Więc na wstępie chcialbym powitac wszystkich forumowiczów i zaraem przeprosić ich za ten spam którego sie dopuszczam.
Przechodząc do sedna sprawy prosił bym kogoś z was o stworzenie mi cfg na sprzent o następujących parametrach:
Pentium 4 1.6 ghz
GeForce 5200 128mb
Sound Blaster Audigy 1
512 mb ram
Windows XP sp2
Internet ADSL 1.2Mb/s
Zależy mi na mozliwosci zmiany odleglosci z 90 do 110 widzenia pod 1 lub 2 klawiszami np u oraz i.
No i oczywiscie na jaknajwiekszej liczbie fps przy zachowaniu rozdzielczosci ekranu najlepiej 1280 x 1024 lub 1024 x 768.
prosił bym również o to aby kiedy przyciskam strzal wlanczal mi sie sprint
Oraz byłbym niezwykle wdzięczny o pomoc w zainstalowani cfg tak aby wlaczal sie on zawsze i jakie kolwiek zmiany w nim ktore nie sa moja ingerecja nie dokonywaly sie (np kiedy rozlacza mnie z serwerem gra ma psikusa i sie wylacza z bledem lub bez)
Przeczytałem FAQ przeszukiwalem forum uzylem opcji szukaj probowalem na wlasna reke ale me wysilki spelzy na niczmy dlatego odwoluje sie do was znawcy
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam iż niejakowo nudze was walkowaniem po raz 100 tego samego tematu licze na wasza zyczliwosc poniewaz jestem zielenszy niz laki na mazowszu wiosna.