IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jak zachęcić kobiety do ET ?, Czy niemożliwe jest możliwe :>
evil_lord
post 19:36, 29 03 2004
Post #1

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

W tym dziale piszę po raz pierwszy, więc proszę o zrozumienie wink.gif . Ale przejdę do rzeczy. Widzę że marudzicie (całkiem słusznie zresztą) na małą ilość kobiet grających w ET. Jak doprowadzić do tego, aby kobieta zasiadła przy qompie i popykała? Może illka i zorika napiszcie, jak zaczęła się Wasza przygoda z ET ? Z jednej strony kobiet przybywa na scenie, z drugiej jednak nie dziwię się że jest tak ich mało. Przykład z życia: Kobieta grająca w ET na serverze WP.PL pod nickiem 18net|Magda, została prawie wykopana i zbluzgana za to, że swoim artem zabiła 6 osób. sad.gif . Proszę o wasze komentarze i propozycję zachęty (dobrze się wyraziłem :> ? ) Pozdrawiam !!
Go to the top of the page

+Quote Post
Go��_z0rika
post 19:59, 29 03 2004
Post #2

Goście

jak widać zdania na temat czy powinnysmy grać w ET czy nie są podzielone i raczej nikt nie ułatwia nam tego wręcz odwrotnie ustawia wysoko poprzeczke więc zmieńcie nastawienie a może pojawi się nas więcej wub.gif

+Quote Post
Prosper
post 20:06, 29 03 2004
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Hmm, moze lepiej pytanie jak zachedzic dziwczyne do grania?
To po prostu musi ktos lubic i tyle smile.gif Jak ktos nie lubi gier to niewazne czy et czy cos innego i nie bedzie grac. Proste.

+Quote Post
falubaz
post 23:11, 29 03 2004
Post #4

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

imo zacheta moze byc to, ze to kobiety teraz nie beda sluzyc a beda np. ubsługiwane przez dzielnych medow spieszacych na sztuczne oddychanie metodą usta-usta (dream mode:on), wspierane przez czarnych czarnuchów dajacych ammo dzielnym inzynierkom biggrin.gif.
No i beda mogly odegrac sie na nas.... za nie wiem co tongue.gif
Pozdro
moze jeszcze zedytuje...

+Quote Post
Sagitarius
post 21:24, 30 03 2004
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 513

ja nawet lubie grac z panienkami smile.gif dzisiaj biegaała taka przepiekna pani o ksywce britney spears smile.gifa co wy na to zeby wprowadzic jakąś babę do ET?tzn posatc płci pieknej nie tylko chłopy itp. :)Nie jestem zwolennikiem tego aby dziewczyny graly w et..dlaczego..bo to dla wielu z nich za trudne..gram juz dosc dlugo i wiem co mowie..ale nie mija sie uwadze ze mimo 98% stanowia chłopy to baby też potrafią grac smile.gif a tak swoją dorgą mozna by zorganizowac meczyk Men vs woman smile.gif ciekawe kto był by górą?O ile znalazł by sie tem woman bo cosik malo was tu widze smile.gif

+Quote Post
iilka
post 14:42, 31 03 2004
Post #6

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

Wiec tak to trzeba lubic biggrin.gif ja np dorastalam z grami komputerowymi wub.gif moj brat i ja lubilismy to a zaczynalo sie od atari poprzez amige az do PC biggrin.gif wiec albo sie to ma we krwi albo sie maluje pazurki i lazi po tych samych sklepach po kilka razy dziennie tongue.gif

+Quote Post
eFeCT
post 15:25, 31 03 2004
Post #7

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 561

hyhy ... ze sklepami to fakt tongue.gif .... a z tym jak zachecic to sie moze okzac bardzo trudne gdyz nikomu na sile sie nie nakaze zrobic i cos polubic poprostu jak to napisala iilka trzeba miec to we krwi tongue.gif ... moze kiedys wiecej bedzie kobiet na scenie et narazie jest ich mniejszosc tongue.gif w grubym ujeciu smile.gif ...

+Quote Post
eNoTe
post 23:39, 31 03 2004
Post #8

Schutze

Nr użytkownika: 1267

No coz powiedzieliscie prawie wszystko :C
Kobiet nie mozna zmusic do grania... albo chca albo nie :> Moja siostra grala w Diablo 2 ale tak kaleczyła ze musialem jej pomagac tongue.gif Gdybym mial ja namowic do ET to po 1sze: Nie chcialaby :X po 2gie nie umialaby grac =/ i w koncu po 3cie nie mialaby czasu bo z nia jest tak jak iilka powiedziała "maluje pazurki i lazi po tych samych sklepach po kilka razy dziennie" biggrin.gif
Ja osobiscie wolałbym zeby wiecej kobitek latało po serkach ET :] bo np. lubie z iilka wpasc na jakis server pociachac sie nozami itp. tongue.gif

btw. Efect przykozaczyl nowym avatarkiem tongue.gif

+Quote Post
eFeCT
post 0:34, 1 04 2004
Post #9

Gefreiter
Ikona Grupy

hmm.. no niewiem czy taki kozak tongue.gif .... hrhrhr chcesz to ci zrobie smile.gif hehehhe smile.gif ... pozdro enOte smile.gif

+Quote Post
Termit
post 10:28, 1 04 2004
Post #10

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

Wystarczy odpiąć łańcuch z kuchni i przypiąć do komputera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
Melvin.FoX
post 14:58, 1 04 2004
Post #11

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 60

QUOTE (Sagitarius @ 19:24, 30 03 2004)
ja nawet lubie grac z panienkami smile.gif dzisiaj biegaala taka przepiekna pani o ksywce britney spears smile.gif
a co wy na to zeby wprowadzic jaka babe do ET?
Nie jestem zwolennikiem tego aby dziewczyny graly w et..dlaczego..bo to dla wielu z nich za trudne.
a tak swoja dorga mozna by zorganizowac meczyk Men vs woman smile.gif ciekawe kto byl by gora?

Hmm no popatrzmy na cytacik na poczatku biegala "panienka" britney spears (to mam kolejnego dobrego fejka!) no spieral bym sie czy to naprawde byla kobieta... dalej baby troche zasmierdzialo dyskryminko ale jedzmy dalej. Nie jest zwolennikiem tego aby dziewczyny graly w et bo to za trudne dla nich... Hmm no nie wydaje mnie sie. Widzisz tak jak np. Einstein mial IQ 155 to tak Marylin Monre miala 160. Twoje stwierdzenie a mozna je nazwac ze sa jakies nie udolne albo cos jest malo trafne :/ a co do meczyku to jestem za! biggrin.gif nie zeby zobaczyc kto jest gora ale po prostu 4 fun :]

+Quote Post
Sagitarius
post 20:29, 1 04 2004
Post #12

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

CODE
Hmm no popatrzmy na cytacik na poczatku biegala "panienka" britney spears (to mam kolejnego dobrego fejka!) no spieral bym sie czy to naprawde byla kobieta... dalej baby troche zasmierdzialo dyskryminko ale jedzmy dalej. Nie jest zwolennikiem tego aby dziewczyny graly w et bo to za trudne dla nich... Hmm no nie wydaje mnie sie. Widzisz tak jak np. Einstein mial IQ 155 to tak Marylin Monre miala 160. Twoje stwierdzenie a mozna je nazwac ze sa jakies nie udolne albo cos jest malo trafne :/ a co do meczyku to jestem za!  nie zeby zobaczyc kto jest gora ale po prostu 4 fun :]
No cóż smile.gif zauważ,że tak ogółem rzecz biorąc wiecej chłopow gra w gry komputerowe..mnie sie wydaje że panienki mniej ciagną takei rzczy..nie mam zamiaru nikogo zachęcać bo wiem jak to sie kończy tongue.gif to jest dla niech Nudne(oczywiscie nie we wszytkicgh przypadkach)A wolfenstein potrzebuje siły rzeby klikac nam yszke biggrin.gif,również wskazany jest refleks smile.gif a z tym u kobiet to nie zawsze jest wpożądku..(...)

Pzdr.

+Quote Post
Amfisia
post 16:26, 2 04 2004
Post #13

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 662

Hmm co do tego jak to sie zaczelo to tak jak juz wspomnialam przez zwykla babska ciekawosc biggrin.gif i odrobine ambicji bo nie tylko faceci ja posiadaja :> dzielilam kompa z niejakim Chrisem no i postanowilam zobaczyc z czym to sie je (wolfa oczywiscie :> nie Chrisa :>) no a potem... ze niby kobieta nie potrafi? pokaze wam ze nawet facet potrafi sie mylic biggrin.gif moze i nie gram najlepiej ale tez nie m@!duje swoich biggrin.gif
a potem byla juz tylko walka o kompa biggrin.gif bo osob chetnych do gry w wolfa 2 a komp 1
nie polecam zachecac pan do probowania jesli ma sie jednego kompa bo jesli im sie spodoba to mozecie miec panowie powazny problem biggrin.gif juz my kobiety wiemy jak sprawic byscie dopuscili nas choc na chwile do kompa a potem... potem to juz sie nas sila nie oderwie :> biggrin.gif

