IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Czity ET, Forum KS-Świat :]
evil_lord
post 20:54, 22 07 2004
Post #1

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

Szperając po sieci, i dzięki pomocy jednego klanowiczów dotarłem do dość ciekawego tematu. Na wakacje jak znalazł. wink.gif

DJ DANY
Zna ktos moze jakies kody wlasnie do tej gry?? Jest padaka jak sie wejdzie na jakis serwer, kilka sekund i Cie zabijaja, a ich nie mozna zabic, wiec gra jest troszke do kitu, ze Ciebie zabiajaja zaraz jak tylko sie wynurzysz z bynkra a Ty mozesz nawalac pancerfausem i nic

Bełdzio
google + nowe bazy do seriale 2000

GreenHorn
Wiesz co...
Nie radzę Ci cheat'ować w ET. Na każdym lepszym i popularniejszym serwerze (a już na pewno klanowym) mają zainstalowany Anti Cheats Association i wiele innych narzędzi tego typu. Tak więc jak Cię przyłapią, to już nie pograsz sobie ponownie w tym samym gnieździe, bo zapamiętają twój IP, numer użytkownika itp...
Jedynym wyjściem jest nauczenie się grania w ET (bez cheatów) na wysokim poziomie. Jeśli masz stałkę to żaden problem.

wink.gif CLICK - org. XDDDD
Go to the top of the page

+Quote Post
blacktyger
post 10:07, 25 07 2004
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

;X

mają zainstalowane ACA xDD

od dziś Dankan i spółka są programistami ...

+Quote Post
AdI-O
post 10:21, 25 07 2004
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1724

To sie nazywa elyta wsród graczy;[
ej to w to się gra tylko po sieci ?? nie ma singiel player

Zdecydowanie nie ma Single

no to ja zdecydowanie nie będe tego dalej ściągał.  zdecydowanie się nie opłaca

To zdecydowanie by zamkneli to forum ks wacko.gif happy.gif

+Quote Post
Aaron
post 11:03, 25 07 2004
Post #4

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2299

No to się nazywa dopiero rozmowa pr0play0rów... czy w ogóle ktoś spotkał się kiedyś z czitami do gry po sieci.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 23:15, 25 07 2004
Post #5

Goście

looooooooooooooooooooooool

wlasnie odezwal sie proplayer..... a jak myslisz po co jest ACA utworzone.. ??? i po co jest PB / STEAM i inne anty czity/haki ?????

hmm grales kiedys np w Quake 2????? tam to dopiero zaczitowane wszystko bylo.....(ET jest na enginie Q) wiec pomysl smile.gif

btw. gdzie moge dostac instalke ACA... bo chcialem sie zabezpieczyc przed proczitami...HaHa..

a tak na serio.....

loool hehe.. a na dodatek gdzies tam wyczytalem, ze ET to dodatek do rtcw tongue.gif

+Quote Post
Termit
post 8:29, 26 07 2004
Post #6

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

Imo omo macie (słowo na p)ca na punkcie określeń : proplayor , warzywo . Czity są i będą tylko dzięki ACA w znacznym stopniu ograniczone. Sama rozmowa na tym forum ks to tylko świadectwo jakie s(słowo na p)one noskille grają w tą grę. Jak zawsze powód ten sam : darmowa gra , brak "płatnego" cd-keya z drugiej strony za taką s(słowo na p)oną grę z p!#@y ciężko żądać pieniędzy.

+Quote Post
blacktyger
post 10:11, 26 07 2004
Post #7

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

odezwał się ów pr0 który o czitach wie najwięcej od strony monitora (swojego), wkońcu ktoś musi testować ohmy.gif weź się qyrfa zamknij bo Twoje teksty są żałośniejsze od moich ...

+Quote Post
Shynshylla
post 13:19, 26 07 2004
Post #8

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1333

Ja nie wiem ale wydaje mi sie że i tak z ET nie jest tak źle (no chyba że jestem mało spostrzegawczy) pod względem czitów , osobiście sam spotkałem się z dwoma przypadkami gdy prawie byłem pewny że gościu miał aimbota , niestety nie byłem w stanie sam tego do końca zweryfikować . Gram prawie rok w ET i tylko dwa takie przypadki które zauwazyłem to chyba nie jest tak dużo , gdy porównam to np. z Medal of Honor gdzie gości na czitach spotykało się nagminnie (między innymi właśnie z tego powodu zacząłem grać w ET).
Równiez niezgodzę się z tym że ET jest kiepską grą , i że wszystkie jej braki to wina tego że jest za darmo.
To że nie trzeba za nią płacić , napewno przedłuzy jej żywot i raczej uważam to za zaletę.

+Quote Post
D!z3l
post 19:41, 26 07 2004
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

Termit 7:29, 26 07 2004

to tylko świadectwo jakie s(słowo na p)one noskille grają w tą grę

Poprostu niezle lolki z nich sa np.

eMDe Napisany - 2004/03/24 :  16:02:11

no to ja zdecydowanie nie będe tego dalej ściągał  zdecydowanie się nie opłaca

+Quote Post
smoke
post 4:53, 12 08 2004
Post #10

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 28

CYTAT (keNOOBie|PL @ 22:15, 25 07 2004)
btw. gdzie moge dostac instalke ACA... bo chcialem sie zabezpieczyc przed proczitami...HaHa..

Hehe smile.gif Mysle ze ja moge ci w tym pomoc smile.gif Jezeli chcesz instalke ACA to musisz najpierw przejsc calego singla RTCW tongue.gif i powiedziec mi co jest na koncu biggrin.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi