Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak uruchomić ściągniętą mapę ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
aina
niby powinno się kwalifikować do tematu... pytanie 'początkujące' przecież;)

Uhm, mianowicie chciałam spytać co trzeba wpisać, aby załadować sciągniętą mapkę. offline - bodajrze - i tylko dla siebie, aby wypróbować, pobiegać sobie po niej...

Jest coś takiego, ale za nic nie pamiętam jak to szło.

Wybaczcie pytanie, ale odpowiedzcie albowiem google nie chce mi tej odpowiedzi podać -.-
scarab666
po prostu wklejasz do etmain, odpalasz grę i później host game wybierasz mapkę i start
aina
CYTAT(scarab666 @ 19:05, 29 07 2007) *
po prostu wklejasz do etmain, odpalasz grę i później host game wybierasz mapkę i start

Dzięki za odzew :). Próbowałam tak, ale mapy nie ma na liście. Dlatego pytam jak to 'ręcznie' zrobić...
scarab666
a o jaką mapkę ci chodzi?? ściągnęłaś ją??
a doprowadziłaś ją do postaci nazwamapy.pk3 i wkleiłaś do etmain??
aina
CYTAT(scarab666 @ 19:59, 29 07 2007) *
a o jaką mapkę ci chodzi?? ściągnęłaś ją??
a doprowadziłaś ją do postaci nazwamapy.pk3 i wkleiłaś do etmain??

Tak. Dokładnie to jest to ruins22.pk3 i w takiej postaci jest w etmain, a na liście i tak jej nie ma.
Próbowałam ją załadować używając /exec mapa itp, ale też nie zadziałało - nie wiem czy miało zadziałać w sumie, raczej to metoda prób i błędów... Jak na razie niczym nie jestem w stanie jej ruszyć.
scarab666
P.S skąd masz tę mapkę, bo jakaś nieznana, sprawdzałem w google, nie ma tej mapy za wiele w sieci

jest jeszcze rozwiązanie takie, włącz obojętnie jakąś mapkę, naciśnij (~) i poszukaj tej mapy gdzieś na początku, chodzi o to aby sprawdzić czy w ogóle tę mapkę widzi,

albo spróbuj wpisać podczas gry na obojętnie jakiej mapce, ale na Host
/devmap ruins22 albo /devmap ruins22.pk3

[offtopic] >>>Pozdrawiam<<< wszystkie girl grające w W.ET [/offtopic] :D :D
SPIDIvonMARDER
Sprawdź, czy wszystko dobrze chodzi na jakiejś popularnej mapce np. Caen, Supply Depot czy Das Boot.

Może być, że to ta twoja mapka jest uszkodzona.
zio0m
są dwa sposoby :)
włącz gre => host game => game type zaznacz na "stopwatch" => szukasz mapy na liscie => start
albo..
włącz gre, otwórz console i wpisz /devmap ruins22
aina
Dzięki wielkie wam wszystkim bardzo! :]

Zmiana na stopwatch i potem devmap i jest ok.
Mapka może nie znana za bardzo, dlatego chciałam zobaczyć co to jest w ogóle wink.gif W każdym razie teraz już działa jak trzeba:)
scarab666
a czemu akurat ta mapka?? przecież jet wiele innych mapek, to czemu ta.... i w ogóle taka nieznana
zio0m
scarab666 zamknij sie, po co Ci to wiedziec? Jej sprawa... :)
scarab666
[offtopic]
zio0mek ty jesteś zerem żeby rozkazywać mi co mam robić, i nie nabijaj sobie postów jak cię nikt nie pytał to sie nieodzywaj

po prostu chcę wiedzieć po co jej ta mapka, wiem że ruins22 jest dość znana w Holandii, i może aina jest w jakimś klanie albo coś, i wtedy można by na spara umówić,

[/offtopic]
blacktyger
Tak liżcie jej dupę bo jest dziewczyną, a raczej pisze na forum w rodzaju żeńskim.
Estaloth
Cos ostatnio sie aktywna zrobilas, kocico. :O)))))
blacktyger
A bo k#!@a zapomniałem, że tu jestem l33t i mogę spamować!
zio0m
scarab, ssij mi jaja od czerwca do maja <3
wjedz mi na rodzine, no dawaj, tak jak plebsy lubia najbardziej :o
jarpen
CYTAT(Estaloth @ 19:02, 30 07 2007) *
Cos ostatnio sie aktywna zrobilas, kocico. :O)))))

nasz uber leet nie ma już tego z!@#anego avatara :L
kaurz
moze ego mu spadlo

nie, raczej nie. Co nie, Est? :D
blacktyger
Omg czuje, że mówicie o mnie jakby mnie tu nie było. Mojego ego zawsze miziało jakiegoś chińczyka, nic się nie zmienia.
Estaloth
Ego nigdy nie spada, to chwilowe przykampienie bez leana w mysl zasady, jeden bluzg do tylu, dwa bluzgi do przodu
kaurz
Estaloth, chcialem Ci tradycyjnie pojechac, ale jestem tak zmeczony, ze ni c@#!a nie dam rady.