+Quote Post
eNoTe
post 17:18, 2 04 2004
Post #14

Schutze

Nr użytkownika: 1267

Kiedys bylem z taka jedna (Ania sie nazywała... ahh te wspomnienia ;C) i ona za kazdym razem jak do mnie przychodzilismy sie wkurzala ze przed kompem siedzialem ;] az w koncu jednego dnia sama usiadla i zazyczyla sobie zebym nauczyl ja grac w Mohaa (bo kiedys w to przez necik grałem) i pozniej za kazdym razem jak przychodzilismy do mnie to odpalała kompa i siadała do mohaa. =] Wiec moze to jest sposob :>

btw. Efect mozesz mi zrobic =] Wymysl cos biggrin.gif Pozdro eFeCT tongue.gif

+Quote Post
MPM
post 21:42, 2 04 2004
Post #15

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 233

1 sposób - nowy program edukacji w szkole - 16 godzin gry np w ET jako zajęcia obowiązkowe dla wszystkich

2 - sposób - nowy program wychowywania dziecie - im więcej graja w gry wymagające refleksu i logiki tym szybciej się uczą ( autentyk gdzieś to czytałem w gazecie )

3 - sposób( dosyć brutalny tongue.gif ) przywiązać dziecko do kompa i niech gra aż polubi

4 sposób nie wiem bo już zabrakło mi pomysłów tongue.gif

+Quote Post
eFeCT
post 0:57, 3 04 2004
Post #16

Gefreiter
Ikona Grupy

Pomysły dość dziwne .. wręcz nie typowe!. Kto by przywiązał dziecko do komputera ?? napewno nie Kochajaca Matka blink.gif

+Quote Post
MPM
post 6:22, 3 04 2004
Post #17

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 233

Pomysły dość dziwne .. wręcz nie typowe!. Kto by przywiązał dziecko do komputera ?? napewno nie Kochajaca Matka 

Pomysły które wymieniłem potraktujcie z lekkim przymrużeniem oka tongue.gif bo widze ze nie którzy myślą o tym na serio. Choć punkt drugi tak jak wczesniej pisałem jest potwierdzony naukowo laugh.gif smile.gif

+Quote Post
iilka
post 9:50, 4 04 2004
Post #18

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

QUOTE (Sagitarius @ 18:29, 1 04 2004)
[..mnie sie wydaje że panienki mniej ciagną takei rzczy.. tongue.gif ....A wolfenstein potrzebuje siły rzeby klikac nam yszke biggrin.gif,również wskazany jest refleks smile.gif a z tym u kobiet to nie zawsze jest wpożądku..(...)

.

Oj facet Ty chcesz sobie nagrabic blink.gif jeszcze bys sie zdziwil jakie rzeczy ciagna panienki (bez podtextow tongue.gif) typowo meskie laugh.gif no coz mi sie np zdarzylo opony zmieniac grzebac w aucie a nawet malowac sciany co wiecej uwielbiam bilard!!!! a ponoc to typowo meska gra na myslenie i celnosc tongue.gif wiec nie mow hop! tongue.gif a co do reflexu hmmm powiem tak czami go brak facetom wystarczy mu cos z nienacka rzucic rolleyes.gif a z czmym jest w pozadku u kobietek to nawet nie pytaj bo nam sie tu sexistowsko-feministyczna rozmowa rozpocznie biggrin.gif

+Quote Post
Amfisia
post 10:11, 4 04 2004
Post #19

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 662

QUOTE (Sagitarius @ 18:29, 1 04 2004)
A wolfenstein potrzebuje siły rzeby klikac nam yszke biggrin.gif,również wskazany jest refleks smile.gif a z tym u kobiet to nie zawsze jest wpożądku..(...)

sily? ja nie wiem co ty masz za mysz ze musisz wkladac tyle sily w klikanie tongue.gif ja tam na moja mysz nie mam co narzekac smile.gif nie musze sie z nia silowac tongue.gif dlatego tez zawsze bylam zwolenniczka porzadnych myszy i nie tylko myszy :> jakosc przede wszystkim :>
a co do refleksu to tez nie mam na co narzekac :> ale nie wiem moze ja jakas nietypowa jestem albo co? :> hmm i pamietam z finalow d-day'a ze to faceci mieli problem z lapaniem pileczki ktora rzucalam w ramach losowania (a nie brakowalo tam najlepszych graczy na scenie wolfa) :> takze mysle ze kwestia refleksu nie ma nic wspolnego z plcia a raczej z cechami typowo osobniczymi tongue.gif

+Quote Post
Phantom
post 8:46, 5 04 2004
Post #20

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1021

Co do refleksu to zgodze sie ze roznie jest bo i niektorzy mezczyzni go wogole nie maja smile.gif Ja natomiast sie zabezpieczam aby kobieta nie zostala wciagnieta przez et jak ja laugh.gif moja siostra coraz czesciej domaga sie dostepu do kompa a ze mamy 1 to jest problem dry.gif ale IMO nie wolno rodzenstwa plci przeciwnej uczyc obslugi kompa (ale jestem okrutny blink.gif ) puki w szkole sie non-stop siedzi w wordzie to jestesm spokojny wink.gif

+Quote Post

4 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 Użytkowników czyta ten temat (3 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi