IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Czy warto kupic Rtcw ?
Vodka-man
post 14:57, 29 02 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1358

Więc mam odstawiona kase na Rtcw i juz dawno byj go kupil ale martwi mnie ze jak juz kupie
to nie bedzie gdzie grac z powodu popularniejszego w tym momencie ET. Gram w demo Rtcw z misja na plazy i naprawde bardzo mi sie gra podoba. Chcialem zapytac czy dalej w ta gre graja polacy i czy w grze jest jeszcze miejsce dla nowicjuszy ( z 5 miesiecznym doswiadczeniem w et smile.gif ).
Otatnio kumpel mi powiedzial ze tam juz graja tylko hardcorowcy ktorym jest bardzo trudno dorownac
i dla nowicjuszy miejsca juz nie ma. Bardzo prosze o porade smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Swiety
post 18:02, 29 02 2004
Post #2

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Czy warto kupić ? Oczywiście że warto !!

Warto grać w RTCW właśnie ze względu na wyższy poziom niż w ET.

Nie będzie z kim grać ? Tzn w Polsce za bardzo nie ma z kim grać a ci nieliczni którzy grają prezentują racej poziom o wiele wyższy niż początkujący.
W Polsce jest kilka klanów plus kilkanaście osób grających na FFA i czasami na serwer RTCW wpadnie ktoś z ludzi grających teraz w ET (a wcześniej w RTCW)

Ale zawsze ci zostają serwery zachodnie. Jakieś shruby czy main. Z reguły na serwerach z osp grają lepsi skillowo gracze.

+Quote Post
MastaBlasta
post 20:12, 29 02 2004
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1181

Odrazu leć do sklepu i kupuj bo warto!!
Sam kilko miesiecznej po grze w ET chciałem zobaczyc jak to sie grało wczesniej i z początku nie mogłem się odnaleźć. A nawet jak ci się nie spodoba Multi (w co wątpie ) zawsze masz single .(Zabawa na kilka naście godzin )
Naprawdę Polecam!!

+Quote Post
Bobin
post 21:34, 29 02 2004
Post #4

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

Witam. Warto, warto biggrin.gif Jeszcze nie gralem ale wiem ze warto tongue.gif Wlasnie zainstalowalem. Przed chwila patrzylem jaka szybkosc broni, ogladalem mapy noi jutro mam zamiar pograc cool.gif Tylko, ze mam piracka gre ohmy.gif Wiem, ze mozna grac na zcrackowanym cd-keyu ale czy jest wybor jesli chodzi o takie serwery ?
Noi chyba najwazniejsze jakie mody sciagnac - mam instalke prosto z plyty ; piracka. A i jesli ktos wie napewno ze nie bedzie juz gral w RTCW to moze przesle orginal cd-key biggrin.gif pozdro

+Quote Post
maclin
post 0:29, 1 03 2004
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 717

nioo ja tez się tak zastanawiałem, i w koncu nie wiem. Gra jeszcze na razie taka supertania nie jest (jak ET na przykład biggrin.gif )A jak sie obawiasz za duzego skilla graczy to na www.enemyterritory.pl w zdjątkach jest okladka gry w ktorej na pewno nie bedziesz nażekał na wysoki skill biggrin.gif laugh.gif

+Quote Post
Thoro
post 0:35, 1 03 2004
Post #6

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

Ja sie wlasnie zaczalem zastanawiac nad oryginalem, bo stanial do 69zl. Inna sprawa, ze pograc tylko z ciekawosci, bo nie ma szans, zeby dorownal tym co zostali na scenie, a scena sie chyba nie odrodzi. Jakies 2 lata temu RTWC, ale nie mialem neta, wiec tylko single gralem smile.gif

+Quote Post
Vodka-man
post 0:41, 4 03 2004
Post #7

Schutze

Nr użytkownika: 1358

Kupiłem orga i jest naprawde kapitalny, gra sie raczej na zagranicznych serwerach i mam pingi naprawde rozne ale gdy gram na niemieckich serwach to zwykle cos kolo 50-80. Gra faktycznie jest wymagajaca i kumpel mial racje. Jest naprawde ciezko wszedzie pelno wybuchow i nalotow. Rozrzut niby ten sam ale jakbo wiekszy co utrudnia celowanie, jak narazie mam problemy z wygrywaniem dueli ale nie jest zle.
Gra jest duzo dynamiczniejsza od ET, ET to w przy tym spacerek po lesie biggrin.gif RTCW poprostu tentni akcja.
Bardzo mi sie podoba ta gra i nie zaluje wydanych pieniedzy. Imo kazdy kto lubi sie strzelac i grac duuzo dueli bedzie sie tam czul jak w raju a co najlepsze nie ma tam zadnych garandow a pf spotyka sie dosc zadko wiec tak zwanych Panzer Pussy poprostu tam nie ma ( gram od soboty i widzialem tylko 3 takich ludzi przez te 3 dni biggrin.gif ). Goraco polecam zwlaszcza ze teraz RTCW kosztuje tylko 59 zl smile.gif

