| QUOTE |
| Hmm... to ja powiem tak - nie tylko C4 podejrzewało KmH o czitowanie. Sprawa jest prosta MaD - taktyka i zgranie może wam pomóc lepiej się organizować, ale taktyka i zgranie nie powoduje że ktoś wpada i zabija samemu trzech kolesi od których 2 tygodnie temu na FFA dostawał w d*.* przy każdej wymiance. I chrzanienie że FFA to co innego a klanówka to co innego to bzdura, bo i tu i tu masz ten sam karabin, tego samego kompa i tego samego aima (aimbota? :>). |
kto ci takie cos powiedzial?? grales z nami?? nie przypominam sobie bysmy grali z wami? i kto by mial grac u nas jako fejki?? podaj nicki?? KmH raczej nie jest lubiane (glownei przezemnie) jedynei z kim sie dogaduje z lepszych graczy to rafrasz i p2p. i ich 2 znam od dawna z rtcw.
mzoe zrobcie c4 jakis program na fejki a nei na czity?? bedzie sprawdzac hosta, ip, klucz itp?? moze po kazdym meczu dawac bedziemy logi z ip ktore sie laczyly??
w(słowo na k)ia mnie najbardziej jednak to ze do 17stek nic nie mialem nie gralismy z sie was nie czepialem a ty mi wyskakujesz z czitami?
Fallen:
nie umiecie pogodzic sie ze na oasis jestescie dnem. skill mamy podobny i liczy sie taktyka ktorej tam nie macie.
wiem ze na scenie pl panuje przekonanie ze grac dobrze mzoe tylko: C4, IC, Poison i 17. Reszta byla, jest i ma być lamami a jak nie to pewnei czituja. Zauważyliscie ze et jest darmowa gra?? ludzie przechodza na ta gre z innych sa doswiadczeni i obyci a czasem trafiaja sie talenty skazani na dobre strzelanie.
niektore klany musza sie po prostu pogodzic ze beda gonione przez reszte polskich klanow. nie kazdy lepszy gracz ktory nie trafil do was ma czity. rozumiem teraz sytuacje ss ktore po zbyt dobrym meczu zostalo wyzwane od najgorszych smieci.
i co ma kmh zrobic?? popisowo jak 17 odejsc z laddera bo sie obrazimy jak oni ze czituja inni? stancie do walki...
moze jeszcze nie teraz was rozwalimy ale za kilka mechow nie wiadomo co bedzie. czy wy odrazu w rtcw wiedzieliscie ze bedziecie czolowka?? zaczynaliscie bedac lamami staraliscie sie by wyjsc ponad przeciatna to teraz uszanujcie inne klany ktore wspinaja sie powoli ku gorze a nie spychajcie ich z drabiny
| QUOTE (Mad @ 19:23, 2 12 2003) |
moze jeszcze nie teraz was rozwalimy ale za kilka mechow nie wiadomo co bedzie. czy wy odrazu w rtcw wiedzieliscie ze bedziecie czolowka?? zaczynaliscie bedac lamami staraliscie sie by wyjsc ponad przeciatna to teraz uszanujcie inne klany ktore wspinaja sie powoli ku gorze a nie spychajcie ich z drabiny |
Jak dla mnie piękne słowa, które wnoszą dużo treści i nawet u takiego nieznaczącego gracza jak ja mają poparcie 
BTW: czemu nie napisałeś tego w tamtym temacie?
zamknac/skasowac/przekleic ten topic. pomoooooocy. ban dla tego pana - blagam.
Mad osobiście do ciebie nic wcześniej nie miałem ale teraz udowadniasz mi że jesteś Mad (szalony)

.
Po ch.j ja zamykam tamten topic ??? Nie on k.urwa dalej będzie robił flame-war. Masz to w dupie, na każdym kroku szukasz zaczepki a później sie dziwisz że cie reszta w d.upe je.bie.
NIEDZIOWIEDZ'
21:43, 2 12 2003
sprawdziłem w słowniku wulgaryzmów i slangu (pol-ang ang-pol) co oznacza słowo "mad'. Otóż poza ukazaniem się "szalony" ukazało się też słówko "p...nięty". Hmmmm to już wiemy skąd taka fajna ksywa...
