IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

6 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Spotkanie integracyjne w Białymstoku, czyli malutka popijawa :D
Kapral_Dud
post 17:57, 11 01 2004
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 436

Wpadłem na taki pomysł z Eliminatorem, aby urządzić spotkanie ludków ze sceny ET. Padło na Białystok, jakoże z tego miasta "nie do końca" ale jesteśmy ... Najprawdopodobniej pojawia się tylko osoby z okolic - ale zapraszamy serdecznie wszystkich - będzie to jednodniowe spotkanie i tzw. biba na całego. Jako, że zbliżają się ferie pomysł może być wcielony w życie. Jest już kilka osób które napewno się pojawią. Spotkanie planowane jest na 31 stycznia 2004 jest to sobota najprawdopodobniej w Mandali (w Białymstoku)ale lokal to najmniejszy problem. Godzine dostosujemy do potrzeb zjazdowiczów. A więc zapraszamy wszystkich chętnych z całej Polski smile.gif Mam nadzieje, że lekka grupka się znajdzie smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
marYsia
post 18:02, 11 01 2004
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 692

1. Miasto jako spotkanie imo sux za daleko
2. Nie licz na to ze sie duzo ludzi zjedzie
3. Imo ferie lepiej zaplanuj a nie przed feriami
4. Good Luck
5. heh lol gora 4 osoby jelsi dobrz epojzie jak na moje smile.gif Chyba ze masz wizdu znajomych z ktorymi sie jush widziales hyhyh

+Quote Post
zUBER
post 18:11, 11 01 2004
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 755

w bialymstoku jest troche ludzi grajacych w et biggrin.gif ja jestem z bialego tak jak 3 inne lamy z mojego klanu. ktos na pewno bedzie

+Quote Post
Kapral_Dud
post 18:20, 11 01 2004
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

Khain a jestes z bialegostoku ? jak coś to przesuniemy w inny dzien - sobota to tak orientacyjnie biggrin.gif

zUBER czyli wy bedziecie smile.gif
Ginuś paUko ja Cie z domu wyciagne smile.gif a zarty jak zwylke sie Ciebie trzymaja biggrin.gif
zapraszam reszte

btw. w bialymstoku w podlaskiem ferie zaczynaja sie 23 stycznia

+Quote Post
Outs!d3r
post 18:27, 11 01 2004
Post #5

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 774

No tak....jestem z tej samej miejscowości co EliMiNator (czyt. Grajewo) 80km od Białegostoku (respect:D). Wiec ja przyjade na 100% mozecie na mnie liczyć. Co do stuffu alkoholowego to bedzie na miejscu czy we wlasnym zakresie ? biggrin.gif

+Quote Post
hxs
post 18:31, 11 01 2004
Post #6

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 406

Ja imo proponuje aby zjazd był w Warszawie. A to dlatego, ze wedlug statystyk forum, najwiecej urzytkownikow jest z Wawy smile.gif

+Quote Post
Kapral_Dud
post 18:34, 11 01 2004
Post #7

Leutnant
Ikona Grupy

outsider z tego co wiem jesteś za młody na alkohol smile.gif ph34r.gif

o to sie nie martwcie jak cos kupimy w jakimś monopolowym smile.gif zeby taniej bylo smile.gif a jak w pubie bedziemy siedziec czy gdzies to tam tez piwsko bedzie smile.gif

hxs - zjazdy są organizowane w różnych miastach smile.gif prosze bardzo organizujcie w Wawie - a my organizujemy zjazd ludzi z okolic Białego i zapraszamy wszystkich - niektórym też daleko do Wawy smile.gif ja tylko informuje innych - ludzie od nas wiedzieliby bez forum smile.gif

a btw. wkrótce niespodzianka jaka przygotowaliśmy neidawno z Majanem ohmy.gif

+Quote Post
blinkkin
post 19:09, 11 01 2004
Post #8

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

liderowanie w klanie anonimowych alkoholikow do czegos zoobowiazuje:P. ja bym proponowal wypad do apokalipsy, zreszta nie jeden klub mozna zwiedzic. moze przyblizycie z jakich osiedli jestescie, tak zeby ustalic dogodna lokalizacje. nalezy takze pamietac o osobach spoza bialegostoku, ktore musza dojechac peksem lub pociagiem, a pozniej autobusem na miejsce. mozna ich przywitac tradycyjnie sola i chlebem na dworcu:).

Ubostwiam mojego avatara (dla n00bow : Obrazek obok posta)

kazdy pije to co chce i lubi.

5. heh lol gora 4 osoby jelsi dobrz epojzie jak na moje  Chyba ze masz wizdu znajomych z ktorymi sie jush widziales hyhyh

chyba nie znasz bialegostoku, gdzie kazdy pije jesli jest za co:P. moze jednak lepiej zrobic cos w rodzaju lan party, wynajac ta kafejke internetowa na 2-3 godzinki, a pozniej wypad. pomysl jest bardzo dobry, skoro warszawka robi imprezy graczy et to z jakiego powodu nie moze odbyc sie cos takiego w bialymstoku?

+Quote Post
Outs!d3r
post 19:23, 11 01 2004
Post #9

Gefreiter
Ikona Grupy

Hehe blinkinn nie ladnie kasowac posta biggrin.gif. Nie to, ze chcialbym nabic ale zapomnialem dopisac biggrin.gif. Wlasnie zUBER uswiadomil mi, ze jest cos takiego jak Edycja Postu biggrin.gifD. A na temat zlotu, hmm z kafejką całkiem niezły pomysł, tylko, że trzeba byłoby upewnic się, że w kafejce jest ET :<. Licze na Kaprala i zUBERA ze cos zalatwia :]. Mam nadzieje ze pomysl wypali.

+Quote Post
Kapral_Dud
post 19:32, 11 01 2004
Post #10

Leutnant
Ikona Grupy

w sumie Apokalipsa tez dobry klub smile.gif troche podjechac trzeba bedzie ale to mneijsza o to smile.gif Chata Puchata też rzadzi smile.gif

btw. nie wiedzialem ze blinkkin jestes z Whitestocku smile.gif

ja to tak powaznie to jestem z okolic smile.gif ale ucze sie w bialym smile.gif

spotkanie myśle, że jeśli przyjada ludzie z poza Białego (z dość daleka) to na dworcu PKP - a jeśli tylko z okolic to myśle, że orientacyjnie na Rynku Kościuszki albo przed McDonaldsem i wsiadziemy w 27 albo 23 i pojedziemy do Apokalipsy... z kafe to nie wiem... jak to by bylo :|

+Quote Post
zUBER
post 19:32, 11 01 2004
Post #11

Feldwebel
Ikona Grupy

w niektorych to nawet csa nie ma :/ a co dopiero et.
mozna poszukac, jak cos to sie powie zeby zainstalowali biggrin.gif

+Quote Post
blinkkin
post 20:00, 11 01 2004
Post #12

poczatkowo myslalem o diademie (z dworca to niedaleko), jednak zawsze jest tam tlum i ceny troche wygorowane. premiere odrzucilem z miejsca, poniewaz schodza sie tam rozni ludzie (glownie chodzi o panny tam przychodzace jak i panow w adidaskach), to tego ochrona taka sobie (czepiaja sie byle gowna). metro troche za daleko i ochrona po!@#ana. w apokalipsie bylem kilka razy i chyba najlepsze wyjscie, troche dalej, ale normalni ludzi, ochrona jak i ceny:P. to tylko propozycje, natomiast napoje wyskokowe mozna zaopatrzyc sie w adambie, bo najtaniej (pelno ich w bialymstoku). co do kafejek to wystarczy kilka dni wczesniej wpasc zajac kilka komputerow i poprosic o zainstalowanie et (nagrac plytke i doreczyc do rak wlasnych). w niektorych kafejkach pozwala sie na picie roznych napojow. gorzej z moca tych komputerow, wiele to jeszcze pentium2, ale zdarzaja sie kafejki i z lepszymi:P.

btw. nie wiedzialem ze blinkkin jestes z Whitestocku

wczesniej mialem sygnaturke z hymnem uckochanej jagi, wiec mozna blo sie domyslec.

Hehe blinkinn nie ladnie kasowac posta.

to nie moja robota niestety, ale mialem zamiar usunac. jeden moderatorem dopiero od tygodnia, wiec sie przyzwyczajam.

+Quote Post
zUBER
post 20:31, 11 01 2004
Post #13

Feldwebel
Ikona Grupy

jakie by te kompy w kafejce nie byly ot na pewno lepsze od mojego biggrin.gif
klub nie musi byc wcale duzy. dawno nie bylem w Stajni. jak tam teraz jest :?

+Quote Post
Outs!d3r
post 22:01, 11 01 2004
Post #14

Gefreiter
Ikona Grupy

Co powiecie na (słowo na p)niecie zlotu w McDonaldzie ? biggrin.gif. Faza by byla biggrin.gif. A potem pojsc sobie do monopolowego i na jakiś winkiel pić biggrin.gif

+Quote Post
zUBER
post 22:18, 11 01 2004
Post #15

Feldwebel
Ikona Grupy

Outsider z toba moze byc klopot :/ nie wpuszcza cie ohmy.gif
faktycznie zostaje ci McDonald

+Quote Post
Kapral_Dud
post 22:58, 11 01 2004
Post #16

Leutnant
Ikona Grupy

Metro uwielbiam smile.gif i nie przeszkadza ze daleko ohmy.gif a Diadem to z gory odpada smile.gif

a hymnu Jagi nie widzialem bo rzadko ostatnio zagladalem ohmy.gif i w ogole biggrin.gif

+Quote Post
blinkkin
post 23:58, 11 01 2004
Post #17

nie wiem czy nie lepszym pomyslem byloby spotkanie sie w jakims pubie i spokojne porozmawianie przy piwku. jak to w klubach glosno ciasno i drogo. pelno jest malych dosyc przyzwoitych knajpek. zamiast wydawac kase na wejsciowke, zawsze wyjda te 2 piwka wiecej. kto byl dzisiaj na branickich? malo kasy zebrali bo skaki bialostoczanie wszystko przepili, cholery jedne:P.

+Quote Post
zUBER
post 1:01, 12 01 2004
Post #18

Feldwebel
Ikona Grupy

nie wiem czy nie lepszym pomyslem byloby spotkanie sie w jakims pubie i spokojne porozmawianie przy piwku
dobrze gada, dac mu wodki biggrin.gif

+Quote Post
Majin
post 1:06, 12 01 2004
Post #19

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 18

Ja tak z czystej ciekawosci spytam ile ludu ze sceny (licze raczej na ludzi na poziomie a nie warzywniak :C) jest z poznania i okolic :C? Mysle o tym by zrobic jakis wypad do pubu or smth tylko ilu by nas bylo :[ dlatego pytam kto moze wpasc i w jakim terminie do poznania biggrin.gif - moze jak by bylo w stanie wpasc wiecej ludu to by sie zrobilo cos wiekszego biggrin.gif

ps. odwarzywic to forum :///

+Quote Post
Evingolis
post 9:29, 12 01 2004
Post #20

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 253

1)Ja zaproponowałęm Mandale i od razu mówie. Żadnego wnoszenia alkoholu tam nie będzie biggrin.gif ! Raz że znam (mocno powiedziane, pół białego go zna) i lubie właściciela, dwa że właściciel ten że i jego świta ph34r.gif tylko czekają komu by cyferblat zmodernizować cool.gif . Ale jest to git miejsce, najlepszy klimat w Białymstoku (imo oczywiście smile.gif ) i naprawde polecam. Będe napewno.

2)Kafejka raczej odpada. Co prawda już od 4-5 lat nie korzystam z usług takowych ale nie sądze aby byłą w białym taka która spełniała by warunki (co wioska to wioska).

3)Spotkanie na dworcu może być, lepiej niż w McTłuściochu. Wszyscy wiedzą gdzie to jest i nie sposób przegapić.

4)Mandala rox tongue.gif .

+Quote Post

6 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi