strony i przez pb setup nie pomoglo wylaczalem firewalla tez nie pomoglo
conish
Po pierwsze... po kiego grzyba instalowac viste? Zwlaszcza teraz.

tak czy inaczej... nie daje sobie reki uciac, ale rozwiazanie dla xp powinno zadzialac tez na vista. dlatego wpisz w googlach "inadequate o/s privileges" kliknij pierwszy link i sprobuj. daj znac czy sie udalo.
Trackstar
sorry kuiplem kompa nie dosc ze nie w polsce to zagranica bo nie mieszkam w polsce to jeszcze do nowych komputerow inataluja juz viste
conish
wiem o tym... niestety nie rozumiem... nie w pelni gotowy os instalowac na nowych kompach. tak czy inaczej sprobuj tego sposobu, ktory podalem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.