Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie wyświetlają się ikonki
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
dim!tr
Cus musialem sobie porypac w konfigu ze nie mam teraz ikonek nad glowami kolesi jak krzycza o ammo albo medyka... nie zna ktos czasem komendy do tego.
Jeszcze jedno czy da sie moze przyciszyc naprzyklad tylko dzwiek strzalow a inne zostawic takie jakie sa ???
Za pomoc z gory dziekuje !!! smile.gif
/17/Aluu
cg_novoicechats 0
cg_novoicetext 0
?
Swiety
QUOTE (dim!tr @ 17:21, 3 12 2003)
Cus musialem sobie porypac w konfigu ze nie mam teraz ikonek nad glowami kolesi jak krzycza o ammo albo medyka... nie zna ktos czasem komendy do tego.

Cg_VoiceSpireTime - czas przez jaki pokazuje się ikona nad głową podczas używania voice chata - sprawdź czy nie masz 0

QUOTE (dim!tr @ 17:21, 3 12 2003)

Jeszcze jedno czy da sie moze przyciszyc naprzyklad tylko dzwiek strzalow a inne zostawic takie jakie sa ???
Za pomoc z gory dziekuje !!!  smile.gif

Raczej nie można. Można pokombinować obniżając snd_mixahead ale wtedy jakość całego dźwięku spada.
s_volume, s_musicvolume ??? Nie wiem nie bawiłem sie.
dim!tr
nie no chcialem nie slyszec odglusu z voicechata a zeby mi sie pokazywaly ikonki ale niestety tak sie nieda sad.gif( dobra thx za pomoc smile.gif))
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.