Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z ET Pro Guidem
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
Ekspercik
Mam taki problem wallbash.gif Moj powalony brat wpadł na pomysl by pobawic sie na bocie i teraz na yawnie jest moj Et Pro i Pb Guid jako cheater. Pb guida udalo mi sie zmienic poprzez reinstal ale z Et pro nie da rady verymad.gif Przez tego debila Admini kickuja i bannuja mnie na niektorych serverach. Plx pomocy jest jakis sposob na zmiane Guida??? confused.gif
Macgyver
wywal plik etkey z folderu etmain.
Ekspercik
Wywalilem i powstal na nowo z tym samym guidem wallbash.gif
Macgyver
no to musiz wymienić coś w kompie żeby był nowy guid. Bo on powstaje z numerów podzespołów. Np jak kupisz nowy dysk albo karte graficzną to sie zmieni na nowy bo numer karty lub dysku będzie inny.
kaurz
kolejny, ktoremu brat wlaczyl czity :DDDDDDDDDDDDDDDDD

GTFO HAX
Macgyver
ty kaurz sie nie odzywaj bo sam sie przyznałeś że używałeś czita.
Konik
CYTAT
wywal plik etkey z folderu etmain.

Jak mozesz znowu takie bzdury gadac?? Czy ty sie nigdy nie nauczysz, ze nalezy weryfikowac swoje informacje, zeby sie nie osmieszac??

CYTAT
Moj powalony brat wpadł na pomysl by pobawic sie na bocie

Wiele juz takich historii slyszalem, jakos w zadna nie chcialo mi sie wiezyc. Nie liczysz chyba na to, ze ktos Ci tutaj pomoze w Twoim problemie?? Masz tupet zeby z takim czyms tutaj wyjezdzac. Wejdz moze na forum netcoders albo cos w tym rodzaju. Tam pewnie Cie poinstruuja co z tym zrobic. Tu nie szukaj pomocy.
kaurz
CYTAT(Macgyver @ 21:57, 4 09 2007) *
ty kaurz sie nie odzywaj bo sam sie przyznałeś że używałeś czita.

proof or never happened.

trzeba byc wyjatkowym daunem, zeby dac sie zlapac na czicie. ofc mozna grac na serwerach z PB ryzykujac warny w yawnie, ale mozna grac na tych bez PB i po klopocie.

nie masz dowodu, nie ma sprawy. proste.
myslisz, ze na scenie tylko "cziterzy" uzywaja/uzywali czitow? wc@#! osob "sprawdzalo jak to jest", m. in. ja. i znakomita wiekszosc stwierdzila, ze to do dupy. eot m8
Macgyver
CYTAT(Konik @ 22:04, 4 09 2007) *
Jak mozesz znowu takie bzdury gadac?? Czy ty sie nigdy nie nauczysz, ze nalezy weryfikowac swoje informacje, zeby sie nie osmieszac??
Wiele juz takich historii slyszalem, jakos w zadna nie chcialo mi sie wiezyc. Nie liczysz chyba na to, ze ktos Ci tutaj pomoze w Twoim problemie?? Masz tupet zeby z takim czyms tutaj wyjezdzac. Wejdz moze na forum netcoders albo cos w tym rodzaju. Tam pewnie Cie poinstruuja co z tym zrobic. Tu nie szukaj pomocy.

Jak jesteś taki mądry to mu pomóż a nie każesz szukać pomocy na cziterskich forach. Sam sie ośmieszasz takimi postami.

CYTAT(kaurz @ 10:22, 5 09 2007) *
proof or never happened.

trzeba byc wyjatkowym daunem, zeby dac sie zlapac na czicie. ofc mozna grac na serwerach z PB ryzykujac warny w yawnie, ale mozna grac na tych bez PB i po klopocie.

nie masz dowodu, nie ma sprawy. proste.
myslisz, ze na scenie tylko "cziterzy" uzywaja/uzywali czitow? wc@#! osob "sprawdzalo jak to jest", m. in. ja. i znakomita wiekszosc stwierdzila, ze to do dupy. eot m8

mam dowód że czitujesz w postaci tego że sam przyznałeś sie że używałeś czita.
Konik
CYTAT(Macgyver @ 16:21, 5 09 2007) *
Jak jesteś taki mądry to mu pomóż a nie każesz szukać pomocy na cziterskich forach. Sam sie ośmieszasz takimi postami.
mam dowód że czitujesz w postaci tego że sam przyznałeś sie że używałeś czita.

Czytaj ze zrozumieniem dziciaku. Napisalem, ze nie bede pomagal nikomu kto czitowal, pewnie tak samo jak wiekszosc ludzi na tym forum. Odnosnie cziterskiego forum to byla ironia, wiec nie bierz tego zbyt serio bo Ci zylka peknie.
Macgyver
jasne. Tylko że pisałeś to bez emotikonów a więc na poważnie. stupid.gif
jarpen
jak wiesz co to netcoders to musiałeś maczać palce w haksach
Macgyver
CYTAT(jarpen @ 22:27, 5 09 2007) *
jak wiesz co to netcoders to musiałeś maczać palce w haksach

a to niby dlaczego? To nie ma żadnego związku że wie co to netcoders i czy używa czita.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.