Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MISSION 3: WEAPONS OF VENGEANCE (Broń Zemsty)
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Return to Castle Wolfenstein > RtCW Ogólne
gosc_
Gdy wchodze do ciężarówki mam cały czas objectives 3/4...A przecież już rozwaliłem wszystkie alarmy wallbash.gif Nawet na noclipie przeczesywałem całą mape.Pamięta ktoś może gdzie były te alarmy i gdzie trzeba oddać snoopera? Zniszczyłem alarmy na mostku,drugiej wierzyczce obok tej siatki gdzie był koleś na karabinie maszynowym,2 przy wejściu do głównej bazy w budce i na piętrze i przy kolesiu patrolującym przy ostatniej bramie.O czymś zapomniałem?
SPIDIvonMARDER
Po kija niszczysz alarmy? Tę misję można spokojnie przejść bez tego.
Powiedz, czy zabiłeś strażnika przy bramie wyjściowej? Jeśli tak, to możesz misje robić od początku, tzn. od miejsca, gdy on jeszcze żyje. excl.gif
gosc_
Której bramie ? ;P zabiłem wszystkich oprócz tego kolesia na samym końcu ;] Tzn.tego co gdy się go kilnie jest napisane że nie udało się wejść do bazy i bla bla.Reszta jest death xP
SPIDIvonMARDER
Nie wiem, czy dobrze Ciebie zrozumiałem, ale Snooper jest na końcu dolinki, która jest za stanowiskiem MG42, tym przed wejściem do kompleksu.
gosc_
No wiem ale jak go niby oddać??? i dalej nie waiadomo ocb. z tymi alarmam iitp. ;p
SPIDIvonMARDER
Objectives:
1.Dojść do bazy
2.Uciec z niej ciężarówką
3.Nie wzbudzić alarmu
4.Wziąć karabin SNOOPER
W jednym z polskich tłumaczeń zamiast "wziąć" jest "oddać". Jest to błędnie przetłumaczone "get", tzn. zbyt dosłownie. Po prostu go bierzesz i nie wzbudzając alarmu wchodzisz do ciężarówki. I na tym polega cała misja. thumbsup.gif
gosc_
Ok dzięki mision complete ;p :)
NaLeśnik
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 18:00, 31 10 2007) *
Po kija niszczysz alarmy? Tę misję można spokojnie przejść bez tego.
Powiedz, czy zabiłeś strażnika przy bramie wyjściowej? Jeśli tak, to możesz misje robić od początku, tzn. od miejsca, gdy on jeszcze żyje. excl.gif

A jak nie niszczyć alarmów w Placówce w lesie? Został mi ostatni gość, którego nie można zabić, ale jak tylko staram się wejść na wieżyczkę strażniczą, albo dostać się do sekretnego przejścia, to włącza alarm :(
Jak można odwrócić jego uwagę?
SPIDIvonMARDER
Nie niszczenie alarmów po prostu lekko podkręca poziom trudności :)
Masz na myśli placówkę z MG42?
-Tamtych gości trzeba rozwalić ze Stena wychodząc z bunkra
Masz na myśli gościa na okragłej wiezyczce strażniczej?
-go albo nie trzeba zabijać, albo ściągnąc ze SNOOPERA (np. w chwili wchodzenia na kabel od secreta)
Masz na mysli gościa siedzącego w pokoju nad bramą?
-SNOOPER, tak samo tego przy bramie wejściowej (NIE TEJ Z CIĘŻARÓWKĄ!)
Masz na myśli gościa pilnującego bramy wyjściowej z poziomu? (TEJ Z CIĘŻARÓWKĄ?)
-go faktycznie nie można zabić, trzeba ominąć. Musisz pójść za takimi trzema jakby generatorami i się przemknąć koło skrzynek. Siedzącego tam gościa ze Stena lub SNOOPERA.
-Na jaką ty wchodzisz wieżę? Nie trzeba na żadną, by ukonczyć poziom.
NaLeśnik
Masz na myśli gościa pilnującego bramy wyjściowej z poziomu? (TEJ Z CIĘŻARÓWKĄ?)
-go faktycznie nie można zabić, trzeba ominąć. Musisz pójść za takimi trzema jakby generatorami i się przemknąć koło skrzynek. Siedzącego tam gościa ze Stena lub SNOOPERA.

Chodzi mi właśnie o tego gościa. Stoi pod bramą i się ciągle rozgląda. Jak tylko staram się dostać po kablu do sekretnego miejsca, to zaraz włącza alarm. I to jego uwagę chciałbym odwrócić :D
SPIDIvonMARDER
Cóż, przyznam, że osobiscie mnie to sie nigdy nie zdarzało. Wtedy mnie raczej nikt nie wiedział, ew. gość na okrągłej wieżyczce lub na bramie wejściowej bez ciężarówki.
Radzę przez lornetkę go obserwować i poczekać, aż się odwróci. O ile pamiętam, on patroluje bramę wzdłóż krótkiej trasy i siłą rzeczy jest czasami odwrócony.
NaLeśnik
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 15:02, 4 09 2008) *
Cóż, przyznam, że osobiscie mnie to sie nigdy nie zdarzało. Wtedy mnie raczej nikt nie wiedział, ew. gość na okrągłej wieżyczce lub na bramie wejściowej bez ciężarówki.
Radzę przez lornetkę go obserwować i poczekać, aż się odwróci. O ile pamiętam, on patroluje bramę wzdłóż krótkiej trasy i siłą rzeczy jest czasami odwrócony.

To dosyć ciekawe. Chyba muszę przeinstalować grę, bo to wygląda na jakiś błąd. Po kilkunastu próbach różnego podejścia do strażników itp. itd., problem został rozwiązany - kierowca w ogóle mnie nie widzi.
W Rocket Base znalazłem skarby, ale w podsumowaniu misji mam secret area 0/1 :(
Reinstalacja mnie chyba czeka :(
Dzięki za pomoc.
SPIDIvonMARDER
No, bugi się zdarzają. Na "Dam" np. trafiłem na drzwi, które za Chiny sie nie chciały otworzyć. Musiałem od nowa przechodzić poprzednią misje, bo autosejw się zbugował. teehee.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.