Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Własny serwer - zmienne IP
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Serwer
Xerras
Moglby ktos napisac jak zrobic wlasny serwer, ale od ZERA.
Gram juz w ET ponad 2 lata, ale co do serwa to nie mam pojecia.

Chodzi o to, żeby postawić na własnym kompie z zmiennym IP, config serwa, dawanie przywilejów członkom klanu, download mapek ze strony (mam juz strone), komendy (tu mam jakieś: http://board.enemyterritory.pl/index.php?s...6&hl=serwer jak znacie inne to podajcie), informacja na stronie w formie pisemnej ;P typu:serwer: online graczy:x/xx ip:xx.xxx.xxx.x mapa:xxx , mile widziany link odpalajacy ET i laczasy od razu z serwem, tworzenie kampanii (to gdzies bylo, mozecie przy okazji linkapodac, a jak nie to sam poszukam, jak sie da to jeszcze zapisywanie XP (a pozniej resetowanie), jak sie potem z tym laczyc,zebym tez mogl grac :) i jak sie da to zeby mozna bylo go znalezc np. w xfire itd. no i jeszce jak to wszystko na dysku umiescic i ile to miejsca zajmie.

no i na ile slotow wystarczy:

neo: 1Mb, proc:2933MHz, 1GB ramu, nVidia GF 7300 Premium (to chyba nie ma znaczenia)

po prostu: chce miec serwer, a o tym nie wiem N I C !!

mysleze to sie przyda nie tylko mi

wszystkim wytrwalym z gory dziekuje :)
Xerras
a nie ma jakies wersji light?

zamotalem sie juz na poczatku :)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.