Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Scrim team
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
NotFound404
Jest taka sprawa:

Przez 2 miesiące byłem w clanie HL, ale odeszłem, bo liderzy mnie wkurzali (w wersji złagodzonej, ma się rozumieć).
Założyłem własny clan o nazwie AFK (tylko dla polaków, HL był międzynarodowy). Staremu clanowi obiecałem scrima z tym nowo założonym. I pojawił się pierwszy duży problem, mianowicie gracze. Scrim 2v2 to w tej chwili jedyne możliwe rozwiązanie, dlatego liczę na waszą pomoc. Jeśli uważasz że jesteś dobrym graczem, zaloguj się na http://www.afkclan.yoyo.pl/ , lub odezwij się na xfire: notfoundpl. Nie musisz dołączyć do clanu na stałe, żeby zagrać tego scrima rolleyes.gif

Pozdro
kaurz
co to jest scrim?

P.S. Odszedłem, nie odeszłem :)
NotFound404
Scrim to inaczej sparing rolleyes.gif
BruTal
jezu :D masz takie "cus" jak MIRC?
jesli tak wchodzisz na kanal #et.merc i wpisujesz !list chyba nie trudne :D
jarpen
BruTal nie wymagaj od nich za wiele.
http://www.afkclan.yoyo.pl/viewtopic.php?t=6
Konik
Srednia wielu to 12 lat, wiec poprzeczka postawiona nie jest wysoko, ale jak zawsze powtarzam, ze kazdy z nas tak kiedys zaczynal, wiec nie ma sie z czego smiac. sweat.gif
SPIDIvonMARDER
A zwłaszcza, że człowiek najszybciej wyrasta (przynajmniej do pewnego stopnia) z n00bstwa poprzez grę klanową. Ponadto, w klanie najlepiej się pakuje skilla.

To oczywiście tylko moje zdanie, oparte na własnych doświadczeniach.
Estaloth
CYTAT(Konik @ 17:19, 4 10 2007) *
Srednia wielu to 12 lat, wiec poprzeczka postawiona nie jest wysoko, ale jak zawsze powtarzam, ze kazdy z nas tak kiedys zaczynal, wiec nie ma sie z czego smiac. sweat.gif

popatrz na mnie, ja zaczynalem od kafejek w wieku 10 lat i quake'a 2 i wygladalo to zupelnie inaczej, potem roczek na rtcw i et.

telepie mocniej :E
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.