Master00
17:30, 3 09 2007
Zakupilem router SMC i jak juz wiecie mam serwer. Router blokuje mi dostep do serwera inni gracze niemoga sie dostac do serwera poprzez IP pisze awaiting connection .... non stop, a gdy mialem Modem to wchodzili na serwer bez problemu. Router zakupilem poniewaz sa 2 komputery.
Znacie rozwiazanie? Prawdopodobnie router blokuje jakies porty ale jak to skonfigurowac?
Z teo co wiem musze przekierowac porty i skonsultowac sie z Administratorem, teraz chodzi mi jakie to PORTY????
po zakupie router NAT mi blokuje dostep do serwera innym graczam. A moja prosba jest taka jakie to porty musze przekierowac????
Prosze o Pomoc i Dziekuje.
Przeczytać instrukcję do routera ?
Master00
21:40, 3 09 2007
CYTAT(Swiety @ 18:20, 3 09 2007)

Przeczytać instrukcję do routera ?
NIe dzieki a w instrukcji nic niema na temat takich problemow jak przedstawiam wiec instrukcja nic tu nie da w tym momencie. A tak wogole w instrukcji jest tylko opisane jak zainstalowac router.
no to wejdz w setup routera i tam masz wszystko, co jest mozliwe do ustawienia
Master00
23:30, 3 09 2007
Wiem o tym bylem tam i ustawialem na wszystkie sposoby, ale nic.
Wiec chcialbym sie dowiedziec na jakie porty ma przekierowac mnie Administrator jakie to porty do ET????
Bo z tego co slyszalem to Administrator musi mi przekierowac porty samemu jest to nie osiagalne inaczej nie mam takiej wladzy;/ Dlatego chce sie dowiedziec na jakie porty Et administrator ma to przekierowac????
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.