Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: POMOCY
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
pudzian040
Kupiłem nowego kompa z Vobis! Ten co reklamują! Posiada on system Windows Vista Home Basic! Sciągnąłem ET, wszystko cacy działa! Ale gdy chce dołączyć na serwer wywala mnie z jakimś errorem! Nie chcę grać z botami na swoim serwerze wallbash.gif Co zrobić, aby wszystko było cacy? A niech ktoś da mi IP serwera bez punkbuster! Może wtedy będzie ok...
blacktyger
'jakimś errorem' Po!@#ało Cię? Skąd mamy wiedzieć o co chodzi.
pudzian040
Duplikate guid unknow for client 13 wallbash.gif taki error confused.gif
blacktyger
Jeśli kogoś kopie z serwera za duplicate Guid/Cd-key to znaczy że dwóch graczy na serwerze ma ten sam CD-key na co PB nie pozwala. Np. w grach płatnych ktoś komuś pożyczył CD-Key (lub ukradł :D ) a w ET np. jak ktoś przekopiował żywcem od innego cały katalog ET i gra.
Oczywiście z tym samyme CD-Key mogą grać jednocześnie dwie osoby - ale na dwóch innych serwerach.

Jak myślisz skąd wziąłem te informację? Używaj opcji szukaj.
pudzian040
Człowieku! Mi nic nie pisze o CD-KEYU! Nawet mnie nie kickuje co serwer sie nie chce wczytac! Od razu ten error jest!!!!!!!!
SPIDIvonMARDER
A czy to się dzieje na każdym serwie z PB?
Kamae
W takich wypadkach istnieje tylko jedno remedium:
INSTALACJA LINUKSA
Vista? błee...
pudzian040
Eee.. Linux? Błee... tak dzieje się to zawsze... down.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.