Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zmiana Forum
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Boardu
Dajmos
Jedno pytanie czy szykuje sie jakas rewolucja na Forum ??tzn.
Czy sie szykuja jakaś zmiana wygladu ???
Jakieś nowe opcje (a mozę lepiej ulepszenie starych :} )
Moze wy macie jakieś propozycje co do forum ???

P.S.
Jesli ten temat nie bedzie poczytalny to mozna go usunać tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Thoro
Hmmm ja nie widze sensu w zmienianiu czegos na tym forum. Poprostu nic dodac nic ujac. Najlepsze forum jakie widzialem. Zreszta co tu mozna zmienic?? kolory??
Dajmos
hmmm no cóż mozę nowy wygladzik nawiazanie do www.enemyterritory.pl :] hehehe a no kilka kolorków można by było dodac tongue.gif heheh kilka czcionek tongue.gif i takei tam pierdy :]
gatess
Szczerze ostatnio rozgladałem sie za jakims innym layoutem, ale ni znalazlem nic szczegolnego.

Jest parę rzeczy do zrobienia, np. ikony rang itd....
Co do upgradu to moge postawic na najnowszej wersji IBF, tyle ze z reguly po upgradzie albo traci sie userow albo posty (czasami i to i to). Obecne nowa wersja IBF nie wnosi wielkiej rewolucji, chodz jakisz czas temu miałem ochote na upgrade. Obcnie forum jest za duze ( baza sql), zeby ryzykowac. Napewno w najblizszym czasie dodam pare wodotryskow nic wiecej po za tym.
Swiety
Zawsze można zrobić backup i spróbować z nową wersją. Jak coś będzie nie tak to sie poprostu wróci do starej.

Imo dostepne laye nie są najmocniejszą stroną tego forum :/

Dla moderatora przydałaby się jeszcze opcja przenieś post do innego topicu.
Czasami ktoś coś napisze sensownego ale pomyli tematy - szkoda kasować - lepiej przesunąć post do innego topicu.
Nie spotkałem się jeszcze z taką opcją na forach ibf.
sin
ja proponuje przeniesie sie na forum vbulletin, takie jakies fajniejsze tongue.gif
gatess
Dzis macie coś odczuwalnego ikony rang . W miare możliwości dodam jeszcze pare wodotrysków wink.gif
hxs
Eeeeee no Gatess te ikonki sa gitess tongue.gif
Guy7
Layout forum jest spox. Fajne te ikonki rang! Macie u mnie za to plusa (trzy plusy i w mordę biggrin.gif tongue.gif ). Możnaby popracować nad logo forum, trochę nie za ciekawe.
Swiety
Chciałem powiedzieć żebyście nie spamowali i nie podniecali się rangami i ilością postów bo zawsze można licznik postów cofnąć biggrin.gif
resq
fakt nowa grafika na forum była by mile widziana, ale to nie jest najważniejsze,
jak dla mnie to się troche długo ładuje, nie wiem jak to jest u innych, ale u mnie na kąpie to troszkę się długo ładuje sad.gif
Ghost
Nom - logo sie przyda jak cholera, to obecne bardziej mi pasuje do średniowiecznej, słowiańskiej karczmy niż do gry o krwawej wojnie.

Co do layoutu - dla mnie git, pasuje kolorystyką do ET.
gatess
Hmm, moze zrobcie ? Chetnie umieszcze je na forum smile.gif
Buli
jak dla mnie layout jest w porzadku i nie warto go zmieniac cos co jest dobre i sie przyjelo jesli cos mielibyscie zmienic to dodac inne layouty jak komus ten obecny nie odpowiada
wiele osob sie przyzwyczailo do tego stylu juz =]
blacktyger
Wiecie co trzeba zmienić ? ...
UŻYTKOWNIKÓW tongue.gif tongue.gif
oczywicie żart wedłóg mnie jesteście wszyscy spox oprócz paru osób tongue.gif a tak na marginesie oprócz logo może jescze wprowadzić więcej Emotów ?? np. płacz albo coś tongue.gif byle jakie np. z GG smile.gif poza tym wszystko na forum jest spox a najbardziej liczą się ludzie to oni tworzą "dom " smile.gif
Dajmos
kilka czcionek więcej , Kolorów no emoty też sie przydaja , Logo , a mozę jeszcze jakieś tło ??? ;] hehe
Ghost
Dajmos, ktoś mądry powiedział: "Ulepsz coś doskonałego, a na pewno to spieprzysz" smile.gif

Mnie się marzy tylko nowe logo i żeby każdy miał do wyboru dwa layouty - Allies i Axis. Po wybraniu Allies kolory byłyby bardziej piaskowe, a zamiast np. "Obershutze" pojawiałoby się "Private".

P.S.
Zara ktoś się pewnie przyczepi i powie "No to dajmy jeszcze specjalny layout <Spectators>" smile.gif
Dajmos
Wyjołeś mi to z ust Ghost z tymi Spectators tongue.gif heheh male niezły pomysł z tymi Layoutami
ronin
wiecie mi sie podoba tak jak jest, przeciez to my tworzymy to forum naszymi wypowiedziami

i jesli beda na nim same "mendy", bluzgi itp. to nawet piekny wyglad masa czcionek itp. nie zacheca innych odwiedzania (nawiedzania) "naszego" board'u
Ghost
Danke Sehr smile.gif

Wpadłem na ten pomysł już trochę dawno - a mianowicie za czasów mojego Ś.P. Chaos Zone, żeby podzielić forum na trzy grupy - Dobzi, Źli i Neutralni - każda w oczywistych barwach, czyli Dobzi na biało, Źli na czarno a Neutralni na szaro. Dziemki za uznanie biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.