przejdzie ktos CALEGO QUAKA 1 na poziomie NIGHTMARE w 12 minut (!!!) i 23 sekudy (!!!!!!!!) ?? :> pewien szaleiec tego dokonal zapraszam do sciagania http://www.etmapki.republika.pl/q1finished12min[www.btarg.com.ar].torrent filmik moza sciagiac tylko przez program BITTORRENT
AciD
4:34, 15 11 2003
Gosciu jest maksymalny rzeznik moglby napisac ile sie tego uczyl cos cudownego czasem wogole nie widac co sie dzieje raz podloga raz sufit sciana nagle drzwi poprostu cyborg imo.
ronin
18:01, 18 11 2003
kurde nie moge tego sciagnac mam tego BITTORRENT i nic moze masz jakiegos innego linka, z przyjemnascia zobaczylbym ta rzez
z gory thx
KiD
15:56, 20 11 2003
Wlasnie tez slyszalem o tym filmiku ale jakos nie moge na niego trafic. A ile wazy ?
Pozdro
sin
16:06, 20 11 2003
niemam innego linka... a filmik wazy cos kolo 120 mb chyba...;p ale warto sciagnac
ronin
21:29, 20 11 2003
ludzie plizzzz znajdzcie linka bo ja szukalem i nic a chetnie bym to zobaczyl(bo jeszcze nie wierze, ze cos takiego jest mozliwe )
Ci goście są niesamowici! Gdy chodzili to nie wiedziałem co się dzieje. Musieli znać rozkład pomieszczeń i przeciwników na pamięć! Wszędzie używali tajnych przejść i rocket- i granat-jumpów. Totalne Terminatory!
Mrozu
2:57, 13 12 2003
a co to za gra quake ?
Patrol
16:44, 14 12 2003
Mrozu, Quake to takie FPP co przeszło bez echa i to żaden obciach że nie wiesz .
12 minut mówicie? Hmmm.... czyli ktoś poprawił czas o 3 minuty od czasu gdy to ostatni raz oglądałem (parę lat temu ).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.