Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zmień gierkę...
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
Remol
A ja sięn tak właściwie zastanawiam... po co komuś te skiny, soundpacki...
Przecież to wszystko jest niepotrzebne, nieprzydatne i wogule...
tongue.gif Powiedzcie czy i czemu używacie skinów i soundpacków i jakie macie z nimi problemy rolleyes.gif
blacktyger
ja nie używam, ale jesli wychodzą jakieś warte uwagi np. zmiany wzsystkich alianckich znaków na polskie ... czemu nie ? rolleyes.gif myśle żę skiny i sound packi są dla znudzonych grą... to dziwne takie gry szybko sie nie nudzą, ale jest i tak, że jescze gra nie wyjdzie a tu już 111 patchów laugh.gif
sin
jak dla mnie dzwieki w et sa slabsze... dlatego mam soundpack z rtcw.. czasem zmieniam go na saving private ryan... godny uwagi wg mnie ^^ a skinow niezmieniam bo niema zadnych ciekawych dla mnie ;/
MaRIB^
i tak na serwer z PURE ON nie wejdziecie z tym =]
Majcok(12)
QUOTE (sin @ 7:48, 25 11 2003)
jak dla mnie dzwieki w et sa slabsze... dlatego mam soundpack z rtcw.. czasem zmieniam go na saving private ryan... godny uwagi wg mnie ^^ a skinow niezmieniam bo niema zadnych ciekawych dla mnie ;/

Ja niedawno chcialem zmieniac na ten z CoD ale nie chcialo mi sie, chociaz w CoD gralem i dzwieki sa perfekcyjne.

PS. Skad go masz sin "saving private ryan"? Wyprobuje.

Pzdr
sparrow88
Skin z szeregowca ryana można ściągnąć z www.enemy-territory.com. Osobiście uważam soun z Call of Duty za wzorowy, jednak nie pasował mi do et. Dlatego polecam bardzo z Saving private ryan, dźwięki broni są jakby przyjemniejsze dla ucha (basowe) a nie takie suche, trzaskające jak w CoD
F.B.I|Koyot
Różni są ludzie! Ja naprzykład mogę na suchym Windzie jechać, a moja siostra jakieś ikonki, kursorki i inne duperele ustawia wink.gif . Nie przeszkadza mi to i nie pomaga. Zwracam uwagę na "smaczki" tylko jeśli są przednie dry.gif A i tak narazie do et z żadnego nie korzystam.
sayetan
śp clan r3surrection zrobil niezly skin dla axis
ostatnio szukalem tego skina ale niestety nie moge znalezc
jakby ktos wiedzial o co chodzi i go mial moze mi go jakos wyslac?
MastaBlasta
Co do sound packów to większość gier o tematyce II wojny swiatowej wykożystuje dzwięki z Szeregowca Ryana i Kompanii Braci np.Medal of Honor , Battlefield 1942 którego jestem także wielkim entuzjastą. biggrin.gif A mi bardzo sie odobają te soundy które mam normalnie bo pewnie do nowych nie mógł bym sie przezwyczaic

A skin packi uważam za zbyteczne i pewnie jedyny skin pack jaki będe miał to z moda Rising Sun na którego oczekuję
Fistach
hmm ja nie sciagam skinow bo i tak wiekszac serwerow puruje on wiec po cholere:]
Valkir
Skinów nie zmieniam, te mi pasują...ale mam sound-packa z CoD, jest na prawdę dobry, i świetnie mi się z nim gra. Polecam.
Wg. mnie zmiana skinów na polskie czy nazistowskie jest trochę bez sensu, bo to nie o to chodzi. ET jest w pewnym stopniu zgodne z historią (nawet dużym stopniu wink.gif ).
G.J.
ja mam wrzucony sound pack z saving private ryan dźwięki są naprawde niezłe tylko działają na małej ilości serwerów sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.