Witam mam problem ze snajperka poniewaz nigdy nietrafiam a celuje prosto w glowe .Jak razwiazac ten problem??mam neta 512 neo
Jest jakis skrypt na to zeby po strzale ze snajperki nieodrzucalo jej do gowy czyli slala w miejscu
Jest, ale od wersji 2.6 nie działa, bo nie ma komendy na patrzenie w dół.
KOD
/////////////////////////////////////////////////////////
//////////////Lepsze strzelanie ze snajperki/////////////
/////////////////////////////////////////////////////////
//Efekt jest z!@#any na patchu 2.60
//Włączasz klawiszem J i K
set recoilon "com_maxfps 43; +attack; wait 12; -attack; +lookdown; wait 8; -lookdown; +right; wait 1; -right; bind mwheelup weapnext; bind mwheeldown weapprev"
set recoiloff "com_maxfps 76; bind mouse1 +attack; bind mwheelup "weaponbank 3;cg_drawgun 0"; bind mwheeldown "weaponbank 4; cg_drawgun 1""
set 1 "unbind mouse1; bind mouse1 vstr recoilon; echo ^1Tryb snajpera wlaczony; vstr 3; set snipersay "vstr sniperon"; bind mwheelup "weapnext"; bind mwheeldown "weapprev""
set 2 "unbind mouse1; vstr recoiloff; vstr 4; echo ^1Tryb snajpera wylaczony; set snipersay "vstr sniperoff"; bind mwheelup "weaponbank 3;cg_drawgun 0"; bind mwheeldown "weaponbank 4;cg_drawgun 1""
set 3 "unbind j; bind k vstr 2"
set 4 "unbind j; bind k vstr 1"
bind j "vstr 1"
może masz lagi albo duże pingi które uniemożliwiają dokładne celowanie (celujesz tam, gdzie przeciwnik był przed chwilą). Lub masz ustawioną komendę p_move_fixed na 1. Wpisz w konsoli /seta p_move_fixed 0
!PsYhIc!
14:26, 2 08 2007
Albo po prostu nie umiesz celowac, a moze masz za bardzo czułą myszke i przy strzelaniu ci ucieka
hmm a mozesz mi powiedziec co mam z tym zrobic?? bo od niedawna gram w et i sie jeszcze nieznam;p
Wydaje mi sie ze najlepiej stworzyc nowy plik tekstowy, wklejc podany skrypt i zapisac sobie go pod nazwa np. sniper.cfg
Nastepnie w swoim glownym cfg robisz sobie binda do odpalenia tego, czyli np. bind guzik exec sniper.cfg
Uruchamiasz gre i wciskacz ten swoj "guzik" i masz zaladowany skrypt, jesli tu tez to dziala (chodzi mi o gre ET) to mozesz zrobic sobie plik o nazwie autoexec.cfg i tam umiescic sciezki do obu plikow (do etconfig.cfg i sniper.cfg)
Tak jak pisal jarpen dla wyzszej wersji nie dziala i wtedy ewentualnie zostaje Ci zrobienie sobie binda na np. zwiekszenie sensitivity.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.