Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: awaiting gamestate
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
szczepan601
Po pierwsze chciałbym sie przywitać :)
Mam problem z połączeniem się z serwerem 208.64.36.40:27967 Bardzo mi zależy żeby grać właśnie na nim ponieważ mam tak już kilkanaście tyś. XP (w sumie gram jakiś miesiąc dopiero). Kiedyś nie miałem żadnego problemu z połączeniem się z tym serwerem, ale od jakiegoś czasu gdy wpiszę adres serwera to non stop pisze mi "awaiting gamestate" i coś sobie tam liczy. Czym to może być spowodowane? Proszę pomocy!
twt
Hej, moze ten server "wisi" (czyli jest wylaczony) albo masz cos na firewall'u ustawione
szczepan601
CYTAT(twt @ 8:23, 6 08 2007) *
Hej, moze ten server "wisi" (czyli jest wylaczony) albo masz cos na firewall'u ustawione

Firewalla nie mam zainstalowanego na kompie. Inne serwery są ok, nie ma problemu się z nimi połączyć, tylko właśnie ten od jakiegoś czasu robi takie rzeczy :( Czy jest jakiś sposób żeby sprawdzić co się dzieje?
twt
Jest program do wyszukiwania server'ow - All Seeing Eye w wersji shareware. Osobiscie tego nie uzywam ale duzo ludzi sobie to chwali. Wpisz sobie w google haslo "All Seeing Eye" i poszukaj gdzies instrukcji instalacji i konfiguracji.

ps.
poprosilem znajomego zeby sprawdzil - powiedzial ze nie dziala, ja jeszcze powtorze sprawdzenie ale dopiero po 16.00
Macgyver
jak nie możesz sie z nim połączyć to znaczy że nie jest włączony lol
szczepan601
CYTAT(Macgyver @ 15:48, 6 08 2007) *
jak nie możesz sie z nim połączyć to znaczy że nie jest włączony lol

Hej, dzięki za odpowiedzi wszystkim :) Mięliście rację - serwer jest wyłączony. Mają nowe IP i tylko moje xp w plecy :(
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.