IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Statystyki z gry w etpro, etpro/stats - nei zawsze się tworzą - od czego zależy ?
Cid
post 23:22, 1 03 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1368

Witam all mam małe pytanko : grająć czsem w et tworzy mi sie plik w folderze etpro/stats , gdzie sa zapisane statystki danej mapy. NIe wiem dalczego raz sie ta statystyka tworzy raz nie czy jest na to jakas komenda lub zalezy to od serva czy jak ? unsure.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
dNkN!
post 23:48, 1 03 2004
Post #2

Nr użytkownika: 200

grająć czsem w et tworzy mi sie plik (...) gdzie sa zapisane statystki danej mapy

to zależy od cg_autoaction, które może przybrać 6 różnych wartości (o ile dobrze pamiętam) - 1,2,3,4,5,6. czytelniejszy dostęp do ziałania każej wartości w kontekście tej komendy aje ci pozycja Autoaction menu OPTION -> GAME (o ile dobrze pamiętam).

NIe wiem dalczego raz sie ta statystyka tworzy raz nie czy jest na to jakas komenda lub zalezy to od serva czy jak ?

każdy mod (np. etmain, etpro, shrub, itd) korzysta z własnego konfigu. modyfikacja pewnych opcji w etpro nie będzie widoczna w etmain, i na odwrót. żeby zawsze zapisywały ci się staty musisz odpowiednio ustawić Autoaction dla każdego moa z osobna.

+Quote Post
Bobin
post 0:03, 2 03 2004
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

Lol biggrin.gif Wlasnie mialem pomoc a tu widze ze Dankan byl pierwszy biggrin.gif (ogladalem tunel tongue.gif )
Dokladne polozenie autoaction (w wersji Polskiej) Opcje --> Gra ---> Roznosci ---> Autoakcje

+Quote Post
Cid
post 0:15, 2 03 2004
Post #4

Schutze

Nr użytkownika: 1368

Hehe ok dzieki za pomoc smile.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi