IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Closed TopicStart new topic
> wiNtEr ??, Co wy chcecie od winter ?
astRo
post 0:17, 29 02 2004
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1134

Czytałem poprzedni temat (post? nie wiem bo sie nie znam) o zachowaniu Ta!s!o czy jak on tam ma .I widzialem pare krytkujacych opini na teamt klanu wiNtEr . Moje pytanie brzmi co chcecie od tego klanu ? Byłem jego CL'em wraz z Jakubem i jak na klan bez Team Play'a oraz z malym skillem to i tak nam poszło dobrze poszło a tamtem mecz 2:0 z SoH poszło nieźle w 9min. Gold'a . Moze i sie chwale ,moze ten temat niepotrzeby ,moze i mnie za to pojedą wszyscy ale chcem wiedziec co było złe w wintEr ? mad.gif

ps.Sorry za błedy ale polski to moja "pieta Achillesa" (czy jakos tak tongue.gif )
Go to the top of the page

+Quote Post
Bobin
post 0:35, 29 02 2004
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 496

Witam. Hmm wydaje mi sie ze chodzi im o "nieodpowiednie zachowanie" klanowiczy noi o skilla. Odsylam do tematu THE BEST - zostal stworzony aby nasmiewac sie z Winter ohmy.gif BTW... Nie martw sie, ze cie pojada - oni "jada" po wszystkich. Nie masz prawa sie pomylic, wyrazic swojego zdania itp. dry.gif Tak juz tu jest i radze ci zebys sie nie przejmowal, bo czesc piszac tu (nie wszyscy of course) to zwykli idioci... A teraz cytat najglupszego posta na swiecie i forum dry.gif

tak tak i teraz polowa "super mastahow" bedzie sie nasmiewac z tego goscia ktory imo robi to samo z was...
ale coz zawsze fajnie sie dowartosciowac, znalesc kogos gorszego od siebie prawda?? 

btw ares nie wydaje ci sie to dziwne ze akurat ciebie pytal o czity?? ja nie chce sie bawic w dedektywa ale wydaje mi sie to troche dziwne ze o czity pytal akurat ciebie... 

Pan ten nie umie czytac ze zrozumieniem. Sory (a wlasciwie nie) ze to pisze ale zamknieto topic ktory traktowal o Taisio. Bawi sie w detektywa a za bardzo nie kojazy... Czy ty czlowieku nie zauwazyles ze tu pisza o glupocie tego gnojka ? Nie pisza o jego skilu ani poziomie gry. Do tego jeszcze oskarzasz Aresa i jak to ujeles "nie chcesz sie bawic w detektywa" - masz zupelna racje nie baw sie jesli nie potrafisz tekstu zrozumiec ohmy.gif Hm jak by chcieli znalezc kogos gorszego od siebie to powinni zglosic sie do ciebie... kk thx bye

+Quote Post
ARES
post 0:57, 29 02 2004
Post #3

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1033

dzięki Bobin smile.gif hehe tak tak ludzie naprawde są dziwni smile.gif ja tu chce pokazać kim jest Taisio a tu mnie o czity gościu posądza hehe człowieku ja pomagam ACA ze Special Agentem i bym miał czitów używać ?? rzeczywiście Bobin najgłupszy post, niech gościu się zastanowi co pisze najpierw bo lipe sobie robi gorszą niż Taisio smile.gif

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi