IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Closed TopicStart new topic
> po co to forum ?, że się tak zapytam ..
blacktyger
post 18:25, 28 03 2004
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

No więc zastanawia mnie po co stworzone jest te odzielne forum i na jaki ono właściwie jest temat? na razie opórcz wazeliny 4 płeć przeciwna zauważam tu tylko treści postów kompletnie nie związanych z ET.
stworzone przez kobiety dla .. dla kogo? jesli dla kobiet to dlaczego pisze ze meszczyzną wstęp surowo wskazany czy jakoś tak, poza tym jelsi dla kobiet to dlaczego nie zrobimy dla meszczyzn ? albo w ogole dla kazdego gracza z osobna ( w koncu kobiet grajacych w ET a zarazem udzielajacych sie na tym forum jest az 2 ohmy.gif ) a jesli nie jest dla kobiet to jaki cel ma istnienie tego forum ? rozluźnienie napietej atmosfery ? no to może Hyde Park (chyba ze jest juz za maly i trzeba nowy zobic) , gadanie o stosunkach mesko damskich ? moze nie ta stronka co ? a moze poprostu zeby bylo ? zeby tutaj byla wazelina, zeby kobiety byly odrebne i nie musilay dzielic 4um z meszczyznami, zeby mialy swoja "szatnie" do ktorej i tak wpuszczaja plec przeciwna,
hmm prosil bym o odpowiedz zalozycieli (zalozycielki) tego 4um, i nie bluzganie jesli komus sie nie podoba tresc tego posta - kliknij Wstecz

EDIT:
CODE
Czemu w zlotej klatce a nie np w srebnej ??  

Głupie pytanie WIEM  

jesli takie teksty sa tu na miejscu to chyba nie potrzeba mi odp.

----- edytowany przez moderatora -----
meżczyzna
po prostu

prosilbym
Go to the top of the page

+Quote Post
DestroyerX
post 19:41, 28 03 2004
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 21

Zaraz zacznie się burza na początek zostaniesz nazwany męskim szowinistą tongue.gif
Ale to tylko taki OT - życzę szczęścia biggrin.gif

*edit*
No dobra skrobnę coś:
Wszędzie, gdzie się oglądam coraz większą popularność zdobywa tzw. "równouprawnienie" (dlaczego "tzw." i dlaczego >""< napiszę zaraz smile.gif )
Przejawem tym są chociażby: zakładanie na przeróżnych forach działów specjalnie dla kobiet, osobne fora a przenosząc to na arenę poważniejszą -> chociażby takie "błahostki" jak żądanie określonej liczby miejsc w parlamencie zarezerwowanej tylko dla kobiet.
No właśnie -> osobne fora, specjalne ustawy itd.
I właśnie dlatego "równouprawnienie" w "" -> jak równo to równo: równe szanse i tak dalej. Czyli czemu osobne forum dla kobiet? W myśl zasady równouprawnienia trzeba by było podzielić forum na 2 równe części i zabronić wstępu członkom jednej części na drugą część -> bzdura bzdura bzdura nieprawdaż?
I właśnie dochodzimy do sedna -> dlaczego w takim razie osobne działy (w przypadku forum) -> istny przejaw seksizmu tylko tym razem w wydaniu kobiet.
Podobnie jest w przypadku miejsc w parlamencie -> czemu specjalne przywileje dla kobiet? Jak rówo to równo bez specjalnych "ulepszeń" -> niech się same męczą a nie polegają na odpowiednich ustawach.
wiem wiem mieszam sprawy forum z areną państwową a nawet międzynarodową -> ALE wszystko tak czy siak spowodowane jest jednym a nmianowicie niezdrową odmianą feminizmu zakorzenionego w gruncie rzeczy w każdej prawie kobiecie smile.gif
No dobra przesadziłem w większości punktów ale co tam tongue.gif
Zaraz nasze drogie Panie będą się nade mnbą pastwić ale trudno - ciężkie jest życie faceta - ciągłe baty laugh.gif

P.S. Ja oczywiście do Płci Pięknej nic nie mam wprost przeciwnie biggrin.gif

+Quote Post
DestroyerX
post 22:19, 28 03 2004
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 21

Ja tylko cytuję najbardzie popularne określenia smile.gif

+Quote Post
piotrbrzezina
post 22:56, 28 03 2004
Post #4

Schutze

Nr użytkownika: 1373

dlaczego ?
myślę że dziewczyn grajacych w ET jest nie wiele i forum przyda się chociażby po to by łatwiej było nam się odnależć i może umówic na wspólną gre. Może nawet udałoby się założyc taki "babski " klan , ponieważ nie słyszałam o takim ale moze sie myle
a moze po to bedzie to forum by sobie ponażekac jak chłopaki "ciańko" graja smile.gif
myślę że pomysł nie jest tak całkiem chybiony
pozdrawiam
wink.gif lara

niewiele
ponarzekac

+Quote Post
falubaz
post 0:48, 29 03 2004
Post #5

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

Shame on you balcktyger tongue.gif

zobacz tutaj
a pozatym troche urozmaicenia w tym ostatnio nudnawym boardzie nie zaszkodzi smile.gif

ale zwiazku z
hmm prosil bym o odpowiedz zalozycieli (zalozycielki) tego 4um, i nie bluzganie jesli komus sie nie podoba tresc tego posta - kliknij Wstecz

nie pisze nic wiecej, tylko chcialem napisac swoja opinie tongue.gif
pozdro

poza tym

+Quote Post
blacktyger
post 7:27, 29 03 2004
Post #6

Generalmajor
Ikona Grupy

ohmy.gif spodziewałem się czegoś więcej - szcegół

co do równourawnienia - jestem tego samego zdania

skoro są za (duuuża większość kobiet jest za - żadnej nie podoba się perspektywa spęzenia reszty zycia przy garach) to dlaczego mamy im otwierać dzrwi, pomóc nościć ciężkie rzeczy i w ogóle przestrzegać tych ustalonych "zachowań" wobec kobiet. śmieszne. Przykład tego jest w filmie pt. Dzień Świra (odsyłam, dobry film).

a pozatym troche urozmaicenia w tym ostatnio nudnawym boardzie nie zaszkodzi

sorki ale zapowiadały rewolucje - bez bluzgania itd. a co w zamian powstał ? JEDEN WIELKI SPAM - tematy w ogóle nie na temat o ile mają jakiś temat ohmy.gif narazie widze tu 2 kobiety a forum jest dla kobiet hmm troszke dziwne nie sądzicie? a poza tym można było założyć w Hyde Parku topic na temat kobiet i już, ale nie bo potrzeba od razu nowe forum, ale dlaczego sie pytam ?

również nic do płci żeńskiej nie mam - pedałem nie jestem ohmy.gif

na razie

+Quote Post
blinkkin
post 12:46, 29 03 2004
Post #7

Nr użytkownika: 547

forum z zalozenia ma byc koedukacyjne, a tu takie podzialy. proponuje zmienic nazwe tego dzialu forum na women corcer, w skrocie WC.

powyzszej wypowiedzi nie traktowac powaznie. musze sie troche rozpisac, a to troche zajmie.

+Quote Post
Go��_z0rika
post 19:13, 29 03 2004
Post #8

Goście

a po to to forum powstało żebyście nas zauważyli bo jest nas aż na razie dwie sztuki i inaczej nie było by nas tak wyraźnie widać -> tematyka jest jak najbardziej związana z ET ponieważ ta gra jest moją pasją jak i byś nie zauważył czarny kotku -> to że tyle tu wazeliny to świadczy dość pozytywnie o nastawieniu większości userów do kobiet grających w ET ponieważ tak naprawdę jesteśmy delikatne i faktycznie mamy łagodzic męskie zatargi -> no i oczywiście spowodowało to dość spore ożywienie co jak się domyślasz sprawiło im ogromną przyjemność -> dlaczego ci to forum tak przeszkadza? my zaczęłyśmy a wy prowadzicie wątek w interesującą stronę -> widocznie jest to tak egzotyczne że zasługuje na osobne forum tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

heh i jeszcze jedno sam otworzyłeś kolejny temat nie związany bezpośrednio z ET laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

seksizm w moim wykonaniu hm pomyliły się komuś pojęcia biggrin.gif

+Quote Post
Prosper
post 20:09, 29 03 2004
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 188

No ba. Im wiecej bedzie kobietek grajacych w et tym lepiej wink.gif Zawsze mniej bluzgow, wiecej kultury i generalnie bardziej milo.
:* dla et-playerek

+Quote Post
blacktyger
post 7:14, 30 03 2004
Post #10

Generalmajor
Ikona Grupy

Po pierwsze Zorika - admin daje przykład -> post pod postem smile.gif
Po drugie -> BOshe ja nie mówie ze mam coś do ETPlayerek jeju lubie grac zawsze z kobietami, zawsze kazdy z nimi na serwerze prowadzi dyskusje łącznie ze mną, po czym dostaje w dupe bo zmaist grac to stoi w kącie, ale to że jest tu wzelina również mi nie przeszkadza - tylko jest jej tu tak duzo ze jescze 2 tematy i trzeba bedzie sie na kims wyzyc bo rady nie damy :C
po trzecie w to że ET jest Twoja pasja również nie wątpie - chyba wszytskich tu zgromadzonych łączy jakies "uczucie" do tej gry = wytłumaczenie dość marne smile.gif
po czwarte wciąż nie kapuje po co to 4um skoro na zwyklym "ET W ogóle" bylo was widac (ja was bynajmniej widziałem, jesli nie to możę bardziej kontrowersyjne avatary (iilka idzie w dobrą strone biggrin.gif) a nie od razu zakladac 4um) i tak jak mówie chyba by wystarczyl 1 , 2 topici na temat kobiet gdzie polała by się wazelina i spam, a nie board dry.gif
po piąte napewno Ci musze przyznac rację co do ożywienia na forum smile.gif rzeczywiscie spam i wazelina polała sie tak soczyście, że musze monitor myć - nie mówie że to źle ale długo to chyba trwało nie będzie - ile można mieć pytań do 2 osób ohmy.gif
po szóste
No ba. Im wiecej bedzie kobietek grajacych w et tym lepiej  Zawsze mniej bluzgow, wiecej kultury i generalnie bardziej milo.

