Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak zachęcić kobiety do ET ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
Stron: 1, 2
evil_lord
W tym dziale piszę po raz pierwszy, więc proszę o zrozumienie wink.gif . Ale przejdę do rzeczy. Widzę że marudzicie (całkiem słusznie zresztą) na małą ilość kobiet grających w ET. Jak doprowadzić do tego, aby kobieta zasiadła przy qompie i popykała? Może illka i zorika napiszcie, jak zaczęła się Wasza przygoda z ET ? Z jednej strony kobiet przybywa na scenie, z drugiej jednak nie dziwię się że jest tak ich mało. Przykład z życia: Kobieta grająca w ET na serverze WP.PL pod nickiem 18net|Magda, została prawie wykopana i zbluzgana za to, że swoim artem zabiła 6 osób. sad.gif . Proszę o wasze komentarze i propozycję zachęty (dobrze się wyraziłem :> ? ) Pozdrawiam !!
z0rika
jak widać zdania na temat czy powinnysmy grać w ET czy nie są podzielone i raczej nikt nie ułatwia nam tego wręcz odwrotnie ustawia wysoko poprzeczke więc zmieńcie nastawienie a może pojawi się nas więcej wub.gif
Prosper
Hmm, moze lepiej pytanie jak zachedzic dziwczyne do grania?
To po prostu musi ktos lubic i tyle smile.gif Jak ktos nie lubi gier to niewazne czy et czy cos innego i nie bedzie grac. Proste.
falubaz
imo zacheta moze byc to, ze to kobiety teraz nie beda sluzyc a beda np. ubsługiwane przez dzielnych medow spieszacych na sztuczne oddychanie metodą usta-usta (dream mode:on), wspierane przez czarnych czarnuchów dajacych ammo dzielnym inzynierkom biggrin.gif.
No i beda mogly odegrac sie na nas.... za nie wiem co tongue.gif
Pozdro
moze jeszcze zedytuje...
Sagitarius
ja nawet lubie grac z panienkami smile.gif dzisiaj biegaała taka przepiekna pani o ksywce britney spears smile.gifa co wy na to zeby wprowadzic jakąś babę do ET?tzn posatc płci pieknej nie tylko chłopy itp. :)Nie jestem zwolennikiem tego aby dziewczyny graly w et..dlaczego..bo to dla wielu z nich za trudne..gram juz dosc dlugo i wiem co mowie..ale nie mija sie uwadze ze mimo 98% stanowia chłopy to baby też potrafią grac smile.gif a tak swoją dorgą mozna by zorganizowac meczyk Men vs woman smile.gif ciekawe kto był by górą?O ile znalazł by sie tem woman bo cosik malo was tu widze smile.gif
iilka
Wiec tak to trzeba lubic biggrin.gif ja np dorastalam z grami komputerowymi wub.gif moj brat i ja lubilismy to a zaczynalo sie od atari poprzez amige az do PC biggrin.gif wiec albo sie to ma we krwi albo sie maluje pazurki i lazi po tych samych sklepach po kilka razy dziennie tongue.gif
eFeCT
hyhy ... ze sklepami to fakt tongue.gif .... a z tym jak zachecic to sie moze okzac bardzo trudne gdyz nikomu na sile sie nie nakaze zrobic i cos polubic poprostu jak to napisala iilka trzeba miec to we krwi tongue.gif ... moze kiedys wiecej bedzie kobiet na scenie et narazie jest ich mniejszosc tongue.gif w grubym ujeciu smile.gif ...
eNoTe
No coz powiedzieliscie prawie wszystko :C
Kobiet nie mozna zmusic do grania... albo chca albo nie :> Moja siostra grala w Diablo 2 ale tak kaleczyła ze musialem jej pomagac tongue.gif Gdybym mial ja namowic do ET to po 1sze: Nie chcialaby :X po 2gie nie umialaby grac =/ i w koncu po 3cie nie mialaby czasu bo z nia jest tak jak iilka powiedziała "maluje pazurki i lazi po tych samych sklepach po kilka razy dziennie" biggrin.gif
Ja osobiscie wolałbym zeby wiecej kobitek latało po serkach ET :] bo np. lubie z iilka wpasc na jakis server pociachac sie nozami itp. tongue.gif

btw. Efect przykozaczyl nowym avatarkiem tongue.gif
eFeCT
hmm.. no niewiem czy taki kozak tongue.gif .... hrhrhr chcesz to ci zrobie smile.gif hehehhe smile.gif ... pozdro enOte smile.gif
Termit
Wystarczy odpiąć łańcuch z kuchni i przypiąć do komputera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Melvin.FoX
QUOTE (Sagitarius @ 19:24, 30 03 2004)
ja nawet lubie grac z panienkami smile.gif dzisiaj biegaala taka przepiekna pani o ksywce britney spears smile.gif
a co wy na to zeby wprowadzic jaka babe do ET?
Nie jestem zwolennikiem tego aby dziewczyny graly w et..dlaczego..bo to dla wielu z nich za trudne.
a tak swoja dorga mozna by zorganizowac meczyk Men vs woman smile.gif ciekawe kto byl by gora?

Hmm no popatrzmy na cytacik na poczatku biegala "panienka" britney spears (to mam kolejnego dobrego fejka!) no spieral bym sie czy to naprawde byla kobieta... dalej baby troche zasmierdzialo dyskryminko ale jedzmy dalej. Nie jest zwolennikiem tego aby dziewczyny graly w et bo to za trudne dla nich... Hmm no nie wydaje mnie sie. Widzisz tak jak np. Einstein mial IQ 155 to tak Marylin Monre miala 160. Twoje stwierdzenie a mozna je nazwac ze sa jakies nie udolne albo cos jest malo trafne :/ a co do meczyku to jestem za! biggrin.gif nie zeby zobaczyc kto jest gora ale po prostu 4 fun :]
Sagitarius
CODE
Hmm no popatrzmy na cytacik na poczatku biegala "panienka" britney spears (to mam kolejnego dobrego fejka!) no spieral bym sie czy to naprawde byla kobieta... dalej baby troche zasmierdzialo dyskryminko ale jedzmy dalej. Nie jest zwolennikiem tego aby dziewczyny graly w et bo to za trudne dla nich... Hmm no nie wydaje mnie sie. Widzisz tak jak np. Einstein mial IQ 155 to tak Marylin Monre miala 160. Twoje stwierdzenie a mozna je nazwac ze sa jakies nie udolne albo cos jest malo trafne :/ a co do meczyku to jestem za!  nie zeby zobaczyc kto jest gora ale po prostu 4 fun :]
No cóż smile.gif zauważ,że tak ogółem rzecz biorąc wiecej chłopow gra w gry komputerowe..mnie sie wydaje że panienki mniej ciagną takei rzczy..nie mam zamiaru nikogo zachęcać bo wiem jak to sie kończy tongue.gif to jest dla niech Nudne(oczywiscie nie we wszytkicgh przypadkach)A wolfenstein potrzebuje siły rzeby klikac nam yszke biggrin.gif,również wskazany jest refleks smile.gif a z tym u kobiet to nie zawsze jest wpożądku..(...)

Pzdr.
Amfisia
Hmm co do tego jak to sie zaczelo to tak jak juz wspomnialam przez zwykla babska ciekawosc biggrin.gif i odrobine ambicji bo nie tylko faceci ja posiadaja :> dzielilam kompa z niejakim Chrisem no i postanowilam zobaczyc z czym to sie je (wolfa oczywiscie :> nie Chrisa :>) no a potem... ze niby kobieta nie potrafi? pokaze wam ze nawet facet potrafi sie mylic biggrin.gif moze i nie gram najlepiej ale tez nie m@!duje swoich biggrin.gif
a potem byla juz tylko walka o kompa biggrin.gif bo osob chetnych do gry w wolfa 2 a komp 1
nie polecam zachecac pan do probowania jesli ma sie jednego kompa bo jesli im sie spodoba to mozecie miec panowie powazny problem biggrin.gif juz my kobiety wiemy jak sprawic byscie dopuscili nas choc na chwile do kompa a potem... potem to juz sie nas sila nie oderwie :> biggrin.gif
eNoTe
Kiedys bylem z taka jedna (Ania sie nazywała... ahh te wspomnienia ;C) i ona za kazdym razem jak do mnie przychodzilismy sie wkurzala ze przed kompem siedzialem ;] az w koncu jednego dnia sama usiadla i zazyczyla sobie zebym nauczyl ja grac w Mohaa (bo kiedys w to przez necik grałem) i pozniej za kazdym razem jak przychodzilismy do mnie to odpalała kompa i siadała do mohaa. =] Wiec moze to jest sposob :>

btw. Efect mozesz mi zrobic =] Wymysl cos biggrin.gif Pozdro eFeCT tongue.gif
MPM
1 sposób - nowy program edukacji w szkole - 16 godzin gry np w ET jako zajęcia obowiązkowe dla wszystkich

