Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rate co to jest i jego skuteczne nabijanie.
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Gacek23
Kumpel mnie ostatnio zapytał co to jest rate? ja nie potrafiłem mu na to odpowiedzieć. Może wy wiecie co to jest i jak to się skutecznie nabija. chodzi o to ------->

img223.imageshack.us/my.php?image=beztytuuoi8.png

img514.imageshack.us/my.php?image=beztytuu2ig0.png

Widzicie koleś w 2 screenie ma ciągle na zielono właśnie o to chodzi jak to robić aby było tylko na plusie?.Oppowiedzcie dla mojego ziomka.
BruTal
czas grania na serwie? chyba tak czym dluzej grasz tym masz wieszy rank.
albo moze i od stat? albo to albo to teraz nie wiem XD
Gacek23
nie wiem możliwe jak będziesz miał coś konkretnego to napisz

pozdro
POOOR
Splatterladder nalicza tzw punkty na minutę.Im więcej punktów tym rate większe. I nie chodzi tu o same fragi, nawet gdy będziesz na każdej mapie top killlerem i mialbyś np 40 kills / 5 deads to będziesz miał 6-10 pkt/min co w konsekwencji sprawi że twój rating ogólny bedzie cos w okolicy 12-15. Chodzi o to że cały czas trzeba coś robić, jesteś medem to rzucasz apteczki , leczysz a dopiero później fragujesz. Splatterladder tak to głupio nalicza że ważniejsze jest np. leczenie niż fragowanie.Oczywiście nie wystarczy stac w spawnie i rozdawać apteczki trzeba umiejętnie wszystko połączyć.I jeszcze jedna ważna sprawa, na serwach bez Xp save rating będzie mizerny,dlaczego? tego chyba nie musze tłumaczyć.
Konik
CYTAT(POOOR @ 22:59, 25 09 2007) *
Splatterladder nalicza tzw punkty na minutę.Im więcej punktów tym rate większe. I nie chodzi tu o same fragi, nawet gdy będziesz na każdej mapie top killlerem i mialbyś np 40 kills / 5 deads to będziesz miał 6-10 pkt/min co w konsekwencji sprawi że twój rating ogólny bedzie cos w okolicy 12-15. Chodzi o to że cały czas trzeba coś robić, jesteś medem to rzucasz apteczki , leczysz a dopiero później fragujesz. Splatterladder tak to głupio nalicza że ważniejsze jest np. leczenie niż fragowanie.Oczywiście nie wystarczy stac w spawnie i rozdawać apteczki trzeba umiejętnie wszystko połączyć.I jeszcze jedna ważna sprawa, na serwach bez Xp save rating będzie mizerny,dlaczego? tego chyba nie musze tłumaczyć.

Podsumuwujac: ranking dla warzyw, bo kogo interesuje nabite xp??
BruTal
CYTAT
kogo interesuje nabite xp??

kogo? wszystkich co graja na publiku
kaurz
ja gram ostatnio na pubach duzo i c@#!, sram na jakies sratamladdery. gra sie dla funu. jak gracie, zeby byc wysoko w jakims po(słowo na p)onym zdupy wysranym rankingu to gratulacje!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.