Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomószcie ludzie :(
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
gacek131
Gram na servie już długi czas i mój ziomek i ja mamy takie samo ip (sieć między blokami) on dostał bana więc tak jest że ja też,a że po banie jest reset xp to mi się xp usunął.Więc mam do was pytanie czy da się go odzyskać admin serva mówi że nie ale : Kiedyś na innym servie admin zabrał mi xp a po chwili oddał.Na tym servie co teraz straciłem xp jest jaymod 2.1 a na tamtym co mi admin oddał był et pub czy to zależy od jaymodu że admin może wrócić czy nie?.Proszę o pomoc jak ktoś wie
twt
Raczej sie nie da oddac XP, a nie lepiej wziac Meda i nabic od nowa? (nim sie najszybciej nabija). Jak ciagle grasz na 4 lvl to odbiera Ci przyjemnosc zdobywania tych poziomow :D
RaD
a jak przerzucisz się na serwer bez xpsave to będzie ci trudniej
kaurz
CYTAT
Pomószcie ludzie :(, Straciłem xp :(

MISZCZ ORTOGRAFJI
scarab666
musisz wyszukać w folderze z zapisanymi XP pliku o nazwie swojego starego guida i zamieniasz na nowy guid.

jak sprawdzić swój nr guid zobacz na

www.clanbm.yoyo.pl

tam po lewej stronie masz w tabeli artykuły, "Jak sprawdzić swój nr. guid"
kaurz
o czym Ty, za przeproszeniem, pierd.olisz?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.