+Quote Post
v0n`sky
post 16:25, 29 04 2004
Post #8

Schutze

Nr użytkownika: 1069

hehe pf jeszcze ci w dupsko wejdzie biggrin.gif kampa na respa rox;]]

+Quote Post
kober
post 18:08, 3 06 2004
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

w koncu dojrzalem do tego by kupic orginala - cytujac inco "jestesmy cos tworcom rtcw winni" ( co wcale nie oznacza, ze inco kupil orginala - gra na "pozyczonym" keyu ). w zwiazku z tym mam pytanie: gdzie w wawie mozna nabyc to cudo - najlepiej w wersji platinium lub goty.

pozdrawiam

+Quote Post
R4dko
post 18:57, 3 06 2004
Post #10

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1359

@Kober w media markcie za cos ok 60 zł, lub gdzies w empiku. Musisz sie zorientować tongue.gif jakby co to zawsze pozostaje net :C

+Quote Post
kober
post 20:36, 3 06 2004
Post #11

Hauptmann
Ikona Grupy

prosze o jakies konrekty - moze kto widzial i w dokladnie okreslone miejsce mnie skieruje ?

+Quote Post
buzka
post 0:15, 4 06 2004
Post #12

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1006

kober ja kupilem swoja w mediamarkt za 56zl chyba :] RTcW+ET biggrin.gif

+Quote Post
Swiety
post 4:03, 4 06 2004
Post #13

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

:OOO - to u mnie w Łodzi też w Media Market RTCW (bez ET) kosztuje 59 zł. Czyli skoro RTCW+ET=56 zł a samo RTCW=59 zł czyli ET=-3 zł (minus trzy złote). Czyli, gdyby sprzedawano ET to do każdego egzemplarza MM powinien dokładać po 3 zł dla klienta (np na piwo biggrin.gif).
Czyli gdybym kupił milion sztuk ET to byłbym milionerem (i to nawet potrójnym) a gdyby udało mi się sprzedać te płytki jako np gustowne podładki pod piwo tudzież jako breloczki do samochodów, które panowie Zdziśki i Wieśki wieszają sobie w samochodach - bo rzekomo zakłócają prace radarów policyjnych (zwłaszcza płyty z ET bardzo zakłócają) to mój majątek byłby tak duży że wykupiłbym ID Software i kazał im robić platformówki biggrin.gif (a SD by nic nie robiło - bo nic nie robienie wychodzi im lepiej od robienia)

Poza tym Kober zawsze możesz zgłosić się po oryginalny RTCW do Inco. Ten noob dalej nie ma kupionego oryginalnego RTCW za co pewnie teraz jest mu cholernie wstyd.
Gra na pożyczonym cd-keju od jedenej dość znanej osoby, która "pożyczyła" go znowu od innej dość znanej osoby. Ciekawie czy wie że przez jego keja przewinęło się pół sceny PL - Zresztą wszystko możecie sprawdzić w serwisie yawn! biggrin.gif

Ale pewnie po tym poście jego urażona duma spowoduje że poleci do sklepu kupić oryginalny RTCW i zwolni mu się jeden wolny Cd-kej biggrin.gif i przy okazji udownodni że jest mniejszym noobem niż jest w rzeczywistości (takim half-noobem lub half-pro - jak kto woli, bo jeden mówi że szklanka jest do połowy pusta a drugi że do połowy pełna).
No bo jak to ? Half-Pro-Plajer nawet nie ma oryginała ? Szewc w dziurawych butach chodzi biggrin.gif (eee ... do dupy porównanie)

A tak wogóle inco przechodzi typowy syndrom winy wobec producenta gry. Ja też to nie raz przechodziłem w różnych grach. No bo gramy w te gry non stop całymi dniami i nocami, uwielbiamy je a nie możemy k.urwa wyciułać paru groszy na oryginała ??? No i zaczynają się męczarnie - z jednej strony człowiek ma poczucie winy a z drugiej jak se pomyśli np ile by piwa mógł za to wychlać, ile worków ziemniaków kupić (co kto lubi), ile minut sobie pociupciać itp. W końcu po jakimś czasie (kiedy jużminęły najlepsze chwile związane z daną grą) człowiek w końcu kupuje tego oryginała dla świętego spokoju biggrin.gif

+Quote Post
DaBi
post 10:03, 4 06 2004
Post #14

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

w koncu dojrzalem do tego by kupic orginala - cytujac inco "jestesmy cos tworcom rtcw winni" ( co wcale nie oznacza, ze inco kupil orginala - gra na "pozyczonym" keyu ). w zwiazku z tym mam pytanie: gdzie w wawie mozna nabyc to cudo - najlepiej w wersji platinium lub goty.

pozdrawiam

Ana Icematy i inne podkladkowo myszkowe burżujstwa ma kasę tongue.gif laugh.gif
Można kupić wersję z RTCW z ET w kazdym empiku tongue.gif

+Quote Post
marazm
post 11:24, 4 06 2004
Post #15

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1326

Ja też się skusiłem na rtcw, kupiłem w Tesco za 69 zł, edycja z Et i innymi bajerami. Ale i tak sobie nie pogram bo [chyba daltego ze jestem troszke n00b'em tongue.gif ] nie moge/nie potrafie i lipa. Ale jak juz sie naumiem to będzie git biggrin.gif

+Quote Post
kr0pa
post 11:42, 4 06 2004
Post #16

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1597

QUOTE (Swiety @ 3:03, 4 06 2004)
Poza tym Kober zawsze możesz zgłosić się po oryginalny RTCW do Inco. Ten noob dalej nie ma kupionego oryginalnego RTCW za co pewnie teraz jest mu cholernie wstyd.

Wstyd inco ! mad.gif

+Quote Post
kober
post 11:56, 4 06 2004
Post #17

Hauptmann
Ikona Grupy

QUOTE (DaBi @ 10:03, 4 06 2004)
Ana Icematy i inne podkladkowo myszkowe burżujstwa ma kasę

heh, to ze nie kupilem rtcw wczesniej bynajmniej nie bylo spowodowane brakiem kasy. po prostu jedna zyczliwa osoba podarowala mi 4 cdkeye wiec nie mialem potrzeby posiadania kolejnego smile.gif
ale najwyrazniej starzeje sie i 5ty klucz nie bedzie mi juz przeszkadzal.
juz dzis bede mial kupionego orginala rolleyes.gif

EDIT:
Empik Warszawa wersja rozszerzona: 70zl
MM Warszawa wersja rozszerzona: 50zl <-- taka tez zakupilem smile.gif

\\o
o//
\o/

QUOTE (Swiety @ 4:03, 4 06 2004)
Ale pewnie po tym poście jego urażona duma spowoduje że poleci do sklepu kupić oryginalny RTCW i

obawiam sie, ze w bytomiu nie maja empikow, ani MM. biedny inco sad.gif

+Quote Post
DaBi
post 15:20, 4 06 2004
Post #18

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

heh, to ze nie kupilem rtcw wczesniej bynajmniej nie bylo spowodowane brakiem kasy. po prostu jedna zyczliwa osoba podarowala mi 4 cdkeye wiec nie mialem potrzeby posiadania kolejnego

Hehe no przecież sie zbijam tongue.gif Ale ładnie żeś uczynił musze pochwalić smile.gif A Inco no cóż... dość originalne podejście do tego ,że coś ie twórcom gry należy wink.gif

+Quote Post
2_Blind
post 14:04, 8 07 2004
Post #19

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 86

chetnie pozbede sie swojego egzemplarza rtcw, key oczywiscie orginalny i uzywany tylko przeze mnie, co mozna
sprawdzic na yawn. Zainteresowanych odsylam na prv

+Quote Post
RobinPL
post 9:13, 26 08 2006
Post #20

Schutze

Nr użytkownika: 6971

Według mnie nie warto kupować, ja RtcW stargałem z neta i długo to nie trwało, więc się zastanów, czy chcesz płacić, czy mieć go za free. Ja na niego nie narzekam.
P.S.
Jeżeli nie wiesz gdzie szukać to spróbuj przez P2P(ja użyłem Bearshare)

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi