Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PB ... serwer disconnect for unknown reason
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Problemy z PB
daros
wchodze na serw wszystko cacy az nadchodzi zmiana mapy!!!
wtedy sie laduje pojawia sie libo menu i koniec wywala i pojawia sie taki komunikat:
serwer diconnect for unknown reason i nic nie pomaga wallbash.gif
czy to moze byc wina komendy i co mam zrobic a i czesto pojawia sie tez low ping ale rowniez nie wiem dla czego bo nigdy tego nie bylo!!!
nuke.gif uwaga niebezpieczenstwo zaraz nie wyrobie bo probowalem juz chyba wszystkiego!!!
prosze o pomoc!
Swiety
Błąd ten występuje:
najczęściej podczas przeładowaywania map

Jego przyczyną jest mn:
- mała ilość pamięci RAM lub złe ustawienia com_hunkmegs co powoduje że gra rozłącza się podczas wczytywania mapy.
- Słabe łącze internetowe, łącze kiepsko działające - przy lagach może nas wywalić z tym błędem.
- Może nas również wywalić z tym błędem gdy łącze mamy dobre a ramu dużo (bug)

daros
mam upc 512kb
256 ram
wiec to moze byc tylko komenda lub to co tam napisales o ustawieniu!! blink.gif
Swiety
To mam dla ciebie kiepską wiadomość. Server disconnect for unknown reason przy ładowaniu mapy pojawia się bardzo często przy kompach z 256 RAM (lub mniej) i jedynym sensownym rozwiązaneim jest dokupienie pamięci RAM.
Ewentualnie kombinowanie z ustawieniami systemu, Wolfa (np przydzielenie pamięci komendą com_hunkmegs) ale jak w staropolskim przysłowiu "z gówna bicza nie ukręcisz"
timon26
dziwne bo wczesniej mialem 128 i chodzilo w miare i wlasnie do et dokupilem sobie jeszcze jedna kostke no ale wallbash.gif trudno trzeba sobie bedzie jakos poradzic sprobuje z ta komenda
a i thanks.gif
dla sprostowania nie zauwazylem ze pisze z konta kolegi ktory sie u mnie kidys zalogowal!! sweat.gif
to moje poprawne i z niego bede teraz pisal jak by cos jeszcze!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.