IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Szukam loga W: ET :/, Szukam loga W: ET z "czystym" tłem
camp-R
post 19:31, 16 12 2003
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 925

Szukam loga W: ET z "czystym" tłem. Pomóżcie mi plisss !! Robie strone powstającgo klanu ]HH[ biggrin.gif i nie moge znależć właśnie takiego loga W: ET - potrzebne jest mi ono do logo strony klanu ph34r.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Majcok(12)
post 19:38, 16 12 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 523

QUOTE (camp-R @ 17:31, 16 12 2003)
Szukam loga W: ET z "czystym" tłem. Pomóżcie mi plisss !! Robie strone powstającgo klanu ]HH[  biggrin.gif  i nie moge znależć właśnie takiego loga W: ET - potrzebne jest mi ono do logo strony klanu  ph34r.gif

Wytnij sobie i wklej powiedzmy na czarne tlo lub zrob sam logo ET, mi sie juz te normalne znudzilo i na stronke zrobilem swoje, troche takie kanciaste, ale mi pasuje i sie odroznia. WIec nie pytaj sie na foum tu, tylko wlacz fotoszopa itp i sprobuj cos wykombinowac, jesli nie wyjdzie to najwyzje ale sprobowac mozna.

PZdr

+Quote Post
radziek
post 18:17, 21 12 2003
Post #3

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 955

Doklanie to samo mysle jak robisz stronke nie potrafisz robic loga to lepiej zabierz sie na robutki reczne

+Quote Post
DestroyerX
post 23:40, 21 12 2003
Post #4

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 21

a jezeli nie potrafisz samemu zrobic to jaki problem? - photoshop, screen z menu wolfowego, chwilka malutka zabawy z "różdżką" i "lassem magnetycznym" i gotowe smile.gif ale widać jaki webmaster wielki co loga zrobić nie umie ale to tylko taka dygresja laugh.gif

+Quote Post
Guy7
post 18:16, 15 01 2004
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 258

Ludzie co wy proponujecie. Otwierasz pak0.pk3 (to normalne archiwum) i tam masz całą gamę różnych grafik z ET (nawet to duże logo z menu na "czystym" tle). To robota na zaledwie parę sekund! laugh.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi