Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spotkanie integracyjne w Białymstoku
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3
Kapral_Dud
Wpadłem na taki pomysł z Eliminatorem, aby urządzić spotkanie ludków ze sceny ET. Padło na Białystok, jakoże z tego miasta "nie do końca" ale jesteśmy ... Najprawdopodobniej pojawia się tylko osoby z okolic - ale zapraszamy serdecznie wszystkich - będzie to jednodniowe spotkanie i tzw. biba na całego. Jako, że zbliżają się ferie pomysł może być wcielony w życie. Jest już kilka osób które napewno się pojawią. Spotkanie planowane jest na 31 stycznia 2004 jest to sobota najprawdopodobniej w Mandali (w Białymstoku)ale lokal to najmniejszy problem. Godzine dostosujemy do potrzeb zjazdowiczów. A więc zapraszamy wszystkich chętnych z całej Polski smile.gif Mam nadzieje, że lekka grupka się znajdzie smile.gif
marYsia
1. Miasto jako spotkanie imo sux za daleko
2. Nie licz na to ze sie duzo ludzi zjedzie
3. Imo ferie lepiej zaplanuj a nie przed feriami
4. Good Luck
5. heh lol gora 4 osoby jelsi dobrz epojzie jak na moje smile.gif Chyba ze masz wizdu znajomych z ktorymi sie jush widziales hyhyh
zUBER
w bialymstoku jest troche ludzi grajacych w et biggrin.gif ja jestem z bialego tak jak 3 inne lamy z mojego klanu. ktos na pewno bedzie
Kapral_Dud
Khain a jestes z bialegostoku ? jak coś to przesuniemy w inny dzien - sobota to tak orientacyjnie biggrin.gif

zUBER czyli wy bedziecie smile.gif
Ginuś paUko ja Cie z domu wyciagne smile.gif a zarty jak zwylke sie Ciebie trzymaja biggrin.gif
zapraszam reszte

btw. w bialymstoku w podlaskiem ferie zaczynaja sie 23 stycznia
Outs!d3r
No tak....jestem z tej samej miejscowości co EliMiNator (czyt. Grajewo) 80km od Białegostoku (respect:D). Wiec ja przyjade na 100% mozecie na mnie liczyć. Co do stuffu alkoholowego to bedzie na miejscu czy we wlasnym zakresie ? biggrin.gif
hxs
Ja imo proponuje aby zjazd był w Warszawie. A to dlatego, ze wedlug statystyk forum, najwiecej urzytkownikow jest z Wawy smile.gif
Kapral_Dud
outsider z tego co wiem jesteś za młody na alkohol smile.gif ph34r.gif

o to sie nie martwcie jak cos kupimy w jakimś monopolowym smile.gif zeby taniej bylo smile.gif a jak w pubie bedziemy siedziec czy gdzies to tam tez piwsko bedzie smile.gif

hxs - zjazdy są organizowane w różnych miastach smile.gif prosze bardzo organizujcie w Wawie - a my organizujemy zjazd ludzi z okolic Białego i zapraszamy wszystkich - niektórym też daleko do Wawy smile.gif ja tylko informuje innych - ludzie od nas wiedzieliby bez forum smile.gif

a btw. wkrótce niespodzianka jaka przygotowaliśmy neidawno z Majanem ohmy.gif
blinkkin
liderowanie w klanie anonimowych alkoholikow do czegos zoobowiazuje:P. ja bym proponowal wypad do apokalipsy, zreszta nie jeden klub mozna zwiedzic. moze przyblizycie z jakich osiedli jestescie, tak zeby ustalic dogodna lokalizacje. nalezy takze pamietac o osobach spoza bialegostoku, ktore musza dojechac peksem lub pociagiem, a pozniej autobusem na miejsce. mozna ich przywitac tradycyjnie sola i chlebem na dworcu:).

Ubostwiam mojego avatara (dla n00bow : Obrazek obok posta)

kazdy pije to co chce i lubi.

5. heh lol gora 4 osoby jelsi dobrz epojzie jak na moje  Chyba ze masz wizdu znajomych z ktorymi sie jush widziales hyhyh

chyba nie znasz bialegostoku, gdzie kazdy pije jesli jest za co:P. moze jednak lepiej zrobic cos w rodzaju lan party, wynajac ta kafejke internetowa na 2-3 godzinki, a pozniej wypad. pomysl jest bardzo dobry, skoro warszawka robi imprezy graczy et to z jakiego powodu nie moze odbyc sie cos takiego w bialymstoku?
Outs!d3r
Hehe blinkinn nie ladnie kasowac posta biggrin.gif. Nie to, ze chcialbym nabic ale zapomnialem dopisac biggrin.gif. Wlasnie zUBER uswiadomil mi, ze jest cos takiego jak Edycja Postu biggrin.gifD. A na temat zlotu, hmm z kafejką całkiem niezły pomysł, tylko, że trzeba byłoby upewnic się, że w kafejce jest ET :<. Licze na Kaprala i zUBERA ze cos zalatwia :]. Mam nadzieje ze pomysl wypali.
Kapral_Dud
w sumie Apokalipsa tez dobry klub smile.gif troche podjechac trzeba bedzie ale to mneijsza o to smile.gif Chata Puchata też rzadzi smile.gif

btw. nie wiedzialem ze blinkkin jestes z Whitestocku smile.gif

ja to tak powaznie to jestem z okolic smile.gif ale ucze sie w bialym smile.gif

spotkanie myśle, że jeśli przyjada ludzie z poza Białego (z dość daleka) to na dworcu PKP - a jeśli tylko z okolic to myśle, że orientacyjnie na Rynku Kościuszki albo przed McDonaldsem i wsiadziemy w 27 albo 23 i pojedziemy do Apokalipsy... z kafe to nie wiem... jak to by bylo :|
zUBER
w niektorych to nawet csa nie ma :/ a co dopiero et.
mozna poszukac, jak cos to sie powie zeby zainstalowali biggrin.gif
blinkkin
poczatkowo myslalem o diademie (z dworca to niedaleko), jednak zawsze jest tam tlum i ceny troche wygorowane. premiere odrzucilem z miejsca, poniewaz schodza sie tam rozni ludzie (glownie chodzi o panny tam przychodzace jak i panow w adidaskach), to tego ochrona taka sobie (czepiaja sie byle gowna). metro troche za daleko i ochrona po!@#ana. w apokalipsie bylem kilka razy i chyba najlepsze wyjscie, troche dalej, ale normalni ludzi, ochrona jak i ceny:P. to tylko propozycje, natomiast napoje wyskokowe mozna zaopatrzyc sie w adambie, bo najtaniej (pelno ich w bialymstoku). co do kafejek to wystarczy kilka dni wczesniej wpasc zajac kilka komputerow i poprosic o zainstalowanie et (nagrac plytke i doreczyc do rak wlasnych). w niektorych kafejkach pozwala sie na picie roznych napojow. gorzej z moca tych komputerow, wiele to jeszcze pentium2, ale zdarzaja sie kafejki i z lepszymi:P.

btw. nie wiedzialem ze blinkkin jestes z Whitestocku

wczesniej mialem sygnaturke z hymnem uckochanej jagi, wiec mozna blo sie domyslec.