Mad wskakuje na liste osób, która z uwagi na swoje bezpieczeństwo fizyczne nie powinna pojawiać się w Warszawie na żadych finałach lan itp.
tak rover nie umiesz logicznie odpowiedziec na cos to ban kicka za...ac go wywalic. a to co napisalem to niestety prawda do ktorej nikt nie chce sie przyznac
| QUOTE |
| Otóż poza ukazaniem się "szalony |
Mad
Jesteś szalonyy mowie ci zawsze nim byłeś...lalalalal Nie jestes aniołem mowie ci, jesteś szalonyyyyyyyyyy
hyhyhyhhyhyhyhy
| QUOTE |
| Mad wskakuje na liste osób, która z uwagi na swoje bezpieczeństwo fizyczne nie powinna pojawiać się w Warszawie na żadych finałach lan itp. |
Bezpieczeństwo to by on miał zapewnione za...iste.......
| QUOTE (Mad @ 20:43, 2 12 2003) |
| tak rover nie umiesz logicznie odpowiedziec na cos to ban kicka za...ac go wywalic. |
Mad po prostu w rozumieniu swiata przez rovera ktos tak glupi jak ty nie powinien istniec, wiec wybacz mu jego konsternacje.
moze mi ktos wyjasnic co was tak bardzo oburzylo w tym pierwszym poscie w tym dziale??
niestety niektorzy jak niedzwiedz nie umieja mi tego wytluamczcy zaslaniajac sie tym ze nie chca ze mna gadac....
ej dzieci dziecie zostawcie komputer i wracajcie do piaskownicy
Ludzie ile wy macie lat? 12? 13? Na wiecej sie nie zachowujecie. Caly czas klotnie, wrzaski, przepychanki. O "czity", chamstwo, jakies niespelnione ambicje.
Dajcie sobie na wstrzymanie. Przeciez (juz to raz pisalem) gry komputerowe (wiec rowniez ET) sa dla zabawy. Jak sie chcecie bezsensownie klocic to zostancie politykami.
Szczerze mowiac ani specjalnie inteligentny czy dojrzaly nie jestem ale jak czytam takie glupoty (czyt. posty w tym watku, nie liczac mojego oczywiscie

) to czuje sie dowartosciowany. Tym milym akcentem (obrazajacym wszystkich, gdyby ktos nie zrozumial) koncze grodzy koledzy.
mad pozatym ze jestes ...niety(co juz cale forum zauwazylo) to nigdy w zyciu nie powiedzialem ze kmh to dno. Glowna przyczyna jakiego kolwiek konfliktu kmh vs all jestes ty i wylacznie(czasami igor swojim lamerskim self-kill) i stwierdzenie ze jestesmy rowny skillem mija sie troche z prawda.....nie mowie o calym kmh ale przykladowo z toba robie co chce jestes dla mnie przecietnym warzywem ktore czasami cos wymysli a w duelu nigdy w zyciu mnie nie zabiles pozatym mowienie ffa to nie to samo co mecz to tak jak stwierdzic ze mleko nie jest od krowy i nie wmowisz mi ze na meczu gracie o 10x lepiej i co z tego ze masz wsparcie kolegow wiesz gdzie kto stoji ale (słowo na k)a niewieze ze bys 3 pod rzad zabil jak normalnie ja robie co z toba chce. Latajace z dupy granaty to akurat nic strasznego mozna to wytlumaczyc fuks/szczescie/fart ale robienie ciagle hsow to juz przesada. Powiem ci ze tylko psujesz opinie kmh(ktora i tak juz jest w !@# z...ana) i tak nigdy nie uwieze ze gracie 10x lepiej na meczach niz na ffa i nie ma tu p...enia o taktyce acc nie ma nic do taktyki i nigdy miec nie bedzie.
BTW. skoro my jestesmy dnem na oasis to wy jestescie dnem na goldzie bo niewiem jakim fuksem ukradliscie czolg i doczolgaliscie sie do 2 bariery(bo dalej juz nie daliscie rady)
Btw2. a ty igor czubku sie nie odzywaj bo dla mnie byles/bedziesz/jestes najwieksza lama na scenie dzieki temu lamerskiemu self-kill
scena pl mnie wali mowcie co chcecie. bede dalej prowadzic klan jak prowadze i nie bede sie przejmowac ze ktos bezpodstawnie mowi o mojch graczach ze czituja.
moze wreszcie to udowodnicie? bo narazie to tylko p...icie.
NIEDZIOWIEDZ'
22:47, 2 12 2003
R4Gn4k podzielam

ale nie zniżaj się do jego poziomu pisząc, że są dnem.
mad to nie chodzi o jakikolwiek problem, to chodzi o ciebie, to istnienie, z dnia na dzien zaczynam sie zastanawiac czy przypadkiem na GG nie zawyzyles swojego wieku wpisujac 17. R4Gn4k ma racje ze glownym problemem i kreatorem problemow jest twoja marna osoba, a ty mylisz sie ze to ty walisz scene pl. To scena pl wali ciebie na całej linii.
| QUOTE (R4Gn4k @ 20:24, 2 12 2003) |
| pozatym mowienie ffa to nie to samo co mecz to tak jak stwierdzic ze mleko nie jest od krowy |
No mleko może być też od kozy ale to szczegół...
Zauważyliście, że na tym forum istnieje taki sztuczne popieranie? Nie mówie, że wszyscy, ale są osoby, które piszą niektóre posty, żeby sie podlizać osobom z dobrych klanów...