czekałem na Prospera smile.gif czy ja powiedziałem że to źle że kobiety w ET grają smile.gif jak najbardziej pozytwna czesc tej gry, odmiana płci jest czyms milym, innym, ale zeby od razu (powtarzam dla 2 osócool.gif zakładać 4um?

po siódme

IMO jesli na boardzie zauważono by jakąś aktywnść kobiecą, zebrało by się 15 może więcej "sztuk" wtedy można by pomyśleć o takim czymś, kobieta admin jak najbardziej na miejscu, ale ani Swięty, ani Kid nie mają swojego forum - ich też jest 2 - więc sądze że jest to dość dziwne. jedyne w jaki sposób moge sobie to wytłumaczyć to ten, iż takie forum możę zwrócić uwagę wchodzących tu kobiet które pierwotnie nie miały zamiaru się wypowiedzieć tylko np. szukac pomocy, nie mniej jednak imo pospieszyliście się z tym smile.gif

Pzdr

na pewno
niemniej (w sensie mimo to)

+Quote Post
Jędras
post 23:02, 30 03 2004
Post #11

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 305

OFFTOPIC: Hahaha, brawa dla moderatora!!! biggrin.gif . Dobry pomysł z tym zaznaczaniem błędów. Ale w tym piątym zdaniu od góry, po lewej brakuje przecinka smile.gif

Po co to forum? Po to, żebyś sie pytał. Logiczne, że każdy facet lubi sobie poflirtować z kobietami, czy to na gg, tlenie, ircu czy forum. Hyde-park to nie to samo... Chyba, że nie jesteś facetem ph34r.gif .

+Quote Post
iilka
post 12:49, 31 03 2004
Post #12

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

Mysle ze to po co to forum jest zostalo powiedziane i nie wiem czy ktokolwiek jest w stanie kazac kobiecie pisac konkrety tylko w jednym konkretnym topicu :/ dla mnie smieszne sa troszke Twoje wywody a dzial bedzie czy tego chcesz czy nie sad.gif

+Quote Post
nephit
post 17:04, 31 03 2004
Post #13

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1356

imo temat wlasciwy. po co taki podzial? a jezeli juz to forum powinno byc w dziale 'z innej paczki' bo ma co ono ma wspolnego z takimi rzeczami jak mapy i mody albo dla poczatkujacych? jakie tu w ogole tematy moglyby byc? wydaje mi sie ze dotychczas jedynym topicem pasujacym do tematyki byl 'Jak zachecic kobiety do ET?' chociaz imo glupie pytanie ale nvm. moze teraz zrobmy fora: ET wedlug wysokich, a potem ET wedlug niskich, ET wedlug ... blink.gif Jędras nikt Ci tutaj nie broni flirtowac... tylko po co robic po to oddzielne forum dry.gif

ps. zauwazylem ze jakiekolwiek slowa "krytyki" znajdujace sie tutaj spotykaja sie z kopem w dupe... blink.gif

+Quote Post
Go��_z0rika
post 19:20, 31 03 2004
Post #14

Goście

hm ponieważ kobiet grających w ET jest niewiele zostało poświęcone im tylko jedno forum i o co tyle pretensji skoro forum moderowanych przez facetów jest i tak więcej macie sporo pola do popisu tongue.gif

ogólnie mówiąc uważam że kobiety zasługują na osobne forum a nie na umieszczeniu nas w śmietniku
huh.gif

dalsza dyskusja o tym jest co najmniej mecząca i jeśli potrzebujecie to zróbcie sondę czy to forum powinno zostac czy nie może to rozwiąze problem niepocieszonych

blacktyger -> jeśli masz pretensję o spam i wazelinkę to skieruj swoje nizadowolenie w stronę ludzi którzy twoim zdaniem zasłużyli na potępienie wyrażajac swoje zainteresowanie tym forum -> i nie nabijaj tyle bzdetnych postów skoro tak bardzo razi cię spam

+Quote Post
KiD
post 20:34, 31 03 2004
Post #15

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 26

Uwage Uwage ponizej wszyscy zainteresowani i umierajacy z ciekawosci otzymaja odpowiedz na palace ich umysly pytanie, ktore jak widac nie pozwale na dalsze normalne zycie !!!

DLACZEGO POWSTALO TO FORUM : BO LUBIE ZAKLADAC NOWE FORA !

Mam nadzieje ,ze teraz bedziecie mogli spac spokojnie nie zadreczajac wszyskich naokolo a demony wreszcie przestana szeptac w waszych glowach.

Pozdrawiam

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi