IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Jak dobrze się uczysz/uczyłeś?, Jakie ulubione przedmioty?
Jaką miałeś ostatnią średnią?
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 56
Goście nie mogą głosować 
xyvec
post 12:27, 6 05 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1599

Czyli kolejna dupna sonda dla jaj. Mam nadzieję, że takiej nie było jeszcze, a jeśli tak, to sorry administratory (szybko skasujcie).

Plus jeszcze dwa pytania - w jakim przedmiocie byliście/jesteście najlepsi, jaki najbardziej lubiliście/lubicie?

Ja tam teraz z gegry jestem najlepszy, a mój ulubiony to (a jakże) infa.
Go to the top of the page

+Quote Post
blacktyger
post 13:15, 6 05 2004
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

ucze się fatalnie (zgadnijcie przez co) moja ostatnia średnia to 3.6 nic więcje na ten temat
moj ulubiony przedmiot to ofcors Infa or Polski i w tych tez jestem "najlepszy"
pzdr

+Quote Post
AdI-O
post 17:29, 6 05 2004
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1724

Siur że najlepszy jestem z matmy i z infy.
Czasami też wpadnie dobra ocena z fizy.
Profil matematyczno-informatyczny cool.gif
Tylko tak dalej...

A moja średnia:wahadło od 3.4 do 3.8
Pozdro

+Quote Post
Slash-PL
post 21:03, 6 05 2004
Post #4

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1575

Na koniec IV klasy podstawówki miałem 4,9 cool.gif i zachowanie dobre tongue.gif ale fuxem biggrin.gif
Moze zrobimy sonde: jakie zachowanie masz w szkole? Co wy na to?

+Quote Post
Oc3lot
post 21:20, 6 05 2004
Post #5

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1502

Ja żem miał srednia 5,6 (najwyzsza moja...) a tak to nie spadałem poniżej 5,3. "Nie Spadałem" bo w LO jest o wiele ciężej i na pasek to raczej nie mam co liczyc... tongue.gif ojeju straszne... rolleyes.gif

+Quote Post
DaBi
post 21:30, 6 05 2004
Post #6

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

:/ Niepodoba mi się ta sonda ale jak już jest to moge napisać.

Podstawówka 8 letnia od 4,6 - 4,9 zachowanie bardzo dobre - wzorowe

Liceum 4 letnie od 4,3 - 4,5 zachowanie wzorowe

Najmocniejszy się czułem ( i byłem w klasie) z historii, geografii, biologii

Ulubiony przedmiot historia wink.gif

Aktualnie studiuje ... i jak narazie jest OK

Pozatym byłem i jestem leniem któremu cieżko jest się zmusić do nauki.

+Quote Post
Re5cuer
post 22:07, 6 05 2004
Post #7

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1478

Moja terazniejsza srednia to 3,3. Najmocniejszy czuje sie z matematyki, fizyki i oczywiscie z elektrotechniki smile.gif a nie cierpie polskiego i historii

+Quote Post
AdI-O
post 22:49, 6 05 2004
Post #8

Hauptmann
Ikona Grupy

QUOTE (DaBi @ 20:30, 6 05 2004)
Poza tym byłem i jestem leniem któremu cieżko jest się zmusić do nauki.

Może inaczej:zdolnym leniem cool.gif
Daj swój przpis na lenia który siedzi przy komputarze ok.4 h (albo i więcej tongue.gif ) i ma średnią 4,3.
Też chętnie poleniuc@#!e.(już czuje że będzie cenzura na to słowo:))

A co do zachowania, odziwo w gimnazjum miałem wzorowe, teraz w LO dobre, a w podstawówce... prawie nie odpowiednie blink.gif .Jak to sie człowiek na lata uczy kultury laugh.gif
Ale co sie dziwić:nie odpowiednie=0,25 godzin lekcyjnych opuszczonych+ pokazanie wała szatniarce za to że zwróciła mi uwage ph34r.gif +kilka uwag(cały dzienniczek)

+Quote Post
Bobin
post 23:08, 6 05 2004
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

Szkoda gadać biggrin.gif Co by nie powiedzieć to niezły ze mnie leń :C Jestem w pierwszej trójce jeżeli chodzi o średnie, ale wcale nie mam takiej dobrej :C (teraz, na koniec roku będę miał coś koło 3.5-4.0 - jescze nie wiem, co dostałem z sinusów i cosinusów (LOL biggrin.gif - 4 lub 5 tongue.gif) oraz jak napiszę zaległe wypracowanie (w szkole trzeba pisać :C!) z polskiego. Więc nie jest różowo, ale nie jest fatalnie :-) Mój najmocniejszy przedmiot(y) - Gegra, Matma (oO), Polski. Kiedyś był w-f ale dzięki pierdzielonemu uzależnieniu teraz nie mam takich predyspozycji jak dawniej. (w podstawówce prawie byłem w reprezentacji w nożną huh.gif ) Ahh gdyby mieć rozum Ainsteina albo Mitnicka to byłoby życie cool.gif

+Quote Post
blacktyger
post 6:49, 7 05 2004
Post #10

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

zachowanie nieodpowiednie - poprawne od 4 klasy podstawówki

+Quote Post
Estaloth
post 11:22, 7 05 2004
Post #11

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1257

Podstawówka: Średnia 4.5
Gimnazjum: Średnia 4.0

Ulubione przedmioty:
- Infa, było 6 w 6 klasie (finalista Lubelskiego Konkursu Informatycznego), teraz same piąteczki.
- Muzyka, było 3 w 6 klasie (ale to przez nauczyciela), teraz same piąteczki.

Zachowanie:
- Podstawówka: Wzorowe blink.gif
- Gimanzjum: Dobre

Pozder.

+Quote Post
DaBi
post 11:43, 7 05 2004
Post #12

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Daj swój przpis na lenia który siedzi przy komputarze ok.4 h (albo i więcej  ) i ma średnią 4,3

Przepis miałem na to prosty. Po prostu potrafiłem co jest dość nieczęste skupić się na lekcji i to zazwyczaj wystarczyło w 70 %. Zapamiętywałem informacje a w domu raptem przed zbliżającym się jakimś sprawdzianem czy czymś odświeżałem wiadomości.
Pozatym w moim przypadku działał mechanizm bardzo motywujący do wyników. -> Cooo?? Ten matoł ( matolica) dostał kur*** tą ocenę za nic. Nie no nie może być... dry.gif Ja im pokaże
po prostu fakt że ktoś realnie slabszy tylko przez to ,że miałbym się lenić otrzymywałby lepsze wyniki mnie motywował dość skutecznie laugh.gif

Działało to tylko na niektóre przedmioty i tylko niektóre osoby wywoływały ten efekt ale wystarczało wink.gif

+Quote Post
lukaa
post 16:02, 7 05 2004
Post #13

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1853

I-III - nie bylo sredniej smile.gif
IV - 4.86 zach.wzorowe
V - 4.55 -zach.wzorowe
VI - półrocze(jeszcze nie skonczylem podstawowki) 4.75 - zach wzorowe
(podejrzewam ze na koniec bede mial wzor i 4.36 smile.gif )

+Quote Post
AdI-O
post 16:44, 7 05 2004
Post #14

Hauptmann
Ikona Grupy

QUOTE (DaBi @ 10:43, 7 05 2004)

Przepis miałem na to prosty. Po prostu potrafiłem co jest dość nieczęste skupić się na lekcji i to zazwyczaj wystarczyło w 70 %. Zapamiętywałem informacje a w domu raptem przed zbliżającym się jakimś sprawdzianem czy czymś odświeżałem wiadomości.
Pozatym w moim przypadku działał mechanizm bardzo motywujący do wyników. -> Cooo?? Ten matoł ( matolica) dostał kur*** tą ocenę za nic. Nie no nie może być... dry.gif Ja im pokaże
po prostu fakt że ktoś realnie slabszy tylko przez to ,że miałbym się lenić otrzymywałby lepsze wyniki mnie motywował dość skutecznie laugh.gif

Działało to tylko na niektóre przedmioty i tylko niektóre osoby wywoływały ten efekt ale wystarczało wink.gif

Aaaa, widze Dabi że twój instynkt walki i współzawodnictwa o swoje bardzo dobrze działa.
Może i troche udziela sie też w ET?? smile.gif
A u mnie niestety nic i nic... Moge dostać trzy lasery z tego samego przedmiotu, i dopóki sam sie nie wezme za siebie to nic mnie nie zmusi. No,czasami( a i częściej też ohmy.gif ) pewnym czynnikiem stają sie rodzice.
"Ach, zawsze mogłeś lepiej" "Wogóle sie nie starasz, mógłbyś sie lepiej przykładać"- podstawa konwersacji ze starymi dry.gif Ale najlepiej działa na mnie... przekręcenie kluczyka z tyłu komputera blink.gif blink.gif blink.gif
Niezawodny sposób. A ile z tego pożytku:wreszcie wyjde na dwór, poucze sie, obejrze wiadomości w TV, poczytam książke. Ale niestety: jestem uzależniony, a na odwyk za późno cool.gif
Ale tak naprawde to chyba są pewne ośrodki w których leczy się uzależnienie od kompa.
Trzeba je zlikwidować laugh.gif
Pozdro

+Quote Post
lukaa
post 17:56, 7 05 2004
Post #15

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1853

heh.Ja przy kompie siedze 6-7 godzin dziennie(czasem mniej,jak wychodze gdzies z kumplami),ale zawsze znajdzie sie czas na nauke(chociaz prace domowa robie se na przerwie :DDDDDD czasami ofkorz ).

+Quote Post
xyvec
post 10:31, 8 05 2004
Post #16

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1599

Ja w końcu zapomniałem wypisać tu swojej średniej, więc robie to teraz:
IV-VI podstawówka - zaczynałem do 5.00, a z tendencji zwrostowej doszedłem do 5.50 (ale miałem fajną szkołe, no nie? Tymbardziej, że prawie wogóle się nie uczyłem w domu).
I-II gimnazjum - tu zaczęły się nieszczęsne schody. Ledwo doczłapałem w zeszłym roku do 4.76 (żeby tylko mieć pasek biggrin.gif ). Ale w tym roku będzie pewnie gorzej. Podejerzewam, że zabraknie mi 0.1 punkta sad.gif . A to wszystko przez to, że teraz infa nie liczy się do średniej!! mad.gif

+Quote Post
Go��_KuBeK_rox
post 11:28, 8 05 2004
Post #17

Goście

Hmm ja to mam różnie w jeden tydzień same 5 a w trugi już gorzej tak sie zmienia na połrocze w 3 gim mialem 4,1 a teraz moze by od 3,9 do 4,4 jak dobrze pojdzie w co watpie :>

+Quote Post
AdI-O
post 13:32, 8 05 2004
Post #18

Hauptmann
Ikona Grupy

QUOTE (xyvec @ 9:31, 8 05 2004)
A to wszystko przez to, że teraz infa nie liczy się do średniej!! mad.gif

Xyvec, od kiedy to informatyki nie wprowadzają do średniej na konie roku??
Może masz jakąś "inną" szkołe.Prywatna?? blink.gif
Chyba że posiadacie jakieś nadzwyczajne zdolności i nie potrzebujecie już więcej informatyki. smile.gif
Pozdro

+Quote Post
Thoro
post 14:03, 8 05 2004
Post #19

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

Podstawowka - I-III klasa - 5 - zachowanie wzorowe
- IV - VII - miedzy 4,8 - 5 - zachowanie wzorowe (czerwony pasek)
- VIII klasa - wymiana amigi na PC-a i zaczelo sie jechanie na opinii, ze ta mialem dobra, to spokojnie sobie dawalem rade, ale niestety srednia 4,7 :/ (jednej piatki mi zabraklo do czerownego paska) - zachowanie wzorowe

Liceum - tu sie zaczela dalsza olewka. Na poczatku sie troche uczylem, zeby wyrobic sobie opinie i mialem srednia 4,1 - zachowanie wzorowe (.....i czerwony pasek, bo to byl jedyny rok kiedy dawali pasek od sredniej 4,0 blink.gif )..... druga, trzecia klasa to olewka z mojej strony (prace domowe robilo sie 10 minut przed lekcja) i srednie 3,9. Czwarta klasa to juz totalna olewka smile.gif. Jedynie zajmowalem sie polskim i matma. Polskim, bo trzeba bylo, a matma, bo nawet lubilem. Do historii od trzeciej klasy ani razu sie nie uczylem, a na lekcjach historii gralem w kropki, albo pilkarzyki. Na sprawdzianach sie po prostu zrzynalo. Srednia w czartej 3,8. Ogolnie nigdy nie mialem na swiadectwie oceny 2 (jedynie na semestr w czwartej z Wos-u :/). Matura - poslki pisemny na 3, matma na 4 :/ (przez glupie bledy tongue.gif ), ustna fizyka, polski i anglik na 4.

Studia na polibudzie - wszystko na trojkach smile.gif i jakos sie przeslizgnalem na drugi semestr....... zobaczymy co bedzie dalej.......

Ulubione przedmioty - WF i matma.....

BTW. dzisiaj zostalem mistrzem politechniki pierwszego roku w siatkowce biggrin.gif

+Quote Post
j!mmy
post 14:46, 8 05 2004
Post #20

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1276

ehhh LO to już nie to samo co gimnazjum sad.gif teraz ledwo ledwo mam średnią powyżej 3,5 tongue.gif
w porównaniu z poprzednią szkołą to teraz jest w p!#@uu gorzej dry.gif

heh, mój ulubiony przedmiot to PO wink.gif - najlepsze oceny mam właśnie z tego tongue.gif tongue.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!

+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi