IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Kryzys forum?, wciąż te same tematy
sparrow88
post 18:13, 18 02 2004
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 328

ostatnio zauważyłem że na tym forum jest coraz mniej nowych tematów, natomiast stare sięgają czasami nawet 7 stron. Zastanawiam sie, czy to moderatorzy częściej kasują posty, czy ludziom, nie chce sie pisać?
Go to the top of the page

+Quote Post
esto
post 18:52, 18 02 2004
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 889

imo ten topic tez nic nie wnosi sad.gif ja np nie zakladam tematow bo po prostu nie napisalbym nic nowego, a po co zakladac kolejna ankiete w stylu "ile macie lat" (bez obrazy dla autora) ale poprostu taki temat jest bezensu, dostane wyniki ze najwiecej gra zawodnikow w przedziale od 3 do 10 lat, no i co z tego ?????????????? po co mi to? mam sie jarac jakimis statsami ?? ze jestem w przedziale w ktorym oprocz mnie jest tylko 10 osob ? imo lol

poprostu wszystkie ciekawe (takie ktore przychodza szybko do glowy) tematy juz byly i zostalo wszystko na ten temat powiedziane...

tak btw obejrzyj sobie forum: www.hip-hop.pl/forum np Loosne gadki, tam moderatorzy czesto nie zagladaja i zobacz jaki jest burdel, imo moderatorzy z tego forum spisuja sie na 6tke (vazelina: on), ale czasami przeginaja z zamykaniem tematow (vazelina: off) ale to juz ich sprawa....

ps. caly czas czekam na temat "jakiego dlugiego macie ptaka?" (na forum hip-hop kiedys byl) imo LOL

+Quote Post
blinkkin
post 18:53, 18 02 2004
Post #3

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

QUOTE (sparrow88 @ 17:13, 18 02 2004)
ostatnio zauważyłem że na tym forum jest coraz mniej nowych tematów, natomiast stare sięgają czasami nawet 7 stron. Zastanawiam sie, czy to moderatorzy częściej kasują posty, czy ludziom, nie chce sie pisać?

jedno i drugie, a tak na powaznie to ludzie pisza mniej postow. jednak sa userzy, ktorych zawsze czyta sie chcetnie np. swiety, dankan. polska scena jest cholernie pasywna, tak ja na forum. pada jakis pomysl jest 20 chetnych, a po tygodniu wszystko upada. czemu o tym pisze? tak samo jest z et, na poczatku super fajnie, a pozniej bye. co za tym idzie, mniejsze zainteresowanie et oznacza mniej postow na forum. wiele spraw zostalo omowionych, niektore tematu wyczerpaly sie calkowicie. w sumie jest to normalny bieg rzeczy, wiec nie jest to takie dziwne. mala aktywnosc niektorych osob dziwi i martwi, ale trzeba z tym najnormalniej sie pogodzic. coraz czesciej zdarzaja sie topici spod znaku abuse, nie bede tutaj wymieniac przykladow. ciekawe ile jeszcze czasu na powierzchni utrzyma sie ten tonacy statek?

ps. caly czas czekam na temat "jakiego dlugiego macie ptaka?" (na forum hip-hop kiedys byl) imo LOL

www.nakazdytemat.com - tam topici typu 'czemu papiez jest ***** (cenzura, nie bede cytowal)' sa na poziomie dziennym.

+Quote Post
Swiety
post 18:55, 18 02 2004
Post #4

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Ostatnio zauważyłeś ? Ostatnio ?
Jakbyś przeczytał topic ze statystykami (a statystyki nie kłamią) to byś wiedział że ilość nowych topiców/postów/rejestracji dziennie spada systematycznie już od listopada. Moge powiedzieć że w styczniu/lutym jest tak samo, a ilość kasowanych postów utrzymuje się mniej więcej na takim samym poziomie cały czas (25 % idzie do kosza).
Jeśli chodzi o kasowane topici to są głównie kasowane wielce odkrywcze, inteligentne i pasjonujące topici typu skąd ściągnąc mapy do Wolfa itp. Natomiast nowych topiców brakuje - no ale o czym chciałbyś rozmawiać, co jeszcze nie było poruszane na forum ?
Natomiast wzrasta oglądalność forum ale raczej w związku z rejestrowanie się nowych użytkowników i tu nastąpiło pewne odbicie po kiepskim grudniu, ale nadal daleko do wyników z października i listopada.

Może porozmawiamy o rozrywce, kulturze i sztuce ? biggrin.gif

Poprostu pewne tematy się już wyczerpały, pewne sprawy i problemy zostały omówione, nowych jest mniej.

+Quote Post
sparrow88
post 22:53, 18 02 2004
Post #5

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

Święty osatnio to jest jakby bardziej widoczne, bo cały czas wchodziłem na et.pl raz na tydzień, a teraz mój komp jest zpierd*** ,i musze siedzieć na antyku gdzie et nie pójdzie, dlatego siedze cały czas na tym forum, i różnica naprawde jest widoczna, dobrze że chociaż dodaliście nowe działy forum, bo tam też sie troche kręci

+Quote Post
VISTORANTE
post 0:27, 19 02 2004
Post #6

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

Hm no zakładanie nowych tematów jest ryzykowne, bo zawsze wolf może ci powiedzieć że "topic z du.py" i koniec. biggrin.gif Ale nie powinno sie bać zakładać tematy, od tego jest to forum no nie?

+Quote Post
Zipper
post 10:12, 19 02 2004
Post #7

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 25

czy mi sie zdaje czy na poczatku forum byl topic kryzys sceny ET ? ludzie dajcie se siana

+Quote Post
Sagitarius
post 21:33, 19 02 2004
Post #8

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

Pan sparrow chyba nalezy do takich ktorzy luba nabijac sobie posty skoro uwazasz ze jest za duzo glupich tematow to popros admina zeby usunal twoj bo nic nie wnosi i jest do.... smile.gif

+Quote Post
F.B.I|Koyot
post 17:56, 24 02 2004
Post #9

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1233

Tak! Z forum jest cienko. Wiedzę to po sobie. Niczego fajnego nie wymyślę to takie głupoty pisałem że zostałem poddany ścisłej kontroli przez moderatorów. Bardzo przepraszam za wszystkie swoje posty z dupy i proszę by inni też uważali by nie pisać bzdur. Może większa klarowność forum wtedy przyciągnie umysły et. Poza tym duża część użytkowników forum jest jak fala. Przybyła z popularnością i odejdzie z czasem. Jednak są fundamenty, które na długo po odejściu tej masy pozostaną. I nadal będą powstawać nowe tematy i posty bo twórczość człowieka jest nieograniczona. Po prostu akcja będzie się kręcić woniej. Myślę że piszą na tym forum postacie, które nie zrezygnują nigdy cool.gif

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 18:12, 3 03 2004
Post #10

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 707

Dlaczego jest coraz mniej nowych, sensownyvch topicoow. Ano dlatego ze et to tylko gra i ma gdzies swoje granice i jak wiadomo na tym boardzie wlasnie gadamy (nie wszyscy) o tym co sie znajduje w tych wlasnie granicach czyli o np. expie o bajerach w konsoli o wk#!@iajacych medach. I jak wiadomo kiedys sie moga wyczerpac pomysly na nowe topici (ten czas jest juz bliski smile.gif). To tak jak z filmami, kiedys jak nakrecili film o hakerach (to tylko przyklad) to bnyla nie wiadomo jaka podnieta ale przeciez przez 20 czy 30 lat w chu** takich filmoow nakrecili i ludzie maja je teraz duzo bardziej w dupie niz pierwowzor. I kazdy nasteny film o tym teamcie nic nwego nie wnosi (czyt. klapa). Tak samo jest z forum. Teraz naprawde trudno wymyslic cos sensownego.

+Quote Post
falubaz
post 0:53, 4 03 2004
Post #11

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

No nowych topicow nie ma chyba dlatego ze wszystkie mozliwosci juz chyba(!!!) byly... Od napojow przez tempereature po klotnie, poprzez czity itd.
Zobacz na fora klanowe - tak jest ruch caly czas!

+Quote Post
AdI-O
post 21:22, 22 05 2004
Post #12

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1724

Powoli wszystkie problemy są rozwiązywane, thinki na nowe rozgrywki dogorywają.
Wszystko opiera sie na tych samych pomysłach, jedynie troszke zmienianych.
Wszystkie działy głównie na temat ET(dla początkujących, ogólnie) od dawna przeżywają kryzys.
W tej warstwie nie widać postępu. Jedynie takie działy jak Hardware i Software, Config&Commands albo Hyde Park mają jakiś wachlarz nowych dróg rozwoju. Z resztą Hyde Park nie ma żadnych ograniczeń ale zbyt wysokiego poziomu nie reprezentuje np:tematy "Dlaczego bąki śmierdzą?"( inaczej lol) albo "Ile czasu śpicie". Po @#!a komu wiadomość ile czasu grzejesz swoje dupsko na wyrku dry.gif
Zdarzają sie wyjątki od reguły ale tak rzadko że przechodzą niezauważalnie.
Pzdr

+Quote Post
blacktyger
post 6:24, 23 05 2004
Post #13

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

za to w Hyde Parku hula jak trza, ludzie znudzili sie cfg i H'S i teraz na-(słowo na p)ja bzdury w hyde parku =]

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi