Urnnamu
19:29, 24 05 2005
Heyah sluchajcie czy ktos ma pojecie o bindach ?? ale nie takich zwykluch chatu tylko np jakis rysunkow
http://www.gizycko.mm.pl/~zaskro/lol3.jpg 
? albo zeby np zrobic flage narodowa za przycisnieciem jednego klawisz ??? jak ktos to ogarnia pls wytlumaczcie o co biega:D
Takie cos nazywa sie ansii i jest sztuka robienia rysunkow przy pomocy literek (i innych znakow dostepnych w ansii). Takie bindy robie sie bardzo prosto
bind x "say xxx;sa yyy;say zzz"
I tak dalej az uzyszkasz konkretnych (interesujacy Cie) wzor
Lepiej jednak ich nie uzywac. Flood.
No i na lepszych serwerach nie bedzie dzialac (flood protect)
sh4dow1992
21:08, 8 07 2007
..._...|..__________________,
....../ ---__________----____|]-->B00m!!!
...../_==o;;;;;;;;______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ), ----
...//___//
..//___//
Oto mam taki pistolet i chwiałbym aby kto mi zrobił z niego takie coś że jak kliknę klawisz A to chciałbym aby to było na voice chat w Et to pokazane z dźwiękiem head shoot.
PS Będę bardzo wdzięczny.
jakim dzwiekiem headshot na voicechacie ?!
CYTAT(conish @ 22:49, 8 07 2007)

jakim dzwiekiem headshot na voicechacie ?!
Jemu chodzi, ażeby był ten pistol pokazany na say'u. Do tego, żeby przy wyskoczeniu tego na say'u usłyszeć dźwięk "Headshoot".
Jak na serwerze (swoim) wrzucisz dźwięk "Headshoot" (ówcześnie go nagrywając) na serwer i coś tam pokombinujesz to będziesz to miał. Nie ma możliwości usłyszeć tego, jeżeli nie będzie dźwięku na serwerze. Po kolejne taki dźwięk denerwuje i nikogo nie interesuje to, że żeś hs'a strzelił. Nie musisz się chwalić, żeś strzelił hs'a.
Dziękuję za uwagę.
myślę że potrzebujesz etadmin
tam pewnie bedzie
sh4dow1992
10:46, 9 07 2007
Hmmm źle napisałem chciałbym aby był dźwięk "Great Shoot" (v56) i aby pokazał się tan pistolet :)
PS Jak już ktoś napisze jak to zrobić to możecie sobie też to zrobić :P
vsay "GreatShot"" ..._...|..__________________, "
vsay "GreatShot"" ....../ ---__________----____|]-->B00m!!! "
vsay "GreatShot"" ...../_==o;;;;;;;;______.:/ "
vsay "GreatShot"" .....), ---.(_(__) / "
vsay "GreatShot"" ....// (..) ), ---- "
vsay "GreatShot"" ...//___// "
vsay "GreatShot"" ..//___// "
vsay "GreatShot"" pls look @ console"
zrob nowy pliczek z koncowka ".cfg" i wklej to do niego.. potem w consoli /exec nazwapliku
moze Cie wywalic za spam, etpro 3.2.6 tak ma :)
ten GreatShot tylko raz powinien być, bo zrobi się taki chór
sh4dow1992
16:27, 9 07 2007
thx wszystko działa tylko wyświetlają sie 4 linijki bo dalej nie można bo PB blokuje ze to jest spam.
pokombinuj nad mniejszą wersją
jeśli on chce to używać w boju to waity nie będą za dobre (np. gdy go ktoś zabije i resp będzie za 1 sek, albo będzie med "pod ręką")
jak napisałem najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie tego w 4 linijki, co niestety może być trudne
możesz też pokombinować ze spacjami (wtedy tekst przejdzie do nowej linijki)
Jeśli zrobi kilka waitów ( a nie kilkadziesiąt) to żadna katastrofa się nei stanie.
Poza tym na 1s od spawna to gracz raczej myśli o spawnie a nie o wrzucaniu binda :D
generalnie takie bindy to spam ale niektóre są ciekawe, jak chociażby ten czy np jakaś krove ryczaca muuu (move) :D
sh4dow1992
10:29, 11 07 2007
No ta krowa jest super ale jej nie moglem znaleźć :((
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.