IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Euro 2004, wszystko o mistrzostwach
eXtreme
post 20:05, 29 06 2004
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 81

Nie ma tematu o Euro 2004 no to już jest.
Kto wygra
Który piłkarz najlepszy
Który rozczarował
itp.

Rozczarował moim zdaniem Beckham ( chociaz zawsze wydawał mi sie przeciętnym graczem)
Francja jak zwykle chciała zawojować ale wspaniale biggrin.gif (dzięki Bogu) przegrała. laugh.gif biggrin.gif
Czesi świetnie sie spisuja i życze im powodzenia.
Portugalia z trudem idzie do przodu.
Holandia cienko cienko
Grecja - trafiło sie ślepej kurze ziarno.

I to narazie tyle czekam na wasze spostrzeżenia

Go to the top of the page

+Quote Post
blacktyger
post 22:32, 29 06 2004
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

Angilkom gratulujemy Beckhama ...

Czechy r00x, nigdy za pepikami nie przepdałem, ale nalezy im się conajmniej Vice miszcz

Holandii od zawsze kibicuje więc chciałbym aby wygrali, ale z Portugalią przerżną :/ (wygrali karne !! yee ciekawe jakim cudem tongue.gif )

Co najważniejsze ... odpadły Niemcy =]

To że Beckham nie strzelił karnych to nic dziwnego "gwiazdy" zawsze zawodzą (Rui Costa ?) bo mają na sobie presje, do karnych wystawia się obrońców albo bramkarzy =]

przewidywalność wyników - 99%

+Quote Post
Jaw0hl
post 22:41, 29 06 2004
Post #3

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1647

imo finał Portugalia VS. Czechy - wynik 3:2 - choć troche nierealne (czesi r00x w tych mistrzostwach)

owner mistrzostw - imo ... c.ronaldo z porugalii i p.nedved
loser mistrzostw - rooney (pieknie grał ale nie cierpie anglików) i beckham

-David, co robisz?
-Beckham..

hehe jescze z czasów podstawowki...

imo najladniejszy mecz to POrtugalia vs. anglia i czechy vs. dania - podczas meczu gospodarzy z anglia myslalem ze nawciskam ojcu (ktory kibicuje angolom) jak strzelali karne... heh ale na szczescie port wygrali!! no i najwazniejsze ze koniec gry dla niemiec, francuzow a szkoda ze Włochy ODPADLY A TAK LADNIE GRAJA ://

+Quote Post
eXtreme
post 9:15, 30 06 2004
Post #4

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 81

QUOTE (Jaw0hl @ 22:41, 29 06 2004)
... owner mistrzostw - imo ... c.ronaldo z porugalii ...

Cristiano Ronaldo - dobry?
chyba nie oglądałeś meczu Portugalia - Anglia uważnie.
Ronaldo przegrał każdy pojedynek z obrońcami angielskimi ( np. Ashley Cole).
Totalnie przereklamowany nic nie pokazał w tym meczu, momentami było
widać w jego oczach złość i bezsilność.

+Quote Post
D!z3l
post 10:49, 30 06 2004
Post #5

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1539

eXtreme  8:15, 30 06 2004

Ronaldo przegrał każdy pojedynek z obrońcami angielskimi ( np. Ashley Cole)

Zgadzam sie po trzykroc. Cole w tym meczu normalnie zniszczyl Ronaldo, prawie wszystkie akcje Ronaldo zostaly rozwalone w drobny mak przez Ashley Cole.!!! Ale musze powiedziec ze chlopaczyna napewno niejest z pierwszej lapanki, napewno bardzo dobrze jest przygotowany technicznie. Za kilka lat moze stanie sie wielkim zawodnikiem, ma predyspozycje do tego a i przecież gra w wielkim klubie--->>> MU !!!!.
Narazie jednak powinien brac przyklad z Barosa, extra napastnik, jego dryblingi sa wspaniale, kiedy jest przy pilce obroncy musza sie niezle napocic zeby zabrac mu pilke, ba zeby zanim nadazyc. Takze od strony technicznej prezentuje sie super, np jego droga bramka z Dania, strzelona z stoickim spokojem, technicznie, poprostu wspanialy gol. W przypadku Braosa mozna zaobsrerwowac dla jednych dziwna, dla innym moze smieszna a dla Barosa napewno smutna sytuacje--ten gracz grzal lawe bo byl nie doceniany przez trenera. Teraz jednak jego forma wybuchla i niech byly trener Liverpoolu pluje sobie w brode ze nie stawial na Barosa.