Hehe blinkinn nie ladnie kasowac posta.

to nie moja robota niestety, ale mialem zamiar usunac. jeden moderatorem dopiero od tygodnia, wiec sie przyzwyczajam.
zUBER
jakie by te kompy w kafejce nie byly ot na pewno lepsze od mojego biggrin.gif
klub nie musi byc wcale duzy. dawno nie bylem w Stajni. jak tam teraz jest :?
Outs!d3r
Co powiecie na (słowo na p)niecie zlotu w McDonaldzie ? biggrin.gif. Faza by byla biggrin.gif. A potem pojsc sobie do monopolowego i na jakiś winkiel pić biggrin.gif
zUBER
Outsider z toba moze byc klopot :/ nie wpuszcza cie ohmy.gif
faktycznie zostaje ci McDonald
Kapral_Dud
Metro uwielbiam smile.gif i nie przeszkadza ze daleko ohmy.gif a Diadem to z gory odpada smile.gif

a hymnu Jagi nie widzialem bo rzadko ostatnio zagladalem ohmy.gif i w ogole biggrin.gif
blinkkin
nie wiem czy nie lepszym pomyslem byloby spotkanie sie w jakims pubie i spokojne porozmawianie przy piwku. jak to w klubach glosno ciasno i drogo. pelno jest malych dosyc przyzwoitych knajpek. zamiast wydawac kase na wejsciowke, zawsze wyjda te 2 piwka wiecej. kto byl dzisiaj na branickich? malo kasy zebrali bo skaki bialostoczanie wszystko przepili, cholery jedne:P.
zUBER
nie wiem czy nie lepszym pomyslem byloby spotkanie sie w jakims pubie i spokojne porozmawianie przy piwku
dobrze gada, dac mu wodki biggrin.gif
Majin
Ja tak z czystej ciekawosci spytam ile ludu ze sceny (licze raczej na ludzi na poziomie a nie warzywniak :C) jest z poznania i okolic :C? Mysle o tym by zrobic jakis wypad do pubu or smth tylko ilu by nas bylo :[ dlatego pytam kto moze wpasc i w jakim terminie do poznania biggrin.gif - moze jak by bylo w stanie wpasc wiecej ludu to by sie zrobilo cos wiekszego biggrin.gif

ps. odwarzywic to forum :///
Evingolis
1)Ja zaproponowałęm Mandale i od razu mówie. Żadnego wnoszenia alkoholu tam nie będzie biggrin.gif ! Raz że znam (mocno powiedziane, pół białego go zna) i lubie właściciela, dwa że właściciel ten że i jego świta ph34r.gif tylko czekają komu by cyferblat zmodernizować cool.gif . Ale jest to git miejsce, najlepszy klimat w Białymstoku (imo oczywiście smile.gif ) i naprawde polecam. Będe napewno.

2)Kafejka raczej odpada. Co prawda już od 4-5 lat nie korzystam z usług takowych ale nie sądze aby byłą w białym taka która spełniała by warunki (co wioska to wioska).

3)Spotkanie na dworcu może być, lepiej niż w McTłuściochu. Wszyscy wiedzą gdzie to jest i nie sposób przegapić.

4)Mandala rox tongue.gif .
Kapral_Dud
Apokalipsa przecie nie duza jest smile.gif i w sam raz smile.gif od biedy Mandala i Chata Puchata biggrin.gif
Outs!d3r
Hmmmm imo zalatwcie cos gdzie by mnie wpuscili starych nie bedzie wiec bede mogl wypic :/
Kapral_Dud
oUt... spoko dokleimy Ci wąsy albo wsadzimy w moja torbe i Cie wniesiemy smile.gif a tak powaznie to rzuccie jakas godzina - ja proponuje 17"00' na dworcu PKS ... trzeba jakies charakterystyczne znaczki wymyslic smile.gif moze kazdy sobie wydrukuje logo ET i przyklei na czolo smile.gif

dopiska z dnia 16 Stycznia -

spotykamy się przy budkach telefonicznych przy MakTłuściochu (McDonald's) o godzinie 17 - osoby ktore pojawia sie na spotkaniu proszone sa o PW do mnie i podanie swojego nr telefonu komorkowego zeby sie lepiej skontaktowac smile.gif no i pozostaje tylko dzien jaki wam pasuje - piatek 30 czy sobota 31? F1 piatek F2 sobota! votowac
zUBER
topic troche sie zakurzyl i trzeba go odswierzyc zeby nikt o nim nie zapomnial.

31.I sobota

Apokalipsa raczej odpada bo to dyskoteka.

Proponuje: Mesa, Gryf, Knay Pub.
Evingolis
No way! Mandala ma być cool.gif .
Outs!d3r
Prosze o potwierdzenie moich informacji

Day : Sobota, 31 Stycznia
Time : 17:00
Place : McTłuścioch (przy MAKRO)
Znak rozpoznawczy : Moze plakietka z nickiem ?
zUBER
Place : McTłuścioch (przy MAKRO)

nie przy MAKRO a przy dworcu PKS
Kapral_Dud
Lol Outsider by pojechal tam i czekal na mrozie smile.gif looool smile.gif w sumie to ja wyjezdzam teraz i wracam w czwartek - wiec panowie szykować sie i mowic czy data wam pasuje - ewentualnie moze byc 30 w piatek lub 31 w sobote... reszta tak samo... przy mc donaldsie o godzinie 17:00 ... wypatrujcie n00ba z czarna torba na ramie i 5 przypinkami
Swiety
QUOTE (Kapral_Dud @ 8:43, 26 01 2004)
wypatrujcie n00ba z czarna torba na ramie i 5 przypinkami

Topic mnie nie dotyczy i sory za off-topic

Ale jak rozpoznać na ulicy n00ba ??? biggrin.gif
KiD
Biega na invert-cie i usiluje zrobic zastrzyk sygnalizacji swietlnej.

Pozdro
blinkkin
oj troche zle wypadlo, nie jestem pewien, ale w srode mam wyjzad w dalsze okolice podlasia, czyli hajnowka. z jednej strony strony fajnie byloby sie spotkac z wami w bialymstoku, z drugiej strony jesli pojade zostane odpowiednio, tradycyjnie przywitany. moze uda mi sie pogodzic jedno z drugim. zobaczymy. a miejsce spotkania moze byc dowolne.

jednak jakos to bedzie. wyjezdzam w czwartek i wracam w sobote, poniewaz zdrowie nie pozwala na dluzszy pobyt (grypka niestety). jedno mnie martwi czy wyrobie sie na 17.00, ale postaram sie byc. druga sprawa to niestety abstynecja ze wzgledu na opuchniete gardlo, a cieple nie wchodzi. zreszta pozyjemy zobaczymy.
zUBER
cos mi wypadlo i nie wiem czy dam rade w sobote :/
na razie to pasuje mi piatek
Kapral_Dud
no to kurcze kiedy ? bo jak nie pasuje to przelozymy w ostatecznosci ! tylko wszyscy musza dzis sie wypowiedziec - bo jak cos to jutro, sobota albo w przyszlym tygodniu!
Evingolis
Dobra widze że jak nie powiem to nie będzie po prostu. Więc odgórnie ustalam na piątek 30 stycznia (jutro dla słabych z kalendarzem). Godzina 17 przy budkach telefonicznych pod McMur...yyy...donaldem. Po spotkaniu (zaczekamy tam ciupinke na ewentualnych spóźnialskich) udamy się wbliżej niesprecyzowane miejsce (zdecydujemy na bierząco choć ja juz obstawiam Mandale). Teraz inna sprawa. Moje GG 1182881, piszcie do mnie wszyscy którzy jadą i ci którym jutro nie pasuje z różnych powodów (np lubią sie uczyć podczas sesji). Chciałbym orientacyjnie wiedzieć czy będą 4, 8 czy 2 osoby.
EliMiNaToR
Lubie sie uczyc podczas sesji :/ Sorka guys
zUBER
piatek - jesem na 100%
sobota - 50%

blinkkin chyba tylko sobota bo go nie ma
Ginuś
omg... to wreszcie kiedy ? biggrin.gif:D:D
piątek czy sobota, bo ja już sie nie łapie
Kapral_Dud
JUTRO! JUTRO! JUTRO!

Bede ja, Ginuś, Evingolis, zuber - kto jeszcze ? czytać i do Evina sie zgłaszać - a nie (słowo na p)ić - bo sie wkurzylem - bedziecie n00by zalowac :|
zUBER
a btw. wkrótce niespodzianka jaka przygotowaliśmy neidawno z Majanem
dowiemy sie w koncu co to za siurpryza ? biggrin.gif

ja bede, sacuL tez. z kowalem nie wiadomo.

co z Eliminatorem? w koncu to byl chyba jego pomysl :/
SMG
Spotkanie już się odbyło czy odbędzie się dopiero dziś ? (31). Jak się odbyło to Crap sad.gif
Evingolis
Jak napisałem wcześniej ponieważ nikt sie nie kwapił z wyznaczeniem daty zrobiłem to ja. Właśnie na piątek. Czyli się odbyło. Relacji na razie nie napisze bo:
1. nie mam chwilowo czasu,
2. coś palce mi jeszcze dziwnie działają,
3. przy zmianie pozycji głowy automatycznie zmienia mi się sensivity i zaskakuje invert,
4. reka mnie piecze bo złapałem za rozrzażone pręty piecyka gazowego cool.gif.

Na relacje innych tez trzeba chyba poczekać do wieczora a jestem tego pewien jeśli chodzi o Kaprala wacko.gif . Jak już odżyje to cosik może skrobne. Ale już w tym momencie na pocieszenie dla tych których nie było- myśle że można by te spotkania organizować regularnie co np. dwa-trzy miesiące ale to się jeszcze pomyśli a ja chwilowo tego zrobić za bardzo nie moge.
zUBER
im a field op biggrin.gif

nie dam rady pisac bo mam palce odmrozone :| powrot do domu zajal mi sporo czasu.
jak juz dojde do siebie i jezeli nie amputuja mi dloni to cos napisze :/

Karpal biggrin.gif mial aparat ale pewnie obudzi sie wieczorem
Evingolis
Dobra będe twardy i mimo ran psychicznych i fizycznych skrobne coś.

Pod telefonami stawiłem się jako pierwszy. Po jakimś czasie podszedł do mnie koleś i przedstawił się jako Zuber. Poczułem się idiotycznie sam przedstawiając się jako Evingolis. Jak w jakimś filmie kryminalnym or smth. Dobra whatever. Dalej czekaliśmy we dwóch. Szybko pojawiła się 2 kolesi i staneło po przeciwnej stronie budek. Zdziwiłem się bo byłem pewien że to kolejni uczestnicy. Staliśmy tak sobie idiotycznie przez kilka minut udając że się nie dostrzegamy po czym postanowiłem zakończyć farse i zagadałem o godzine. Kiedy jeden z nich wyjął komórke z czarnej torby z przypiętymi znaczkami wiedziałem juz kto zacz tongue.gif . Drugim kamperem okazał się Ginuś (przyznam że zupełnie inaczej go sobie wyobrażałem smile.gif ). Skład szybko sie uzupełnił o 5 zawodnika (Sacul). Po krótkim oczekiwaniu postanowiliśmy udac się do Mandali.

Już na starcie zastawiliśmy cały stolik kuflami, dzbankami i porcją frytek smile.gif . Już po drodze zaczeliśmy wymieniać plotki, wspomnienia i opowieści ale dopiero teraz wszyscy się rozkręcili laugh.gif . Szczególnie z Kapralem i Ginusiem mieliśmy dużo do wspominania jako że wszycy gramy już jakiś czas i kiedyś w jednym klanie (co poniektórzy nadal grywają rolleyes.gif ). Ale bynajmniej nie zmonopolizowaliśmy czasu antenowego wink.gif . Dowiedziałem się o polskiej scenie ET sporej ilości rzeczy o których miałem do tej pory mgliste lub żadne pojęcie. Zresztą nie ograniczaliśmy się do rozmów o grze, poruszaliśmy wszelki możliwe tematy tongue.gif . Piwo uzupełnialiśmy w regularnym tempie nie szczędząc środków smile.gif . Szczególnie Zuber gdy innym kończyło się ammo okazał się świetnym Fdopem biggrin.gif . W pewnym momencie z jego incjatywy zaczeły się pojawiać działki wódki i drinki. Wszyscy już od jakiegoś czasu mieli wielkie idiotyczne uśmiechy na twarzach biggrin.gif . W końcu Kapral zaczął miec problemy z łączem. Kelner zapowiedział że jeżeli podczas następnego kursu Kapral dalej będzie miał 999 na stoliku do dostanie kopa z lokalu smile.gif . Udał nam się tego uniknąć bo Kapral po ostrzeżeniu dzielnie trzymał głowe prosto choć wątpie czy rejestrował co się wokół dzieje (a jeżeli już to nieco inaczej niż reszta wink.gif . W końcu niestety nawet Zuberowi skończyło się ammo i postanowiliśmy się zwijać. Ponieważ w 5 pochłoneliśmy 6 dzbanków piwa plus po działce wódki i drinku. Ja dodatkowo piwo korzenne i grzańca szło nam hmm różnie. Okazało się że w tym sporcie wszyscy jesteśmy nooby wacko.gif . Od Kaprala któty już żyje ( ohmy.gif ) dowiedziałem się że Ginuś poległ po drodze biggrin.gif . Z Lucasem mieszkamy jak się okazało prawie po sąsiedzku więc wracaliśmy razem. Rano obudziłem się z piekącą ręką (cholerny piecyk), włączonym invertem i płynnie zmieniającym się sensitivity. Impreza się udała i licze że na następnej będzie nas więcej.
Hmm relacja wyszła taka sobie ale wybaczcie nie jestem w formie biggrin.gif . Niech każdy dorzuci coś od siebie żeby był jakiś klarowny obraz smile.gif .
Kapral_Dud
No to zaczynamy wywody Karpala. Jak to w wojsku bywa trzeba być punktualnym - wyżej wymieniony Karpal i jego wieczny kompan w bojach Ginuś(pewien osobnik Sacul nazwał go Dżinus) przybyli na miejsce o 17:00 - tam czekali już Evingolis i zUBER. Stali, stali, stali - podeszli do nas po 5 minutach ze sprytnym zapytaniem - "która godzina?" no i tak to sie zaczeło. Resp miał miejsce o 17:13 gdy przybył ostatni lamak Sacul(dla tych co nie wiedzą - Lucas od tyłu ohmy.gif
Mapa na jakiej graliśmy była bardzo trudna - musieliśmy podrałować troszke i wsiąść w Tracka no. 4 smile.gif. Dojechaliśmy do Old City - Mandala. No kurnasz cieżko bedzie strescic wszystko - zanim zdazylismy wejsc Evin już idlowal bar biggrin.gif My sobie usiedliśmy i kupiliśmy 2 dzbanki piwa - posaczylismy troche. Skonczyly sie to kupilismy nastepne 2. W miedzyczasie przyszły frytki smile.gif Z każdym łykiem piwa rozmowa coraz to bardziej sie rozkręcała - dużo było o RTCW smile.gif o historii grania i w ogóle o grach i innych rzeczach też. Ładne panie nawet krecily sie tu i ówdzie ale Karpal nie miał sił żeby jakąś zołnować! Zrobiły nam nawet zdjęcie smile.gif Evin fajnie je poprosił biggrin.gif Fajny był motyw jak sobie poszły do kibelka i powiedziały, żebyśmy popilnowali im stolika - i wtedy Szeregowiec_Dude "kulturalnie" poczestował sie fajkami tychże młodych dam biggrin.gif. W pewnym momencie złapałem packet losty i musiałem wyjść na podwórko żeby te packety z siebie "wyrzucić" biggrin.gif Przy pomocy zUBRA jakoś poradziłem sobie smile.gif Potem przy kolejnych 2 dzbankach piwa Evin bodajże zamówił grzańca a nasz super "imafieldopzUber" biggrin.gif dostarczył nam po paczuszce ammo czegoś mocniejszego - nie było większych ammopacków więc poszło bez zapojki smile.gif Potem kiedy zUBER załapał troche XP przyniósł nam "pepsiblue" takie tylko dzieki commandowi można uzyskać biggrin.gif. Potem Kaprala złapał lag 999 i nie puszczał go dość długo - kiedy wreszcie ping się unormował trzeba było iść do domu bo kelner chciał wyrzucać - a jeszcze 2 dzbanki piwa zostały - oj dużo by opowiadać - nie da sie wszystkiego - a tym bardziej tego co sie dzialo w drodze powrotnej do domciu z Ginusiem - ale jak on pozwoli to napisze biggrin.gif
blinkkin
wlasnie wrocilem, czytam i widze, ze wszystko mnie ominelo. szkoda. mialem juz przygotowane zaopatrzenie (ammo + 2 razy flame). nie moze sie zmarnowac, wiec zaraz pewnie pojde do sasiada. i tak jak bywa z piciem u niego, bedziemy kilkanascie razy biegac i zdawac butelki (pozniej grypa). no szkoda, ale wyjazd tez byl dosyc udany.
Kapral_Dud
-15:18:17- (@TS|Kapral_Dud^) http://www.republika.pl/myslofoty/1.jpg
ginuś, sacul, evingolis, zuber... od lewej patrząc
-15:18:19- (@TS|Kapral_Dud^) http://www.republika.pl/myslofoty/2.jpg
dziecinny kapral - noob jakich malo smile.gif ale to tylko takie zdjecie biggrin.gif
-15:18:23- (@TS|Kapral_Dud^) http://www.republika.pl/myslofoty/3.jpg
-15:18:31- (@TS|Kapral_Dud^) http://www.republika.pl/myslofoty/4.jpg
-15:18:40- (@TS|Kapral_Dud^) http://www.republika.pl/myslofoty/5.jpg
-15:18:43- (@TS|Kapral_Dud^) http://www.republika.pl/myslofoty/6.jpg
-15:18:46- (@TS|Kapral_Dud^) http://www.republika.pl/myslofoty/7.jpg
-15:18:51- (@TS|Kapral_Dud^) http://www.republika.pl/myslofoty/wodka.jpg

no szkoda blinkkin ze Cie nie bylo - ale odbijemy nastepnym razem
SMG
Czy jest szansa na kolejny "zlot" w Białymstoku ? Ten jakoś imo głupio mnie ominął :/ (shut)
zUBER
jasne ze jest =] moze za jakis miesiac, dwa. trzeba bedzie dobrac termin ktory pasuje wszystkim.
lista osob o ktorych wiem ze sa z bialego lub okolic:
Kapral Dud (TS)
Ginuś (Fallen)
Evingolis (SS)
sacuL (SL)
Kowal (SL)
Eliminator (IC)
Outsider (Wild_A)
Motorek (7teens)
Ghost Dog (7teens)
Blinkkin (k!AA)
DjTANZ (WoW)
SMG ?
ja,zUBER =] (No Clan)

pewnie jest jeszcze pare osob o ktorych nie wiem. jak widac nazbieralo sie nas troche. jakby nastepnym razem wszyscy byli ...
blinkkin
user posted image

taka mala graficzka, zrobilem ja juz dawno, ale tak naprade nikt jej jeszcze nie widzial. a do nastepnego spotkania to zbieram juz fundusze.
SMG
QUOTE (zUBER @ 19:20, 5 02 2004)

...DjTANZ (WoW)
SMG ?
ja,zUBER =]  (No Clan)...

Masz banerek pod spodem zUBER ;] Dziękuję za odpowiedź, odzew w związku z tym tematem. Miło by było was spotkać, ewentualnie wypić w waszym gronie :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.