Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ET: QW beta
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
st4rf!sh
Witam. Zakładam ten temat ponieważ mam nadzieję, że znajdzie się osoba o złotym sercu która mogłaby użyczyć mi cd-key do bety :) Mogłem sam go zdobyc, ale wyświetliło mi komunikat, że mój komp (Pentium D 915, FX 5900 XT, 1 GB Ramu Dual Channel @ 667 Mhz) jest za słaby :P Jednak imo powinienem grać bez zaciachów na minimum, więc piszę ten apel =] Słyszałem już o qw różne opinie, w większości negatywne, a teraz chciałbym sam się przekonać. Jeśli ktoś byłby tak dobry i dał mi cd-key'a to będe bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
sh4dow1992
A skąd masz QW ?? Jak możesz to podaj stronkę:D Chyba że trzeba to kupić ?? Tylko się nie śmiej ale nie pamiętam jak to ma by z tym QW.
st4rf!sh
To jest beta, a nie pełna wersja. Gdzieś znalazłem instalke, już nawet nie pamiętam gdzie... I bez keya się zobaczy tylko menu :s
BoromiReK
CYTAT(sh4dow1992 @ 14:19, 8 07 2007) *
A skąd masz QW ?? Jak możesz to podaj stronkę:D Chyba że trzeba to kupić ?? Tylko się nie śmiej ale nie pamiętam jak to ma by z tym QW.

www.torrenty.org , wpisz ET QW i sciagniesz instalke , ale bedziesz musial miec cd-key .
sh4dow1992
Już właśnie tam znalazłem i zasysam :P a co do CD-key to ... n/c
Konik
Wdajew mi sie ze beta zostala udostepniona tylko dla mediow i wybranych osob, nie liczylbym na podanie przez kogos cd-key bo 2 osoby z tym samym kluczem nie wejda na serwer.
kaurz
QW?
nie podoba mi sie. BF 2942 + potwory.
sh4dow1992
Nie ma ma BF 2924 tylko 2142. Chyba że ty masz jakąś inna wersje. :P Albo sam sobie zrobiłeś xD
kaurz
...
falubaz
CYTAT(sh4dow1992 @ 10:40, 10 07 2007) *
Nie ma ma BF 2924 tylko 2142. Chyba że ty masz jakąś inna wersje. :P Albo sam sobie zrobiłeś xD

Jak to nie ma. Jest. Chlopie widze ze sie grzejesz, a nawet upalow nie ma. Wyjdz na powietrze, pograj w pile.
sh4dow1992
Sry zwracam honor jest BF 2924 ale 2142 tez jest (chyba ze coś znowu namieszałem)
Swiety
Keje do ET:QW były przez moment zaraz na początku udostepniania instalki na fileplanet skąd można było oczywiście ściągnąć ET:QW
A poza tym keje to tylko dla wybranych :D
jarpen
Na forum gry online możecie pogadać z osobami, które wygrały keye, w sumie dużo tych osób.
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=6564038&N=1
Mnie to nie dotyczy, bo i tak nie będzie mi działać, może w moh: airborne albo rtcw2 pogram kiedyś w kafejce xc
st4rf!sh
CYTAT(Swiety @ 1:02, 13 07 2007) *
Keje do ET:QW były przez moment zaraz na początku udostepniania instalki na fileplanet skąd można było oczywiście ściągnąć ET:QW
A poza tym keje to tylko dla wybranych :D

Z początku były tylko dla właścicieli płatnych kont na fileplanet, później także dla bezpłatnych kont, wystarczyło około 19 wejść i kliknąć :D
part
CYTAT(st4rf!sh @ 11:16, 8 07 2007) *
Pentium D 915, FX 5900 XT, 1 GB Ramu Dual Channel @ 667 Mhz

na tym to mozesz sobie w sapera pograc :P, nie masz po co szukać keya bo i tak bedziesz mial max 2-3fpsy jezeli wogóle odpalisz gre
st4rf!sh
CYTAT(part @ 17:40, 13 07 2007) *
na tym to mozesz sobie w sapera pograc :P, nie masz po co szukać keya bo i tak bedziesz mial max 2-3fpsy jezeli wogóle odpalisz gre

No chyba nie tylko w sapera, jak chociażby et wyciąga mi na luzie 250 :S
part
CYTAT(st4rf!sh @ 21:29, 13 07 2007) *
No chyba nie tylko w sapera, jak chociażby et wyciąga mi na luzie 250 :S

tylko ze et to gra ze stażem 4 letnim, na silniku z przelomu wieków
ZIS
pogrywam właśnie w et:qw i gierka nawet mi podpasowała , przymierzam sie do kupienia full wersji jak tylko wyjdzie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.