Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skąd się wzięło twoje motto?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
SPIDIvonMARDER
Powiedzcie, co oznaczają wasze motta pod postami i skąd się wzięły?

W moim przypadku:

Oprócz w Wolfa bawię się też w ASG (www.wmasg.pl dla ciekawych) i na jednej strzelance, póki żył medyk (czyli ja :), nasz team w ogóle nie musiał korzystać z respawnów, bo wszyscy byli na czas ratowani. Dopiero jak mnie ściągnęli, to się zaczęły schody... nie chwaląc się
W Wolfie jest podobnie. Jeśli jest zgrany team i dobry medyk, to też często nie trzeba korzystać z respa.
kaurz
motto?
chodzi o podpis/sygnature ?

moj, to nazwa kanalu.
Estaloth
kur.wa nie ma to jak rozumowanie: sygnatura -> motto. co z ludzmi bez sygnatur? pier.dolona dyskryminacja

don't worry, don't cry, take speed and fly, fo
COOBA`
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 11:12, 9 07 2007) *
W Wolfie jest podobnie. Jeśli jest zgrany team i dobry medyk, to też często nie trzeba korzystać z respa.

ALE ktos wymyslil gibowanie i trzeba korzystac z respa.

SPIDIvonMARDER
Ale jeśli się nie zdąży kogoś zgibować, lub go przeoczy, to raczej wtedy resp jest zbędny.
COOBA`
No to zalezy na jakim POZIOMIE TY grasz, wygrany duel zawsze konczy sie gibem! W innych sytuacjach warto najpierw zgibowac enga i ja nie mowie tutaj o gibowaniu nozem ale stadardowym smg nie patrzac na stracona amunicje!
zio0m
jezeli grasz z low----- oponentem, to nawet nie musisz gibowac, bo med nie bedzie potrafil go podniesc...
tak jest chyba w przypadku spidiego ... :asd
SPIDIvonMARDER
CYTAT(COOBA` @ 22:30, 14 07 2007) *
No to zalezy na jakim POZIOMIE TY grasz, wygrany duel zawsze konczy sie gibem! W innych sytuacjach warto najpierw zgibowac enga i ja nie mowie tutaj o gibowaniu nozem ale stadardowym smg nie patrzac na stracona amunicje!

Nie mówię o duelach, ale o.... jak to ująć...... powiem tak: Mamy mapę Goldrush i jako axis się pilnuje czołgu. Nagle z bramy i koło CP wypada paru alliesów i zaczyna się strzelanina. Ginie paru Amerykańców i Niemców, ale z racji, że atak wciąż trwa, nie ma czasu na gibowanie. I właśnie dobry medyk powinien leżących uratować, nawet, jeśli ranny jest pod ostrzałem. Ja w każdym razie tak robię i często i się udaje zreanimować gościa i bezpiecznie wrócić.
A co do noża i SMG, to się zgadzam. Nie ma czasu wyciągać noża. Lepiej odżałować te parę pestek.

CYTAT(zio0m @ 10:28, 15 07 2007) *
jezeli grasz z low----- oponentem, to nawet nie musisz gibowac, bo med nie bedzie potrafil go podniesc...
tak jest chyba w przypadku spidiego ... :asd

Staram się grać z lepszymi od siebie, o skillu minimum low+ (sam mam około low). Na twoimi miejscu nie osądzał bym ludzi bez poprzedniego przemyślenia i tego i bez rozeznania, bo możesz wyjść na n00ba i kogoś ciężko obrazić. Zwłaszcza, że jesteś tu nowy.
zio0m
na nooba nie wyjde, wiem wiecej o et od Ciebie :)
to, ze mam mniej postow, nie znaczy, ze Ty wiesz wiecej, bo jest forum, na ktorym mam ich ponad 2k. :]
wiesz.. jezeli wybiega eng med med to wale najpierw w enga, gibuje go i mam to w dupie czy tamci medowie we mnie strzelaja :] i sry, to nie ja gram na upc @ podstawowe mapy :]
cu @ skillowy public
SPIDIvonMARDER
1. Ciekawe, skąd ta pewność, że wiesz więcej ode mnie? Nigdy z tobą nie rozmawiałem.
2.Nie zarzucam ci, ze skoro masz mniej postów, to wiesz mniej. Fakt jest taki, że jesteś nowy w środowisku board.enemyterritory.pl. I tyle! Są ludzie, co mają mnóstwo postów, a o ET nic nie wiedzą. Są też tacy, co są expertami, ale w ogóle nie maja konta.
3.To że, jest forum, na którym masz 2000 postów nie jest argumentem. Jakby policzyć np. moje posty ze wszystkich forów w necie, to byłby ładny wynik. Liczy się TO forum!
4.Ja też tam nie gram.
5.Podstawowe mapy są szczerze mówiąc najlepsze (GOLDRUSH, FUEL I OASIS). To znaczy, może są w necie jakieś lepsze, ale ja nie mialem z nimi styczności (map do Wolfa robionych przez userów jest parę tysięcy.
zio0m
zacznij grac w cb (clan base)!
zapomnij, nie jestem tu nowy. predzej mialem tu konto, zgubilem haslo :O?!?!
#getalife jest niedziela..
COOBA`
Ej ja gram na UPC :(
SPIDIvonMARDER
CYTAT(zio0m @ 13:19, 15 07 2007) *
zacznij grac w cb (clan base)!
zapomnij, nie jestem tu nowy. predzej mialem tu konto, zgubilem haslo :O?!?!
#getalife jest niedziela..

Gram w CB, co można wywnioskować z chociażby tematu "Lista polskich klanów ET" (czy jakoś tak to się nazywało).
Wybacz, ale nie wiedziałem, że zgubiłeś hasło. Zwracam honor.
Nie kumam tej niedzieli...
Mucha Emila
@SPIDIvonMARDER - aż się śmiać chce z tego jak ty posty nabijasz <lol2> bez urazy oczywiście whistling.gif

Ps. wracam na forum<bahaha> cieszycie się?
SPIDIvonMARDER
Wybacz, ale ja sobie postów nie nabijam...niestety...

Może nie offtopicujmy, ale wróćmy do tematu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.