Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Neostrada sie Rozlacza
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Pingi i lagi, Internet, przeglądarki serwerów
Master00
Witam

Właśnie co zrobilem swoj serwer i mianowicie mam taki problem zwiazany z rozlanczaniem sie Neo.
Wlanczam sobie ET i podczas gry po chwili mnie rozlancza disconet i klapa neo sie kompletnie wylancza i musze je ponownie wlanczac , a gdy nie gram w ET tylko smigam po stronkach www itp. to niema zadnych problemow z rozlanczaniem sie neo problem jest wtedy gdy gram w ET po chwili neo sie rozlancza i musze je ponownie polonczyc kompletnie tego nie rozumiem jest jakies logiczne wytlumaczenie?

Posiadam:

Neo - 1 Mb

Prosze o Odpowiedz i Dziekuje.
Macgyver
pisze się rozłącza a nie rozłancza. Po pierwsze był już dokładnie taki sam temat. Po drugie zanim coś napiszesz poszukaj. Po trzecie najprawdopodobniej masz zablokowane porty z których korzysta gra.
Master00
CYTAT(Macgyver @ 23:37, 24 08 2007) *
pisze się rozłącza a nie rozłancza. Po pierwsze był już dokładnie taki sam temat. Po drugie zanim coś napiszesz poszukaj. Po trzecie najprawdopodobniej masz zablokowane porty z których korzysta gra.

Sry moj Blad nie zauwazylem. To moj 1 post jestem zielony w panike wpadlem i odruchowo napisalem Topic.
A jak juz tak nabalaganilem to mozna wiedziec jak ten blad usunac?? co trzeba zmienic prosze o odpowiedz wiecej nie bede nekal:D
Macgyver
poproś admina twojej sieci o odblokowanie portów. Najczęstszy port to chyba 27960
Master00
Jak teraz sprawdzalem dokladnie jak neo sie zachowuje podczas gry to czasem jak wchodze na swoj serwer to sie polaczy i jakims cudem sie nie rozlacza ale wiekszosc jest tak ze rozlaczy neo dzwina sprawa.
Swiety
ROTFL

MkGajver jak zwykle i jego złota recepta na wszystko - blokowanie portów.

Jak może poprosic admina skoro ma Neostradę ? TPSA nie blokuje portów u userów Neo a rozłączanie się Neostrady nie jest powodowane blokowaniem portów.
Master00
Ja juz nad tym pracuje 4 dzien i niewiem w czym jest problem razwylacza sie neo przy starcie gry pozniej podczas gry kompletne dno i metr mulu.Mysle nad rozwiazaniem ale nic mi do glowy nie przychodzi moja ostateczna mysl to format ale wapie zeby to pomoglo.
Macgyver
od jakiego czasu neo ci sie rozłącza?
Master00
Neo pracowalo dobrze az do niedawna gdy zainstakowalem ET roblemy sie pojawily.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.