witam wszystkich i mam ogromna prośbe jak mam to zrobić aby załadowł mi sie po wejsciu na jakikolwiek serwer w necie "Saving Private Ryan Sound Pack" by działal w czasie gry proszę o pomoc
Mad
14:58, 5 08 2003
nastepnym razem sie na forum zarejestruj
by uruchomic te dzwieki musza one byc an serwerze :/ a rzadko sie to spotyka by admini dawali rozne dodatki na serwer
mozesz zobaczcy jak brzmia zakladajac swoj wlasny serwer na localhoscie (wiczoczny tylko dla ciebie)
a i by dzialaly trzeba je wlozyc do etmain
kober
17:53, 5 08 2003
QUOTE (Mad @ Aug 5 2003, 02:58 PM)
by uruchomic te dzwieki musza one byc an serwerze :/ a rzadko sie to spotyka by admini dawali rozne dodatki na serwer
imo to jest tak: jeśli serwer jest 'pure' to dopuszcza tylko takie packi jakie sa na nim zainstalowane, i zainstalowanie tego u ciebie ( czyli wrzuczenie plikow .pk3 do katalogu etmain ) nic nie da. natomiast jesli serwer 'pure' nie jest, to bedziesz mogl cieszysz sluch nowymi odglosami
Mad
22:13, 5 08 2003
a czy jest taki serwer w polsce??
kober
23:16, 5 08 2003
QUOTE (Mad @ Aug 5 2003, 10:13 PM)
a czy jest taki serwer w polsce??
nie gram u nas na serkach w et wiec nie wiem... ale wystarczy przy stawianiu serka zmienic opcje 'pure' na '0' i bedzie git. sam po dolaczeniu sie do serka zobaczysz, czy bedziesz mial nowe dzwieki, czy nie...
sin
20:58, 22 11 2003
szukam serwerow z pure ^^
Swiety
21:37, 22 11 2003
90% serwerów ET to ... serwery pure
sin
22:28, 22 11 2003
niewiem czy dobrze mnie zrozumiales ^^ potrzebuje ipki serverow gdzie bede mogl slyszec dodatkowe dzwieki itp... kewl ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.