A więc jak napisałem w temacie internet wylacza mi sie gdy odpalam ET wersja 2.60 nie wiem czy to moze zalezy od tego ze mam viste prubowalem juz wielu rzeczy ale nic nie podzialalo i dla tego prosze was o pomoc
SPIDIvonMARDER
16:44, 8 02 2008
Fakt jest taki, że na Viscie Wolf lubi wyczyniać różne cuda i ogólnie się krzaczyć. Też takie coś miałem, gdy grałem na jednym serwerze. Zmieniłem go i potem było OK, tak wie cbyła to wina serwa, choć nie wiem, w jaki sposób o mógł mi odłączać neta...
Junkers
17:46, 8 02 2008
tak ale internet sie odłacza zanim wejde na jakis serwer
kaurz
18:27, 8 02 2008
po czym poznajesz, ze sie wylacza? serwerow nie widac? :D
Junkers
12:41, 9 02 2008
nie widac serwerow nie chce mnie polaczyc z serwerem ktorego wpisuje ip i kiedy przyciskam "start" to w pasku pokazuje mi ze nie ma polaczenia z siecia dodam tez ze mam polaczenie rozdzielone routerem
szopen#
12:55, 9 02 2008
router nic nie robi chyba ze przez wifi jedziesz i zasieg tracisz.
...vista - i wszystko jasne :P puki co najlepiej we wszystko grac na xp - problemy rozwiazuje sie od reki chocby reinstalka jak nic nie dziala. :P gorzej jak masz oryginalna viste (co swoja droga graniczy z glupota) sie meczyl bedziesz z grami ogolnie...
Junkers
16:27, 9 02 2008
tak ale najdziwniejsze jest to ze wczesniej tez na viscie dzialalo mi wbilem 1000 expa izyniera fielda i snajpera na full wylaczylem na chwile gre potem znowu wlaczylem i juz nie dzialalo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.