Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy to jest CHEAT'er????
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
eXcite
Witam.

Mam dylemat ponieważ od jakiegoś czasu koleś, który gra w ET zaledwie 3 miesiące osiąga wysokie STATY... gdy na początku grał na serwie strasznie cieniował a po przerwie jakieś 2 tygodnie wrócił i nagle gra jak PRO...

Obejrzyjcie prosze te dwa demka i poradźcie!!! nagrane na NQ

http://www.speedyshare.com/808127129.html

http://www.speedyshare.com/576249856.html
Estaloth
Zrob z tego avi i nazwij je concrete_hater.avi ziomus bo nikomu nie chce sie ogladac glupich dem, kazdemu wystarczy ze wejdzie sobie na spekta w godzinach szczytu na telenecie. p600
kaurz
kinda true.
Fuv
Zamieszczałeś to pytanie na www.enemy-territory.pl? Bo pytanie tam jest takie same. Słowo w słowo
wicio
Heh ja mialem ten sam problem ale ze soba : P wyjechalem na 2 tygodnie (jak to wakacje: ) ) wrocilem i moj skill z low+ zwiekszyl sie na med- ^^
duzo osob tak ma takze to nei musi byc hax moze po prostu wziol se cfg jakiegos gracz ktore mu pasuje : )
a staty 50/11 na publiku to nie nowosc xD na publiku graja low- : o
w zalaczniku dalem cfg wanteda gracza X-Hs (mojego klanu :D) zobacz moze ci tez bardziej przypasuje ^^
a jezeli gracie na wlasnym priv srverze tro zrobice mu pb screany to tez zaden problem (jezeli macie dostep do ftp i rcona na serwie :D)
SPIDIvonMARDER
CYTAT(wicio @ 10:07, 4 08 2007) *
(...)
na publiku graja low- : o
(...)

Zależy kto i na jakim publiku whistling.gif
di_kamilo
Może miał dobry dzien ?
deno
Podepnę się pod wątek z podobnym pytaniem, w załacznikach dwa przykładowe screeny z PB od 2 typków, dodam że na innych screenach nie widać żadnych typowych objawów WH czy innego scierwa, wobec czego pytanie- co to jest?
Bug pbss, stuningowana grafika czy jednak jakiś cheat?
homer
z tą grafiką to nie wiem jak może pb sprawdzać ale w sumie ja też mam coś takiego ze widze jak ktoś stoi za drzwiami i mu broń wystaje tak wiec sam już nie wiem
jarpen
Ten drugi to raczej na pewno czit, bo tylko w rtcw pb pozwalał na taki picmip, chyba że na serwerze masz taki dozwolony i takiego celownika chyba nie ma w et, a te siwe u góry to co? Konsola?
Macgyver
CYTAT(homer @ 20:03, 5 08 2007) *
z tą grafiką to nie wiem jak może pb sprawdzać ale w sumie ja też mam coś takiego ze widze jak ktoś stoi za drzwiami i mu broń wystaje tak wiec sam już nie wiem

Jest to błąd w grze. Słyszałem o takim że gość przeczołgał się na gold rushu przez zamknięte drzwi od banku, ale to chyba tylko plotka.
blacktyger
Skoro da sie bić nożami przez drzwi...
kaurz
drugi to jakis tuner albo czesc haksa, na pewno crushery mialy taka opcje. ale one nie chodzily na pb w ogole.
deno
CYTAT(jarpen @ 22:36, 5 08 2007) *
Ten drugi to raczej na pewno czit, bo tylko w rtcw pb pozwalał na taki picmip, chyba że na serwerze masz taki dozwolony i takiego celownika chyba nie ma w et,

oo, celownik.. o tym nie pomyślałem aby sprawdzić..

CYTAT
a te siwe u góry to co? Konsola?

--edit
oops, spojrzałem jeszcze raz i faktycznie ma to szare coś, ale jeśli to jego konsola to chyba niewiele w niej widzi :)

co do 1szego zdjecia to doczytałem na forum Punkbusted, że czarno-białe screeny mogą być faktycznie bugiem, który zdarza się z kartami Nvidia (ktos może to potwierdzić?)
Estaloth
CYTAT(jarpen @ 22:36, 5 08 2007) *
Ten drugi to raczej na pewno czit, bo tylko w rtcw pb pozwalał na taki picmip, chyba że na serwerze masz taki dozwolony i takiego celownika chyba nie ma w et, a te siwe u góry to co? Konsola?

Soz ze dopiero teraz, ale: XDDDDDDDDDDDDDD
Nomore`
imo druga fota to hmm czit w innym stylu. koles pozbyl sie krzakow, drzew, itp za pomoc programu - chyba rivia tuner. przy tym znika celownik i trzeba sobie go wstawic za pomoca jakiegos pogramu cros...(cos tam)
chyba to jest zupelnie legalne
Swiety
CYTAT(Nomore` @ 13:04, 15 08 2007) *
imo druga fota to hmm czit w innym stylu. koles pozbyl sie krzakow, drzew, itp za pomoc programu - chyba rivia tuner. chyba to jest zupelnie legalne

Chyba nie jest. Od kiedy to wpływanie na grafikę w grze za pomocą innych programów (nawet oficjalnie legalnych) jest legalne ?
Legalnie możesz sobie zmieniać za pomocą programów np gammę, tak samo jak legalnie możesz sobie zwiększyć jasność czy kontrast pokrętłami w monitorze (też legalnie).
Jednak usuwanie obiektów z grafiki to pachnie już wallhackiem i każdy screen PB z taką grafiką to dowód na czity.

A jak mówimy o legalności to aimboty i wh też są legalne bo nie zakazuje ich prawo - tylko używanie ich w grze powoduje reakcję adminów, którzy równie dobrze mogą zabanować bez powodu jak i z powodem :D

CYTAT
przy tym znika celownik i trzeba sobie go wstawic za pomoca jakiegos pogramu cros...(cos tam)

LOL - celownik możesz sobie narysować na środku ekranu kredką. W dowolonym kolorze i rozmiarze jaki sobie chcesz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.