lutek1337
20:44, 23 07 2007
Witam serdecznie wszystkich
Mam problem tego rodzaju że zostałem zmuszony przez Microsoft do użytkowania komputera z systemem Viśta. Niestety jak każdy wie Viśta ssie i nic na niej nie działa. Tak samo jest z ET. Wie ktoś jak to zrobić? Załamuję się, gram tylko w FEAR już mi nie dobrze się robi od tej gry:/ pomocy....:(
mam pytanie jak można zostac zmuszonym?
No jak to jak? Nie wiesz? Bill Gates go zmusił! xD
lutek1337
15:41, 10 08 2007
jak to jak... kupiłem windowsa z Viśtą, potem zainstalowałem zwykłego XP SP2 to nie mam dźwięku, na wersji 2005 Media Center też nic nie chodzi ze sterów... kupiłem na allegro oryginała XP dedykowanego pod komputery HP ale paczka nie doszła!!!!! i dupa blisko 9 tyś zł wydane a komp służy jak narazie jako deska do krojenia!!!!!!!!!!
lutek1337
0:42, 12 08 2007
Też mnie to ostro boli, ale co ja mogę zrobić... na allegro za 5 tyś. wystawić? to już niech lepiej dalej służy jako ta deska do krojenia....
jak dałeś 9 patoli na kompa to i masz stówe dla informatyka
lutek1337
14:33, 12 08 2007
informatycy za stówkę nie wiedzą nawet jak się tego kompa włącza.... a poza tym nie mieszkam w polsce więc wybacz... a spece z HP nawet nie potrafią tego problemu naprawić....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.