EDIT 2:46

DZIEKI EST ZA TEGO LOGA, SAM SOBIE POJECHALES :DDDDDDDDDDDDDD

02:34.22 ( Estaloth ) cae-kaurz
02:34.26 ( Estaloth ) ty jestes kumaty
02:34.37 ( Estaloth ) co znaczy KO na koniec rundy w bjatykach?
02:34.45 ( Estaloth ) bo k#!@a za c@#!a sobie nie przypomne
Estaloth
FAKE
kaurz
wkleic screena z logow? :D
Estaloth
Nic mi nie udowodnisz, phLa zmienil nicka na moj jak bylem na bnc i zapytal sie ciebie, !#!@ off
kaurz
mam wszystko w logu, wliczajac w to Twojego whoisa :D
Estaloth
ukradli mi wczoraj autha :<
kaurz
i sa tam tez linki do Twoich fot zwiazanych z dragami :D

(UWAGA! W TYM MIEJSCU DO MOJEGO POKOJU WKRACZA DA-MIGHTY-SPIDIVONMARDER I NAPIE.RDALA MNIE TASAKIEM W IMIE WALKI Z NARKOMANIA)
jarpen
Forum się odradza, sądząc po poziome flejmów.
Estaloth
Zdjecia z dragami sa ogolnodostepne, phla na moim authcie ci je wkleil, bo chcial zniszczyc moja dobra reputacje na tej szanowanej scenie.
aina
temat spsuliście, a może by się jeszcze przydał komuś rolleyes.gif

w holandii popularne ruins? szczerze, nie zachwyciła mnie niczym ta mapka, juz po sprawdzeniu. Myślałam, że coś na miarę graverob może, no ale... jednak nie;)

apropo jednego cynicznego komentarza rolleyes.gif - forum chyba pomocy służy i dyskusji? po co tyle jadu..
canG
CYTAT(aina @ 22:50, 3 08 2007) *
temat spsuliście, a może by się jeszcze przydał komuś rolleyes.gif

w holandii popularne ruins? szczerze, nie zachwyciła mnie niczym ta mapka, juz po sprawdzeniu. Myślałam, że coś na miarę graverob może, no ale... jednak nie;)
apropo jednego cynicznego komentarza rolleyes.gif - forum chyba pomocy służy i dyskusji? po co tyle jadu..

widac nowa jestes tutaj i nie wiesz o co biega z flejmem;)
kaurz
jakim flejmem ?:O
SPIDIvonMARDER
flejm, czyli Flame Wars to taka bezsensowna kłótnia. Na forum jest słowniczek takich pojęć.
swoja droga faktycznie takiej flejmy to tu od dawna nie było...
kaurz
co Ty pier.dolisz mowiac brzydko. to zaden flejm.. flejmu chyba nie widziales.
blacktyger
Chyba widział skoro odkurza tematy mające ponad 2 lata ><.
SPIDIvonMARDER
CYTAT(kaurz @ 21:10, 10 08 2007) *
co Ty pier.dolisz mowiac brzydko. to zaden flejm.. flejmu chyba nie widziales.

Ja tylko się kierowałem słowami Jarpena.

CYTAT(blacktyger @ 8:28, 11 08 2007) *
Chyba widział skoro odkurza tematy mające ponad 2 lata ><.

Nie odkurzam tematów sprzed 2 lat. Przykro mi.
Raz mi sie to zdarzyło.
blacktyger
To nie odkurzasz czy raz Ci się jednak zdarzyło? Przemyśl co chcesz napisać przed napisaniem.
SPIDIvonMARDER
Właśnie myślę. Czy jeżeli ktoś raz, kiedyś się nie umył, to po latach nazwiesz go brudasem, fleją itp(jeśli zawsze potem chodził czysty)? Pojedyńczy błąd jeszcze nie tworzy człowieka. zwłaszcza, że było to dawno.
kaurz
a SPIDI wyniosl lekcje z tego fatalnego bledu i juz tak nie robi!!!1
SPIDIvonMARDER
A żebyś wiedział...
blacktyger
Nie mógłby powiedzieć, że myje/mył się zawsze. Tak jak Ty, jeszcze sam przyznając się, że to zrobiłeś - kthxbb.
SPIDIvonMARDER
Co za skurpulatność... godne podziwu.
W sumie, o co my się kłócimy? Tylko zaśmiecamy forum. Proponowałbym skończyć tego flejma.
Estaloth
Brudas zawsze zostanie brudasem, moze sciac wlosy, ale i tak bedzie EX BRUDASEM. ktnxbye
blacktyger
Jak można zaśmiecać nieżyjące forum? Nasz 'flejm' to jego błogosławieństwo.
kaurz
Estaloth, to Ty bezdiesz na zawsze cpunem
:dddddd
Estaloth
CYTAT(kaurz @ 18:08, 12 08 2007) *
Estaloth, to Ty bezdiesz na zawsze cpunem
:dddddd

Lepiej byc znanym pijakiem niz anonimowym alkoholikiem!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.