2 - sposób - nowy program wychowywania dziecie - im więcej graja w gry wymagające refleksu i logiki tym szybciej się uczą ( autentyk gdzieś to czytałem w gazecie )

3 - sposób( dosyć brutalny tongue.gif ) przywiązać dziecko do kompa i niech gra aż polubi

4 sposób nie wiem bo już zabrakło mi pomysłów tongue.gif
eFeCT
Pomysły dość dziwne .. wręcz nie typowe!. Kto by przywiązał dziecko do komputera ?? napewno nie Kochajaca Matka blink.gif
MPM
Pomysły dość dziwne .. wręcz nie typowe!. Kto by przywiązał dziecko do komputera ?? napewno nie Kochajaca Matka 

Pomysły które wymieniłem potraktujcie z lekkim przymrużeniem oka tongue.gif bo widze ze nie którzy myślą o tym na serio. Choć punkt drugi tak jak wczesniej pisałem jest potwierdzony naukowo laugh.gif smile.gif
iilka
QUOTE (Sagitarius @ 18:29, 1 04 2004)
[..mnie sie wydaje że panienki mniej ciagną takei rzczy.. tongue.gif ....A wolfenstein potrzebuje siły rzeby klikac nam yszke biggrin.gif,również wskazany jest refleks smile.gif a z tym u kobiet to nie zawsze jest wpożądku..(...)

.

Oj facet Ty chcesz sobie nagrabic blink.gif jeszcze bys sie zdziwil jakie rzeczy ciagna panienki (bez podtextow tongue.gif) typowo meskie laugh.gif no coz mi sie np zdarzylo opony zmieniac grzebac w aucie a nawet malowac sciany co wiecej uwielbiam bilard!!!! a ponoc to typowo meska gra na myslenie i celnosc tongue.gif wiec nie mow hop! tongue.gif a co do reflexu hmmm powiem tak czami go brak facetom wystarczy mu cos z nienacka rzucic rolleyes.gif a z czmym jest w pozadku u kobietek to nawet nie pytaj bo nam sie tu sexistowsko-feministyczna rozmowa rozpocznie biggrin.gif
Amfisia
QUOTE (Sagitarius @ 18:29, 1 04 2004)
A wolfenstein potrzebuje siły rzeby klikac nam yszke biggrin.gif,również wskazany jest refleks smile.gif a z tym u kobiet to nie zawsze jest wpożądku..(...)

sily? ja nie wiem co ty masz za mysz ze musisz wkladac tyle sily w klikanie tongue.gif ja tam na moja mysz nie mam co narzekac smile.gif nie musze sie z nia silowac tongue.gif dlatego tez zawsze bylam zwolenniczka porzadnych myszy i nie tylko myszy :> jakosc przede wszystkim :>
a co do refleksu to tez nie mam na co narzekac :> ale nie wiem moze ja jakas nietypowa jestem albo co? :> hmm i pamietam z finalow d-day'a ze to faceci mieli problem z lapaniem pileczki ktora rzucalam w ramach losowania (a nie brakowalo tam najlepszych graczy na scenie wolfa) :> takze mysle ze kwestia refleksu nie ma nic wspolnego z plcia a raczej z cechami typowo osobniczymi tongue.gif
Phantom
Co do refleksu to zgodze sie ze roznie jest bo i niektorzy mezczyzni go wogole nie maja smile.gif Ja natomiast sie zabezpieczam aby kobieta nie zostala wciagnieta przez et jak ja laugh.gif moja siostra coraz czesciej domaga sie dostepu do kompa a ze mamy 1 to jest problem dry.gif ale IMO nie wolno rodzenstwa plci przeciwnej uczyc obslugi kompa (ale jestem okrutny blink.gif ) puki w szkole sie non-stop siedzi w wordzie to jestesm spokojny wink.gif
nicola
Mnie tam nie trzeba namawiać do pykania... cool.gif Lubiem latać ze strzykawą i ratować bezbronnych facetów biggrin.gif
NieMieC_PL
Ja jeszcze nigdy nie widziałem kobiety grajacą w jaką strzelalinke. Poza tym u mnie w et jest duzy tłok, więc wedłóg mnie nie czeba kobiety grajaca w ET biggrin.gif
Remol
j a na matkę to zadziała? tongue.gif bo mi ostatnio odpina myszkę inie chce dać myszki i nie mogę grać w wolfa biggrin.gif co mi radzicie? kupić jej słabszy komp? nauczyć ją grać? Proszę o pomoc.
Sagitarius
CODE
sily? ja nie wiem co ty masz za mysz ze musisz wkladac tyle sily w klikanie
A zdziwic sie mozesz jeszcze...np jak mam 2 splowki przy 4 poziomi light wepons to nie strzelam tak jak wszystcy..wiekoszsc playerow po prostu trzyma klawisz..sa lepsze sposoby,to dziala po prostu trzeba szybko klikac bardzo szybko celnosc sie przy tym zmniejsza ale szybkosc jest wieksza przynajmniej ja tak lubie grac :unsure:Chyba nie gralas kobieto calej nocy i zdziwic sie mozesz ze reka ci juz moze odpadac i jeszcze przy tych waszych delikatnych paluszkach biggrin.gif A pozatym ja lbuie kobiety "normalne" bo np.przez pol roku bende z dziewczyna ktora gra w et i o tym glownie tocza sie rozmowy..pozniej sie to skonczy bendzie nastepna dziewczyna nie interesujaca sie grami komputerowymi i zonk...nei bendzie wspolnych tematwo itp..Imo kazdy moze grac w et ale nie kazdemu to wychodzi na dobre dry.gif wink.gif
MPM
więc wedłóg mnie nie czeba kobiety grajaca w ET 

Oj nie ładnie dyskryminowac kobiety

Niemiec uwazaj bo jeszcze bana dostaniesz smile.gif
nicola
hmmm... jezeli sie nigdy nie widziało grających kobiet, to skad stwierdzenie ze nie są potrzebne? unsure.gif Może należałoby napisać, "obawiam się że bedą lepsze ode mnie (co jest niedopuszczalne, bo ja musze byc lepszy od baby) i dlatego są zbędne laugh.gif Dziwne rozumowanie smile.gif
Shynshylla
QUOTE (nicola @ 12:16, 6 04 2004)
Mnie tam nie trzeba namawiać do pykania... cool.gif Lubiem latać ze strzykawą i ratować bezbronnych facetów biggrin.gif

Mojej panny też nie muszą namawiać do pykania.... rolleyes.gif gorzej z graniem w et laugh.gif
sparrow88
z zachęcaniem dziewczyn mogąś byc problemy jedna nie lubi przemocy, jeszcze inna uważa gry za zabawę dla małych dzieci, a jeszcze inna uważa strzelanki, za rozrywkę , zarezerwowaną tylko i włączniie dla męskiej częsci graczy,
Sagitarius
nicola->> a mnie cieszy wycinac w pien nie umiejeac strzealac z automatu baby laugh.gif
xyvec
Są też takie które wogóle nie umiałyby grać w żadną strzelankę (niektórzy faceci też zresztą są tacy - co by nie posądzili mnie o dyskryminację biggrin.gif )
Amfisia
QUOTE (Sagitarius @ 9:43, 9 04 2004)
Chyba nie gralas kobieto calej nocy i zdziwic sie mozesz ze reka ci juz moze odpadac i jeszcze przy tych waszych delikatnych paluszkach biggrin.gif A pozatym ja lbuie kobiety "normalne" bo np.przez pol roku bende z dziewczyna ktora gra w et i o tym glownie tocza sie rozmowy..pozniej sie to skonczy bendzie nastepna dziewczyna nie interesujaca sie grami komputerowymi i zonk...nei bendzie wspolnych tematwo itp..Imo kazdy moze grac w et ale nie kazdemu to wychodzi na dobre dry.gif wink.gif

Czemu zaraz twierdzisz ze nie gralam? owszem nad et nie zdarzylo mi sie przesiedziec nocy ale za czasow rtcw nie raz kladlam sie spac rowno ze wschodem slonka tongue.gif
I nie rozumiem dlaczego twierdzisz ze teamty rozmow takiej pary sa zwiazane tylko z wolfem? Wierz mi ze tak nie zawsze jest. Ja tam takich problemow nie mam. I monotematyczna nie jestem. Za to znam stado facetow ktorzy w towarzystwie pieknych kobiet potrafia gadac tylko i wylacznie o wolfie przez dlugie godziny tongue.gif to dopiero jest nudne tongue.gif bo dla mnie wolf to rozrywka a nie zycie i dlatego nie uwazam ze nalezy rozmawiac tylko i wylacznie o nim tongue.gif to po prostu nudne
Shynshylla
Może niektóre panny nie lubią strzelać z automatu , bo wiedzą że automat służy do prania ??? biggrin.gif

Bez obrazy wspaniałe ET kobiety smile.gif
Amfisia
kazda kobieta wie do czego sluzy automat tongue.gif za to wiekszosc facetow boi sie pralki tongue.gif jak by to jakis kosmita byl albo co :> to nie gryzie moi panowie a pranie to nie wielka filozofia tongue.gif wystarczy nie mieszac bialych z kolorowymi tongue.gif
Guest
Troche zejde na offtopic ale imo PRALKA to sejf ktory potrafia otwierac tylko kobiety [u mnie nawet takie pokretlo bylo]
Czarna magia:>

Jak zachecic kobiety do ET? Dopuscic do kompa :>
Shynshylla
QUOTE (Amfisia @ 12:49, 16 04 2004)
kazda kobieta wie do czego sluzy automat tongue.gif za to wiekszosc facetow boi sie pralki tongue.gif jak by to jakis kosmita byl albo co :> to nie gryzie moi panowie a pranie to nie wielka filozofia tongue.gif wystarczy nie mieszac bialych z kolorowymi tongue.gif

Ja tam uważam żeby nie pomylić szarych z beżowymi smile.gif
Amfisia
QUOTE (Guest @ 12:39, 16 04 2004)
PRALKA to sejf ktory potrafia otwierac tylko kobiety [u mnie nawet takie pokretlo bylo]

a probowales kiedys instrukcje czytac? to nie boli tongue.gif
iilka
QUOTE (Guest @ 12:39, 16 04 2004)
Troche zejde na offtopic ale imo PRALKA to sejf ktory potrafia otwierac tylko kobiety [u mnie nawet takie pokretlo bylo]

Jak zachecic kobiety do ET? Dopuscic do kompa :>

Mysle ze dopuszczenie kobiety do kompa wystraczy tongue.gif ale tak off topic to skoro dopuszczenie do kompa wystarczy to mysle ze jak by faceta do pralki dopuscic tez by wystrczylo laugh.gif a noz by mu sie spodobalo i wtedy to by byla jazda biggrin.gif wiec panowie proponuje Wam spacerek do lazienki i zapoznanie sie z nowa kolezanka ma na ime pralka i bardzo moze Was zakrecic biggrin.gif
Ps. mi sie dopuszczenie kojarzy tylko z jednym tongue.gif ciekawe co by wyszlo z tego biggrin.gif pamietajcie being perverse is bad!!!!!
Amfisia
tylko pamietajcie by przeczytac wpierw instrukcje :> nie jest dluga a mozna w ten sposob uniknac wielu klopotow biggrin.gif
iilka
QUOTE (Amfisia @ 9:32, 17 04 2004)
tylko pamietajcie by przeczytac wpierw instrukcje :> nie jest dluga a mozna w ten sposob uniknac wielu klopotow biggrin.gif

Amfi mow no po polsku im ze moga sie ustrzec przed wpadka biggrin.gif inaczej nie zrozumieja tongue.gif
Amfisia
i pamietajcie by nie mieszac bialych z kolorami chyba ze lubicie rozowe gatki smile.gif
Shynshylla
Co za różnica Amfisiu skoro i tak Covert ops je zabierze , to on się będzie wstydził smile.gif
xyvec
QUOTE (Amfisia @ 10:32, 17 04 2004)

E tam, po co intrukcja, przecież każdy facet wie, że najpierw trzeba otworzyć pralkę jakimś przyciskiem, potem zamknąć gdzieś tam naciskając, następnie ustawić program jakimś tam pokrętłem, a później wystarczy znaleźć odpowiedni przycisk uruchamiający tę diabelską machinę. Proste jak drut... cool.gif

PS. Imo gdyby pralka miała procesor i HDD byłoby dużo łatwiej...
Chociaż podobno prawdziwy haker do netu łączy się przez czajnik, więc czemu nie przez pralkę wink.gif
Amfisia
Jakistam, gdzies tam coz za precyzyjne okreslenia biggrin.gif skoro to takie proste to czemu tak wielu facetow boi sie pralek? zupelnie jakby to byly jakies potwory :>
chociaz z innej strony znam wiele kobiet ktore boja sie... komputera. Niektore to nawet przycisku POWER nie chca wcisnac bo mysla ze to wybuchnie albo co (mialam takie radosne kolezanki w klasie w liceum biggrin.gif) ja tam moze i nie znam sie na tym wszystkim najlepiej ale nie panikuje na widok kompa i bynajmniej nie boje sie uzyc srubokretu by otworzyc kompa w celu np. wymiany wentylatora na procku biggrin.gif a i windows mi nie straszny bo od czego jest format c: i plytka instalacyjna windy biggrin.gif
ale faceci i tak traktuja kobiety jak totalne blondynki ktore kompa maja jako ozdobe na biurko :/ najlepiej bylo to widac jak pracowalam w kafeji. Nie raz zdarzal mi sie fachowiec ktory jak przychodzilo co do czego to nie umial skopiowac nawet pliku a juz bron boze zainstalowac programu :> ale jaki to on zawsze na wejsciu byl madry i fachowy biggrin.gif a ja mialam dzika satysfakcje pokazujac mu ze niue kazda kobieta to blondynka :>
EmbeZZlemEnt
Mimo ze mamy XXIwiek to swiat ciagle rzadzi sie stareotypami - "baba w wojsku", "bab za kierownica" itp itd. Oczywiscicie nie mowie o arabach, bo oni tam jeszcze w V wieku siedza i kamieniami w siebie rzucaja.
Kobieta za kompem "grajaca" to faktycznie zjawisko na miare ufo - czylo wyjatkowo rzadkie :] W sumie tez nie dziwota, bo nie raz dochodzilo do nieprzyjemnych sytuacji "jak chodzby najazd na agnieszke przez pionka [scena rtcw pamieta]
Jak raz czy drugi taki kretyn wyskoczy to sie odechciewa grac ;] No co tu wiecej mowic :]
keNOOBie|PL
eee. wlasnie rozmawialem z moja kumpela.. i mnie zaskoczyla... mowi, ze nie moze teraz przeslac mi mejla bo wypala Half Life`a... wiec ja jej mowie.. ok.. pogadamy o et.. a ona.. spoko tylko nie blagaj mnie o litosc.. biggrin.gif

Pozdrawiam

...a byla taka slodka i mila i jak kazda niewinna....
ona
Ale by mi mąż dał gdybym grała pod kobiecym nickiem.
KiD
I jeszcze pewnie do tego twoja ulubiona klasa postaci to CO ? tongue.gif

Pozdro
ToLeQ
QUOTE (MPM @ 20:42, 2 04 2004)
1 sposób - nowy program edukacji w szkole - 16 godzin gry np w ET jako zajęcia obowiązkowe dla wszystkich

2 - sposób - nowy program wychowywania dziecie - im więcej graja w gry wymagające refleksu i logiki tym szybciej się uczą ( autentyk gdzieś to czytałem w gazecie )

3 - sposób( dosyć brutalny tongue.gif ) przywiązać dziecko do kompa i niech gra aż polubi

4 sposób nie wiem bo już zabrakło mi pomysłów tongue.gif

powiedz mi szczerze po grzyba przywiazywac dziecko do kompa??? wystarczy grać "z nim" od 3 roku życia (ja tak mialem, a teraz [mam ledwo 12 lat rolleyes.gif ] gram po 12 godzin dziennie jak starych w domu nie ma........ cool.gif
z0rika
QUOTE (keNOOBie|PL @ 20:18, 20 04 2004)
eee. wlasnie rozmawialem z moja kumpela.. i mnie zaskoczyla... mowi, ze nie moze teraz przeslac mi mejla bo wypala Half Life`a... wiec ja jej mowie.. ok.. pogadamy o et.. a ona.. spoko tylko nie blagaj mnie o litosc.. biggrin.gif

Pozdrawiam

...a byla taka slodka i mila i jak kazda niewinna....

wszystkie jesteśmy słodkie i niewinne wub.gif
Prosper
QUOTE (z0rika @ 18:59, 4 06 2004)

wszystkie jesteśmy słodkie i niewinne wub.gif

Aha? Jasne.
Niektorzy juz maja troche latek i Ci nie uwierza tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.