Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nazwa piosenki
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
ronin
krotki temat w sam raz do tej rubryki:

chodzi mi o nazwe piosenki, ktora byla w matrix'sie w pierwszej czesci wtedy na dyskotece, kiedy neo spotkal trinity

podoba mi sie cool.gif
blacktyger
heh nistety nie pamietam a matrixa 1 oglądałem 17 razy ohmy.gif
ronin
szkoda ja tez ogladalem go nie raz i nie dwa(trzy tez nie wink.gif ) ale ta piosenka bardzo zapadla mi pamiec niestety nie znam jej tytulu slyszalem ja tez w gierce na PSX sleed storm czy jakos tak

czekam dalej mam nadzieje ze ktos ja zna
tsc
sciagnij np. z emula cale ost.
ronin
co sciagnac?! blink.gif

powiedz jasniej plizz
Mrozu
po co słuchac ost matixsa, ja wolę jakiś porządny folk, jak stowrzyszenie Kurpsi Polskich, duozo w plucach pary majo !
Vermin
Prodigy - Mindfields
kamilus
sciagnij z kaazy soundtracka do matrixa albo wpisz w audio matrix i patrz dokladnijesze informacje czy pisze tam cos o dyskotece smile.gif
Spl!nt3r
MTRX Reaktywacja O.S.T rządzi laugh.gif Apropo soundtracków , ściągnijta se muze z Wolfa cool.gif
Btw . Akurat ta muzyczka o której ronin mówiłeś była w grze SledStorm(z 96r) na psx-a co dowodzi iż niebyła ona stworzona specjalnie dla filmu rolleyes.gif (takie małe info wink.gif)
blinkkin
QUOTE (Vermin @ 22:24, 13 12 2003)
Prodigy - Mindfields

ale ZONK. podczas sceny w dysce lecial kawalek 'Rob Zombie - Dragula'. najlepsza sciezka dzwiekowa pochodzi z gry, mianowicie thps2 (nie znajdziecie go w katalogu z gra w formacie wav czy mp3).
cyp!s
QUOTE (blinkkin @ 15:48, 12 02 2004)
najlepsza sciezka dzwiekowa pochodzi z gry, mianowicie thps2 (nie znajdziecie go w katalogu z gra w formacie wav czy mp3).

znalezc nie mozna, za to mozna wyciac specjalnym programikiem, nie pamietam jak sie nazywal, ale raczej mozna go sciagnac z jakies porzadnej strony o thps2 unsure.gif
ronin
QUOTE (blinkkin @ 15:48, 12 02 2004)
'Rob Zombie - Dragula'

ORAGULA

polecam spox pioseneczka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.