Możece mnie za to zje.ac, ale pisze to co widzę i to co czuję.
Druga sprawa takie nagłe poprawienie się skilla np w moim przypadku jest jaknajbardziej możliwe... oczywiście nie mówie tu o tym, że z dnia na dzień nauczyłem sie walic same heady, ale bywa, że naprawdę robię dziwne rzeczy i już nie raz zostałem nazwany cziterem. Więc oczywiście może się zdażyć, że oni też mieli taki dzień
Jeżeli jednak wszyscy na raz - dziwne i raczej niemożliwe... z chęcią bym zobaczył demko...
Po trzecie można zamknąć temat, bo po co mamy się kłócić
| QUOTE |
Zauważyliście, że na tym forum istnieje taki sztuczne popieranie? Nie mówie, że wszyscy, ale są osoby, które piszą niektóre posty, żeby sie podlizać osobom z dobrych klanów...
|
nie podlizuje sie innym klanom jesli o to ci chodzi z madem nie pierwszy raz sie kluce bo z nim po prostu nie idzie sie nie klucic. Nie pamietam o co wczesniej poszlo ale moge cie zapewnic ze nagle swoich pogladow nie zmienilem....
>>>mod zamknij topic<<<
TheAbyss
23:49, 2 12 2003
Powiem tak.
Zazwyczaj nie oskarżam ludzi o czity, administruje serwerem SC + jestem moderatorem forum SC gdzie przewija się kupa oskarżeń o maphacka i zazwyczaj ludzi bronię. Ale niektórych rzeczy po prostu nie jestem w stanie zrozumieć. Na przykład tego, jak jakaś osoba w przeciągu tygodnia może zrobić takie postępy żeby z warzywa których rozwala się 3 na jednym magazynku zmienić się w wymiatacza który rozwala mnie w 90% wymianek. Oczywiście przesadziłem pisząc o KmH w ogólności, bo jestem przekonany (i FFA mnie w tym utwierdza) że większość klanu na 99% nie czituje (100% pewności nigdy nie ma...). Ale są pojedyncze osoby, których może nie będę wymieniał żeby nie podsycać jeszcze bardziej atmosfery, których gra na FFA wygląda hm... delikatnie mówiąc lekko podejrzanie. Żeby nie było - ten problem nie dotyczy tylko KmH. Na scenie pojawiło się mnóstwo "nowych wymiataczy" których nie widziałem nigdy na oczy a teraz nagle koleś z odległości dość sporej na stojaka, w ogóle nie kucając pakuje mi jedną serią centralnie 8 kul z czego pierwszy to head... Jasne, nikogo za rękę niby nie złapałem (no, może poza panem [KmH]Spinakerem). Ale jak to słusznie ujął Jaceq - 80-90% czitów jest niewykrywalnych. Więc ci oszuści, którzy się starają nigdy nie zostaną wykryci. Podam może mały kontrprzykład... gra sobie w PLHunter gracz o ksywie Aiven. Pamiętam doskonale, jak zaczynał grać w ET, tłukłem go wtedy niemiłosiernie (no bo wiadomo, dopiero zaczynał, nowa twarz etc.). Załatwił sobie dobry config, zawziął się, zaczął grać, i obecnie (czyt. po jakichś 3-4 miesiącach) jest na pewno graczem dobrej klasy, który nie musi się wstydzić grając z kimkolwiek na serwerze. Ale u niego postępy było widać, nie było tak że z tygodnia na tydzień stał się nierealnym mastahem, nadal zresztą do graczy ze ścisłej czołówki mu trochę brakuje bo oni grali kiedyś po kilka godzin dziennie a grają w tę grę np. od 1.5 roku (liczę razem z RTCW).
eot. bez kitu, od dzis tylko czytam to forum i sie smieje sam do sebie.
| QUOTE |
| Po ch.j ja zamykam tamten topic ??? Nie on k.urwa dalej będzie robił flame-war. Masz to w dupie, na każdym kroku szukasz zaczepki a później sie dziwisz że cie reszta w d.upe je.bie. |
Proponuje troszke wyloozowac bo czasem bardzo mlode ludziki czytaja forum a tu nagle Swiety je wprowadza w dorosle zycie
I co ty masz z tym ...aniem w dupe ??? Obsesja jakas czy co ? 
| QUOTE |
| Mad wskakuje na liste osób, która z uwagi na swoje bezpieczeństwo fizyczne nie powinna pojawiać się w Warszawie na żadych finałach lan itp. |
Pride Fighter Niedziowiedz skopie ci tylek
Niedziu prosze cie - chociaz ty mnie nie oslabiaj.
Temat zostaje zamkniety i wszelkie podobne tematy w przyszlosci beda zamykane.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.