Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sniper_Wars
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
biker
Witam,
Mam pytanie, czy ktoś z was gra na serverach z mapami typowo 'snajperskimi'?
Jeżeli tak, to na jakich gracie, jeżeli nie to dlaczego?

ps. mnie najczęściej można spotkać na {LW}Snipersever oraz na [PHA]Sniperserver pod nick'iem 'biker'
ps_2. niestety nie mam numerów ip serverów, jak ktoś będzie chciał moge podac później.
toxi
CYTAT(biker @ 2:28, 25 07 2007) *
Witam,
Mam pytanie, czy ktoś z was gra na serverach z mapami typowo 'snajperskimi'?
Jeżeli tak, to na jakich gracie, jeżeli nie to dlaczego?
ps. mnie najczęściej można spotkać na {LW}Snipersever oraz na [PHA]Sniperserver pod nick'iem 'biker'
ps_2. niestety nie mam numerów ip serverów, jak ktoś będzie chciał moge podac później.

Ja chętnie bym pogral biggrin.gif jak cos to prosze pisz na GG:694423
Swistak
ja gram i to dużo bo tylko na takich:D ja gram na G!X sniper server to moj klanowyxD
Macgyver
ja nie gram bo nie lubie snajperki. Szpiega moge od biedy wziąć ale bez rifli.
kaurz
snajpa w ET jest wyjatkowo spier.dolona
hawkeye
im0 t32
Macgyver
CYTAT(hawkeye @ 18:25, 26 08 2007) *
im0 t32

czy ty umiesz napisać chociaż jedno zdanie bez skrótów?
hawkeye
in my opinion tez n00bie. widac nie slyszales nigdy o 1337 :) c0 |\|!3?
Macgyver
CYTAT(kaurz @ 1:31, 26 08 2007) *
snajpa w ET jest wyjatkowo spier.dolona

jak ktoś ma anti recoila to da sie grać.
twt
Snajpa jest fajna tylko trzeba umiec z niej strzelac. Osobiscie nie uzywam zadnych wspomagaczy do tej broni i tne jak chce czy to z pozycji lezacej czy kucajacej. tongue.gif
Jesli chodzi o servery z mapami glownie dla CO to nie gralem ale na ogolnych servach tez sie znajdzie z mapka lub dwie. Dokladnie nie pamietam nazwy mapy ale chodzi w niej o przeniesienie zlota z bazy Axis do Tanka na pustyni i w pierwszych respach jak timy sa napakowane CO to nie sposob cos zrobic inna klasa postaci biggrin.gif
kaurz
CYTAT(Macgyver @ 14:02, 27 08 2007) *
jak ktoś ma anti recoila to da sie grać.

nie chodzi o recoila, chodzi o sile z jaka strzela. kto widzial snajpe co wydaje gwizd przy strzale. wszystkie snajpy w grach komputerowych w realiach IIWŚ to masakratory 1shot-1kill, ktore strzelaja jak armaty. a tu? trzeba trafic x razy, zeby zabic.
Estaloth
fakt faktem ale snajpa w et jest spier.dolona. W rtcw hs zabijal i bylo dobrze, a w et? 0 problemu nawet jesli pizga sie beach or so to np zeby obstawic ladnie i sie nie dac wy!@#ac jak dziecko. Pomijajac fakt ze dobre teamy graja snajpa jak trzeba cp wy!@#ac, a ffa mnie pier.doli tbh
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.