ShadowPL
12:22, 20 01 2008
Witam.Jestem tu nowy i to mój pierwszy post.Mam pytanie odnośnie revive.
Często ludzie z małym HP podchodzą do mnie(gram często medykiem) i krzyczą ,,Revive me''!
Z tego co wiem to znaczy że mam go zabić i go uratować strzykawką.Ale da się zrobić revive bez Friendly Fire?
SPIDIvonMARDER
13:24, 20 01 2008
Gram w ET od 1,5 roku i przyznam szczerze, jeszcze nigdy mi się taka sytuacja nie trafiła... w sumie zazwyczaj gram z Friendly Fire...
Mi sie zdaje, że tego nie da się ominąć. Musisz gościa naładować apteczkami, chyba że na twym serwie da sie tak zrobić, że medyk może leczyć strzykawką ludzi mających <ok.10HP. ale nadal stojących na nogach.
Chodzi tutaj o to iż na niektórych modach jest możliwość uleczenia kogoś strzykawką bez jego zabijania, tyle że wtedy gość musi mieć mało życia(mniej niż pół). Wtedy bierzesz strzykawke celujesz na niego i ognia. W zależności jaki masz lvl meda to tyle go uleczy:
-1,2 lvl - do połowy
-3,4 lvl - cały
SPIDIvonMARDER
14:38, 18 07 2008
Uhm, teraz wiem, że to zależy od moda. Tak się da np. na NQ, a na etpro nie.
O lol a myślałem że tu już nikt nie żyje ;p
SPIDIvonMARDER
10:03, 23 07 2008
Jeszcze jest kilka żywych trupów śpiących w kurzu
szopen#
20:59, 31 07 2008
Ja to mysle ze tutaj siedza tylko gornicy forumowi ktorzy odkopuja stare tematy :P
SPIDIvonMARDER
15:06, 4 09 2008
Czasami ktoś zada jakieś nowe pytanie. Ale chyba nic twórczego....
może dlatego że ET jest coraz mniej popularne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.