Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z klawiaturą/myszką
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
Heti
Mam pewien dziwny problem z komputerem/et cięzko powiedzieć ponieważ w żadnego innego fps-a na komputerze nie mam... ale przechodząc do problemu to on wygląda mniej wiecej tak o wchodze do gry wszystko wydaje sie normalne lecz co chwile nagle zaczyna sie zacinac klawiatura i mysz przez co wyglada to tak ze walcze naprzyklad z typkiem i nagle moja postac zaczyna wbiagac w sciane strzelajac w nia ... poprostu trace kontrole nad myszka i klawiatura na 2-3 sec.. mimo ze te zaciecia az tak czesto sie nie zdazaja chociaz sa z 2-3 zaciecia w ciagu minuty ale najgorsze jest to ze czesto podczas walki one sie zdazają.

Prosze o pomoc i przepraszam za blędy!
ahh dodam że w rts normalnie wszystko działa

Macgyver
może masz lagi?
Heti
CYTAT(Macgyver @ 15:34, 5 09 2007) *
może masz lagi?

Na każdym serverze ? Wątpie...
nie to nie są lagi bo cala reszta zawodników normalnie sie porusza.
Heti
Coś sie zwaliło post do usunięcia
Ser Robin
Sorry, ze piszę w takim miejscu, ale nie chciałem zakładać nowego tematu o podobnej treści. Ostatnio też mi się zaczęło dziać coś takiego, tyle, że jedynie z myszką. Mam myszkę bezprzewodową, więc na początku pomyślałem, że to baterie się wyczerpały, więc je naładowałem. Niestety to nic nie dało. Heti, może byś mi powiedział jak rozwiązałeś ten problem (chyba, że rozwiązał się sam), może u mnie stało się coś podobnego. :)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.