Jaw0hl  21:41, 29 06 2004

David, co robisz?
-Beckham..

blacktyger  21:32, 29 06 2004

Angilkom gratulujemy Beckhama

eXtreme 19:05, 29 06 2004

Rozczarował moim zdaniem Beckham

Widze ze wszyscy krytykuja Beckhama. Uwazam ze to jest niesprawiedliwe ze tylko jego wszyscy obwiniaja o zla gre. Powiem ze prawie zaden pilkarz z galaktycznego Realu niewystapi w finale, no moze Figo ktory takze niepokazuje nic wielkiego w tych mstrzostwach a wrecz przeciwnie jest slaby, dodam takze ze zadna narodowa druzyna ktorej liga liczy sie w Europie ---Anglia, Francja, Niemcy, Hiszpania, Wlochy nie wystapi w finale ME!!!.
Mozna przytoczyc do tej sytuacji cytat jaki pojawil sie w czasie tegorocznej ligi mistrzow---"nastapil zmierzch bogow" kiedy to zadna liczaca sie druzyna w Europie i z wielkim buzeteM nie awansowala do finalu LM !!!!
Moim faworytem tych mistrzostw od meczu z Holandia sa Czesi !!!

+Quote Post
blacktyger
post 7:03, 1 07 2004
Post #6

Generalmajor
Ikona Grupy

nigdy nie lubiłem Beckhama, za to że miast grać robił reklamy, za to Realu NIENAWIDZE więc to nie do mnie DZIEL smile.gif

niestety ostatnia drużyna której kibicowałem odpadła z !@#ana portugalią 2:1 (skąd ja wiedziałem że taki wynik bedzie ;( ) i to na własne życzenia, nie strzelili żadnej bramki (samobój w wykonaniu portugalczyków) i szmacili w polu karnym, a !@#any k#!@a trener zamist zdjąć Cocu czy Seedorfa czy k#!@a Robeka to zdjął jedynego grającego piłkaża - Overmarsa =[ ogólnie mecz nie zaciekawy ale ponieważ to była HOland więc ogłądałem, i teraz tylko czekam aż Czechu ROZ(słowo na p)Ą w drobny mak portugalie w finale ^^

Pzdr

+Quote Post
Jaw0hl
post 12:36, 1 07 2004
Post #7

Leutnant
Ikona Grupy

D.B tak samo jak b.tyg3r nie lubie za to ze nie tak jak zidane czy inni gracze szkolil swoje wspaniale umiejetnosci tylko gdy zdobyl slawe zaczal myslec tylko o kasie, kasie i jezcze raz kasie. I teraz na euro 2k4 zamiast pokazac ze po tych aferach ze zdrada itd nadal umie grac - nie trafil znow 2 karnych, nie pokazał nic szczegolnie cudownego. co do figo - komentator podczas wczorajszego meczu porVs.hol powiedział cos w tym staylu : "ten mecz jest dla Figo ostatnią szansa na pokazanie swoich umiejetnosci", potem engel chwalil za wspaniala gre skrzydlowych zarowno l.figo jak i overmarsa... jak powiedzial - prawie tylko oni grali, podbudowywali caly zespol.

co do tego ownera mistrzostw - pamietajcie ze to :IMO:!!! wasze zdanie na pewno jest inne. wybierajac c.ronaldo na ownera sugerowalem sie tym ze jest nowy i ma zapał. podobaly mi sie jego powroty do obrony = odbieranie pilki...

ps. czemu on ma zaklejone dziurki w uszach :oo ?? imo on ma kolczyki i zeby mu ucha nie rozerwali inni piłkarze podczas meczu, ale w sumie to moze zdjac kolczyki i grac bez plastrow

nie smiac sie po przeczytaniu posta ;p

+Quote Post
blacktyger
post 18:06, 1 07 2004
Post #8

Generalmajor
Ikona Grupy

hehe, ale głupi to on jest (czyt. młody) zdjął koszulkę wiedząc, że ma już jedną żółta kartke, dostał 2 i nie zagra w finale ohmy.gif

+Quote Post
kaczor
post 19:49, 1 07 2004
Post #9

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 859

QUOTE (blacktyger @ 17:06, 1 07 2004)
hehe, ale głupi to on jest (czyt. młody) zdjął koszulkę wiedząc, że ma już jedną żółta kartke, dostał 2 i nie zagra w finale ohmy.gif

To chyba Ty jestes glupi albo gluchy :| LOL Buhaha.
Szpak sie pomylil i potem powedzial ze jemu sie porabalo i ze nie mial jednak zoltej kartki i jednak bedzie mogl grac w finale :\

ale w sumie to moze zdjac kolczyki i grac bez plastrow

Mniej !@#ania moze ma jak se tylko plastrami podklei?

+Quote Post
blacktyger
post 20:15, 1 07 2004
Post #10

Generalmajor
Ikona Grupy

To chyba Ty jestes glupi albo gluchy :| LOL Buhaha.

omfg to ze czegos nie wiem to nie znaczy ze jestem glupi ohmy.gif conajwyzej niepoinformowany ohmy.gif z takimi inwektywami to se na matke wyjeżdżaj ... no offence

a plastry ma, żeby dopełnić swój wygląd pedała imho

+Quote Post
Estaloth
post 8:33, 2 07 2004
Post #11

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1257

Finał: Portugalia - Grecja. Imho 2:1. 3 miejsce Czechy - Holandia 3:2 :C Piszcie jak obsawiacie finał, chyba o to chodzi w tym topicu. blink.gif

+Quote Post
kaczor
post 11:15, 2 07 2004
Post #12

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 859

omfg to ze czegos nie wiem to nie znaczy ze jestem glupi  conajwyzej niepoinformowany  z takimi inwektywami to se na matke wyjeżdżaj ... no offence

Po 1. od matki to czlowieku sie o.d.j.e.b.
Po 2. skoro sie czujesz urazony moja wypowiedzia:
To chyba Ty jestes glupi albo gluchy :|

to juz Twoja sprawa... (Prawda boli no nie? laugh.gif) Moze troche za ostro powedzialem ze "jestes gluchy" i za to przepraszam (zmieniam na "albo glupi albo nie uslyszales")
Po 3. IMO Grecja wygra w karnych, a czechy wygraja 3:1 tongue.gif

+Quote Post
Jaw0hl
post 11:25, 2 07 2004
Post #13

Leutnant
Ikona Grupy

imo portugalia 4/2 wygra a czechy z holandia 3/2 ohmy.gifo szkoda szkoda ze te czarne,brudne krety strzelily gola!;////

+Quote Post
Thoro
post 14:32, 2 07 2004
Post #14

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

QUOTE (Jaw0hl @ 10:25, 2 07 2004)
imo portugalia 4/2 wygra a czechy z holandia 3/2 ohmy.gifo szkoda szkoda ze te czarne,brudne krety strzelily gola!;////

Imo na ME nie gra sie o 3 miejsce smile.gif. Moim wymarzonym finalem byl mecz Czechy - Holandia i stalo sie jak sie stalo. Mysle, ze mimo wpadki w pierwszym meczu przeciw Grekom w finale wygra Portugalia, chociaz ich nie lubie :/

+Quote Post
AdI-O
post 14:53, 2 07 2004
Post #15

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1724

A jeszcze sie zdziwicie ohmy.gif Grecja, taki szary, niepozorny zespół wygrał z czarnym koniem mistrzostw Czechami. Wiadomo że fartownie, ale liczy się wynik. Największym straceńcem w całych mistrzostwach była Francja. Nie pokazali nic nowego, a stary zespół z 98 prawie że nie zaistniał. Bez Zizu dali by dupy już na całej linii. Ufff...

+Quote Post
Harry_potter
post 14:58, 2 07 2004
Post #16

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1669

No ja nie jestem pewien co do Portugalii... Grecja jest teraz czarnym koniem mistrzostw. Miałem wielką nadzieję że finale zagrają CZesi z Holendrami. SZkoda. Po meczu za złe miałem trenerowi Holandii że zdjął Overmarsa. Mkkay hmm... moze tak okropnie nie grał ale wyśmiecie tez mu nie szło. Teraz zostaję tylko zadawać sobie pytania -CZy wielki finałl wygra mała Grecja, czy moze gospodarze mistrzostw - Portugalia. Czy królem strzelców zostanie Baros?? CZy Ricardo znów pokaże się z dobrej strony?? I jak zagra Luis Figo??

Pozdro.

!HaRRy?

+Quote Post
D!z3l
post 15:19, 2 07 2004
Post #17

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

Thoro  13:32, 2 07 2004

Moim wymarzonym finalem byl mecz Czechy - Holandia

Ja tez liczylem na taki final ME i chcialem zeby Czesi w takim finale wygrali, Niestety to juz sie nie spelni. Czechom nalezalo sie zwyciestwo we wczorajszym meczu, mieli duzo okazji do strzelenia goli, niestety za to nie mieli szczescia a w dodatku niewyzkozystane sytuacje zemscily sie i to w jaki sposob, bramka w ostatniej sekundzie meczu,, CO ZA NIEFART !!!
Wedlug mnie trudno jest powiedziec kto wygra final ME, z jednej strony mozna stawiac na Portugalie wkoncu sa gospodarzami i w meczu z Holandia pokazali dobry futbol, za to Grecy pokonali juz Francje i teraz Czechow !!!!!!

+Quote Post
blacktyger
post 8:50, 5 07 2004
Post #18

Generalmajor
Ikona Grupy

portugal - SMACIOŻE
Grecja - ohmy.gif

+Quote Post
AdI-O
post 9:47, 5 07 2004
Post #19

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1724

A jeszcze sie zdziwicie  ohmy.gif 

user posted image

1:0

+Quote Post
flyier
post 9:55, 5 07 2004
Post #20

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2231

Szczerze mówiąc to wiedzialem ze Grecja daleko zajdzie po wygranym meczu rozpoczecia , na mistrza Grecji tez po cichu liczylem

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi