Otóż taki jest mój problem : chciałem zainstalować na swój serwer nowe dźwięki w 'literce "v"', czyli poprostu w quick voice chacie. Zmienilem pliki wm_allies_chat.voice, wm_axis_chat.voice... Dopisalem na koncu

////////////////////////////////
// wm_quicknowe //
////////////////////////////////

Paskuda
{
sound/chat/allies/paskuda.wav "A masz paskudo!"
}

a w axis odpowiednio zmienilem z /allies/ na /axis/.

te dwa pliki dalem do folderu 'scripts'.

Zrobilem nowy folder o nazwie sound, a w nim podfoldery :

chat/
allies/
axis/

a w allies i axis, dalem plik paskuda.wav .

Nastepnie zrobilem folder 'ui'.

Do niego skopiowalem pliki :

wm_quickmessage.menu
i
wm_quikmessageAlt.menu

zmienilem w nich odpowiednio :

KOD
QM_MENU_START( "wm_quickmessage" )

QM_MENU_ITEM_TEAM(     "S. Statements",     close wm_quickmessage;         open wm_quickstatements,     "s", 0 )
    QM_MENU_ITEM_TEAM(     "R. Requests",         close wm_quickmessage;         open wm_quickrequests,         "r", 1 )
    QM_MENU_ITEM_TEAM(     "C. Commands",         close wm_quickmessage;         open wm_quickcommand,         "c", 2 )
    QM_MENU_ITEM_TEAM(     "T. Talk",             close wm_quickmessage;         open wm_quickmisc,             "t", 3 )
    QM_MENU_ITEM(         "G. Global",         close wm_quickmessage;         open wm_quickglobal,         "g", 4 )
    QM_MENU_ITEM_TEAM(     "F. Function",         exec "wm_sayPlayerClass";     close wm_quickmessage,        "f", 5 )
    QM_MENU_ITEM_TEAM(     "O. Objectives",     close wm_quickmessage;         open wm_quickobjectives,     "o", 6 )
    QM_MENU_ITEM(        "N. Nowe",        close wm_quickmessage;        open wm_quicknowe,            "n",7 )

QM_MENU_END

i na koncu :

KOD
QM_MENU_START( "wm_quicknowe" )

QM_MENU_ITEM( "P. Paskuda",        exec "VoiceChat Paskuda";    close wm_quicknowe,    "p", 0 )

QM_MENU_END

Tak samo w wm_quickmessageAlt.menu tylko ze dodalem cyfry zamiast niektorych liter.

Wszystkie trzy foldery zapakowalem do archiwum .zip i zmienilem nazwe na nowe.pk3 .
Jednak efekt byl taki : Na serwie wczytala sie tabelka z nowym punktem : 8. Nowe
I gdy wciskalem 8 pokazalo mi sie : 1. Paskuda. Kliknalem, pojawil sie napis "A masz paskudo!"... Ale dzwieku nie bylo. Nie wiem co zrobilem zle ale prosilbym was o pomoc. Z gory thx.

Pzdr.
Samik