| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 20:40, 16 11 2003) |
| Po za tym to jest forum dyskusyjne - dyskutuje się a dyskutanci mogą mieć różne zdania. Nie może być jednomyślności tak jak za czasów PZPR Każdy może mieć swoje zdanie ale co w przypadku gdy ktoś wypisuje ewidentne bzdury ? Ktoś pisze że 2+2=5 - ma swoje zdanie że 2+2=5. To co mamy pisać ?: - Hmmm szanuje twoje zdanie ale czy nie uważasz że 2+2=4 ? - po n-tym tłumaczeniu kiedy koleś nie przyjmuje do wiadomości że 2+2=4 to może zmieszać z błotem, wykasować czy nadal tłumaczyć ? A może pojść na kompromis i uznać że 2+2=4 i pół ? Oczywiście nikt nie ma monopolu na racje, chociaż rację z reguły częściej mają doświadczeni starzy dobrzy gracze. Im też zdarza siępowiedzieć że 2+2=5, ale nie tak często jak początkującym. |
| QUOTE (blacktyger @ 18:45, 17 11 2003) |
| Kael nie wierze w sukces takiego przedsięwzięcia "Ja osobiście zostawiłem sporo postów w których ludzi pisali ewidentne bzdury lub zaczynali nieusprawiedliwione kłótnie. Po co ? Po to żeby inni osądzili kolesia na podstawie tego co pisze." i według mnie to jest równie ważne...pomyśl ile wypowioedzi otwarło Ci oczy na niektórych ludzi, jak widzisz, że taki Zipper najpierw pisze powidzmy mądre rzeczy, a tu nagle wyskakuje z topicem "problem z nickiem 2" to porostu traci się wiarę w ludzi.... i w Zippera |
| QUOTE (Thoro @ 17:52, 24 11 2003) |
| A mnie smuci to, ze tematy na forum sie wyczerpuja |
| QUOTE (Prosper @ 16:59, 16 11 2003) |
| Zgadzam sie z blacktygerem. Jestem swiecie przekonany, ze zakladajac topic Ludzie Kocham was, znalazla by sie osoba ktora by sie przyjabale i pewnie nazwala mnie gejem :> Niestety tacy sa juz Polacy. |