| QUOTE (Sagitarius @ 19:24, 30 03 2004) |
| ja nawet lubie grac z panienkami a co wy na to zeby wprowadzic jaka babe do ET? Nie jestem zwolennikiem tego aby dziewczyny graly w et..dlaczego..bo to dla wielu z nich za trudne. a tak swoja dorga mozna by zorganizowac meczyk Men vs woman |
| CODE |
| Hmm no popatrzmy na cytacik na poczatku biegala "panienka" britney spears (to mam kolejnego dobrego fejka!) no spieral bym sie czy to naprawde byla kobieta... dalej baby troche zasmierdzialo dyskryminko ale jedzmy dalej. Nie jest zwolennikiem tego aby dziewczyny graly w et bo to za trudne dla nich... Hmm no nie wydaje mnie sie. Widzisz tak jak np. Einstein mial IQ 155 to tak Marylin Monre miala 160. Twoje stwierdzenie a mozna je nazwac ze sa jakies nie udolne albo cos jest malo trafne :/ a co do meczyku to jestem za! nie zeby zobaczyc kto jest gora ale po prostu 4 fun :] |
| QUOTE |
| Pomysły dość dziwne .. wręcz nie typowe!. Kto by przywiązał dziecko do komputera ?? napewno nie Kochajaca Matka |
| QUOTE (Sagitarius @ 18:29, 1 04 2004) |
| [..mnie sie wydaje że panienki mniej ciagną takei rzczy.. . |
| QUOTE (Sagitarius @ 18:29, 1 04 2004) |
| A wolfenstein potrzebuje siły rzeby klikac nam yszke |
| CODE |
| sily? ja nie wiem co ty masz za mysz ze musisz wkladac tyle sily w klikanie |
| QUOTE |
| więc wedłóg mnie nie czeba kobiety grajaca w ET |
| QUOTE (nicola @ 12:16, 6 04 2004) |
| Mnie tam nie trzeba namawiać do pykania... |
| QUOTE (Sagitarius @ 9:43, 9 04 2004) |
| Chyba nie gralas kobieto calej nocy i zdziwic sie mozesz ze reka ci juz moze odpadac i jeszcze przy tych waszych delikatnych paluszkach |
| QUOTE (Amfisia @ 12:49, 16 04 2004) |
| kazda kobieta wie do czego sluzy automat |
| QUOTE (Guest @ 12:39, 16 04 2004) |
| PRALKA to sejf ktory potrafia otwierac tylko kobiety [u mnie nawet takie pokretlo bylo] Czarna magia:> |
| QUOTE (Guest @ 12:39, 16 04 2004) |
| Troche zejde na offtopic ale imo PRALKA to sejf ktory potrafia otwierac tylko kobiety [u mnie nawet takie pokretlo bylo] Czarna magia:> Jak zachecic kobiety do ET? Dopuscic do kompa :> |
| QUOTE (Amfisia @ 9:32, 17 04 2004) |
| tylko pamietajcie by przeczytac wpierw instrukcje :> nie jest dluga a mozna w ten sposob uniknac wielu klopotow |
| QUOTE (Amfisia @ 10:32, 17 04 2004) |
| tylko pamietajcie by przeczytac wpierw instrukcje :> nie jest dluga a mozna w ten sposob uniknac wielu klopotow |
| QUOTE (MPM @ 20:42, 2 04 2004) |
| 1 sposób - nowy program edukacji w szkole - 16 godzin gry np w ET jako zajęcia obowiązkowe dla wszystkich 2 - sposób - nowy program wychowywania dziecie - im więcej graja w gry wymagające refleksu i logiki tym szybciej się uczą ( autentyk gdzieś to czytałem w gazecie ) 3 - sposób( dosyć brutalny 4 sposób nie wiem bo już zabrakło mi pomysłów |
| QUOTE (keNOOBie|PL @ 20:18, 20 04 2004) |
| eee. wlasnie rozmawialem z moja kumpela.. i mnie zaskoczyla... mowi, ze nie moze teraz przeslac mi mejla bo wypala Half Life`a... wiec ja jej mowie.. ok.. pogadamy o et.. a ona.. spoko tylko nie blagaj mnie o litosc.. Pozdrawiam ...a byla taka slodka i mila i jak kazda niewinna.... |
| QUOTE (z0rika @ 18:59, 4 06 2004) |
| wszystkie jesteśmy słodkie i niewinne |