IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Reprezantacja, WTF?!?!?!?!
Khain
post 16:53, 11 10 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 144

Heh przepraszam bardzo, ale naprawde to co sie tu dzieje bardzo mi sie nie podoba :/ Wysakuje jakis topic o barwach reprezentacji, a gdzie wybor reprezentacji Hola! ludzie kto ich wybirea gdzie jak oco chodzi kto wybral Cie na TL prosper nic do Ciebie nie mam ale mzoe jednak Cie ktorych macie niby reprezentowa beda cos wiedziec?!?!?!?!?!?! Robicie z tego archiwum X czy CO?!??!
Go to the top of the page

+Quote Post
FarSight
post 17:10, 11 10 2003
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

QUOTE (Khain @ Oct 11 2003, 02:53 PM)
Heh przepraszam bardzo, ale naprawde to co sie tu dzieje bardzo mi sie nie podoba :/ Wysakuje jakis topic o barwach reprezentacji, a gdzie wybor reprezentacji Hola! ludzie kto ich wybirea gdzie jak oco chodzi kto wybral Cie na TL prosper nic do Ciebie nie mam ale mzoe jednak Cie ktorych macie niby reprezentowa beda cos wiedziec?!?!?!?!?!?! Robicie z tego archiwum X czy CO?!??!

Lol nie siedzialem dzis na ircu to moze najnowszych wiesci ale gdzie w topicu o tagu jest napsiane ze prosper jest TL rep ????? .... imo za szybko sie denerwujesz meliske albo sete polecam (znajac Ciebie to sete biggrin.gif ) ....

Of coz no offence Khain ale nie lubie napastliwego tonu .....

+Quote Post
Khain
post 17:28, 11 10 2003
Post #3

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 144

Takie nfo do mnei dotarlo, pozatym sklad jest juz wybierany i imo cos tu nie ten tego pasuje

+Quote Post
Prosper
post 17:54, 11 10 2003
Post #4

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Tag sklad jest wybierany. Ale nie bedzie to jak w pzpnie czy wyborach do sejmu w pl. Bo po 5 min grania ffa kazdy inteligentny czlowiek twierdzi ze gdyby lud mial glos to byloby calkiem hardcorowo smile.gif

Pozatym widziales gdzies jakies info o kapitanie i skladzie reprezentacji? Bo ja nie.

+Quote Post
Dajmos
post 18:47, 11 10 2003
Post #5

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 264

Hmm a jesli można wiedzieć kto wybiera Reprezentacje ???? blink.gif blink.gif blink.gif

+Quote Post
Macieks'
post 18:53, 11 10 2003
Post #6

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 424

Wlasnie , ciekawe jak bedziemy wybierac ,moze jakas sonda ?ohmy.gif

+Quote Post
Dajmos
post 19:06, 11 10 2003
Post #7

Feldwebel
Ikona Grupy

Nie nie Prosper też ma racje to powinna jakaś określona grupa osób wybrać bo na serio bedzie tak jak z naszym rządem :]

+Quote Post
Swiety
post 22:01, 11 10 2003
Post #8

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Co prawda w ET gram tylko FFA i reprezentacja ET interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg
ale przypmne rulesy NC które są takie same dla wszystkich gier:

http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=1150

Dla osób niekumatych w anglieskim strzeszcze że:

Kapitanem może zostać ktokolwiek (wcale nawet nie musi grać w reprezentacji) ale ... ale musi mieć poparcie jak największej ilości graczy z najlepszych narodowych klanów lub grających w klanach za granicą ale o odpowiedniej narodowości lub poprostu poparcie całych najlepszych klanów.

przy czym w tym przypadku najlepsze to znaczy klany/gracze mający sukcesy w cupach i ladderach oraz innych większych imprezach. Jak z tego wynika najwięcej do powiedzenia mają gracze Poison, IC troche mniej C4 i 17thSS.
Natomiast gracze FFA albo gracze klanów które nie rozegrały żadnego oficjalnego ważnego meczu mają tyle do powiedzenia co żyd w Treblince. I czy się to komuś podoba czy nie to takie są zasady których nikt nie zmienia w CB już od dawna.

Dalej kapitan powołuje skład według uznania, co nie oznacza że nie konsultuje się z całą resztą - to nawet powinno być jego obowiąkiem zasięgnąć opinii u jak największej ilości osób.

Oczywiście zawsze pojawiają się malkontenci z komentarzami z dupy że to jest be że tylko jedna osoba powołuje skład. Napewno jest to lepsze niż gdyby skład powoływali uber soldaci z FFA.
Ale w końcu ta procedura wyboru kapitana ma to do siebie, że jest mała szansa powołania jakiegoś z...a na to stanowisko. W końcu w tych najlepszych wybierających klanach jest najwięcej rozsądnych ludzi (dlatego są najlepsze) którzy raczej wybiorą odpowiednią osobę.
Zaraz pewnie ktoś wyskoczy z komentarzem że jak Prosper zostanie kapitanem to powoła tylko Poison.
Spokojnie - Prosper to rozsądny facet, który nie zapomni o nikim dobrym a dodatkowo w starych rulesach NC jest zapis że w meczu nie może grać więcej niż 3 graczy z jednego klanu (nie wiem czy ten zapis będzie w obecnym NC)

A swoją drogą to chyba większość graczy uważa że Prosper najlepiej nadaje się na to stanowisko i nie wiem skąd to oburzenie Khaina ? Może sam chce zostać kapitanem albo widzi na tym miejscu kogoś z IC ?
To chyba odwieczny syndrom IC które zawsze czuło się poszkodowane i niedoceniane w kolejnych NC Cup.

+Quote Post
2_Blind
post 22:11, 11 10 2003
Post #9

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 86

cosik mi sie widzi, jak zwykle malkontence, ze z reprezentacja bedzie gorzej niz w rtcw, wyglad tagu to jedno, moze wazniejsze zeby wszyscy reprezntanci mieli ten sam, a tym roznie bywalo. Niezly dym byl z polska reprezentacja sof'a 2. Widocznie w polsce zawsze jakis smrodek musi byc, trza sie przyzwyczaic i zyc z nim :/ w zasadzie mam to dupie bo nie gram w et, az mi czasem lekko na duszy ze ominalem to bagienko smile.gif

+Quote Post
Dajmos
post 22:38, 11 10 2003
Post #10

Feldwebel
Ikona Grupy

Hmmm ludzie na serio to trzeba zrobic jakos Sonda , trzeba wybrać pożądnych graczy !!!!

+Quote Post
Zipper
post 22:42, 11 10 2003
Post #11

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 25

hmm niewiem jak wy ale poczytałbym ten topic na tym forum :C czytac to - Polski NC RTCW

+Quote Post
Mad
post 23:00, 11 10 2003
Post #12

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

Natomiast gracze FFA albo gracze klanów które nie rozegrały żadnego oficjalnego ważnego meczu mają tyle do powiedzenia co żyd w Treblince. I czy się to komuś podoba czy nie to takie są zasady których nikt nie zmienia w CB już od dawna.

to kmh zagralo w cb 27 meczy to ma duzo do powiedzenia ;P

kazdy klan mia lpodac swojego wybranca na tl to pio z ic jest dobry biggrin.gif

+Quote Post
Prosper
post 23:49, 11 10 2003
Post #13

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Prosze was o jedno w tym wolfszlagiera. ODLOZMY KLANOWE SPRAWY NA BOK.
Ja wcale sie nie pcham na fotel "prezydenta" - imo Angel bardziej sie nadaje. I obiecuje ze bez wspolnego poparcia ze strony wiekszosci klanow - te ktore nie istnieja 2 dni- tylkood poczatku maja swoj udzial w budowie sceny et/rtcw nie mam zamiaru z nc team miec wspolnego.

Pomyslmy jak to zrobic by cala polska scena stala za reprezentacja a nie tylko czekala by wytknac palcem bledy lub niepowodzenia teamu.

Zachowajmy sie jak za...ista scena na polski parlament.

PEACE!!!! Tu chodzi o reprezentacje was graczy, a nie spelnianie jakis wlasnych ambicji.

Ps.
Mad z calym szacunkiem ale skoro twierdzisz ze moj brat jest najlepszym kandydatem na to stanowisko, to dowodzi tylko jakim jestes lolem i jakie naprawde masz pojecie o et. Dlatego nie dziw sie ze pozniej wszyscy maja z Ciebie beke.
W koncu ja z nim mieszkam i wiem cos...

+Quote Post
Dajmos
post 0:57, 12 10 2003
Post #14

Feldwebel
Ikona Grupy

Proser ja niemoge jakie przemówienie tongue.gif:P:P:P:P:P dobra dobra to moze tak niech CL POLSKICH kLANÓW wybiorą z pośród siebie przedstawicieli (siebie tez moga) albo do reprezentacji ablo do jakiejs komisi co powołą reprezentacje .
Tylko żeby to nie było na zasadzie układu ....powiexdzmy gosć z poison wybierze se goscia z poison albo innych znajomych . Musi to być naturalna selekcja , według umiejętnosci , zgranai , i .....................ŁĄCZA tongue.gif

+Quote Post
Pio
post 12:34, 12 10 2003
Post #15

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 87

QUOTE (Pio @ Oct 12 2003, 10:34 AM)
QUOTE (Mad @ Oct 11 2003, 09:00 PM)

kazdy klan mia lpodac swojego wybranca na tl to pio z ic jest dobry biggrin.gif

1.w ET nie gram od miesiaca ...
2. nie mam czasu na ET
3. nie mam dobrego lacza
4. praiwe nigdy nie prowadzilem IC jako Tl wiec ten post ze ja na TL to chyba zart tongue.gif

+Quote Post
Kapral_Dud
post 12:42, 12 10 2003
Post #16

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 436

obyśmy dobrze wybrali smile.gif

+Quote Post
Pio
post 12:51, 12 10 2003
Post #17

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 87

Nie wiem Swiety po co takie texty, nikt z IC nigdy nie czul sie poszkodowany. IC zawsze kibicowalo reprezentacji i zyczylo jej jak najlepiej, staralo sie nie komentowac gry i sposobu prowadzenia. My nie czulismy sie poszkodowani ale IC wolalo stac z boku niz sie pchac w brudne rozgrywki przeroznych osob jakie byly w ostatnich 2 NC w RtCW(wiemy jaki byl syf ...). Mengele byl wybierany do reprezentacji i chociaz byl traktowany jak 5 kolo u woza to nigdy nie marudzil i nie narzekal.
Moja taka rada najpierw wybrac kapitana a pozniej sklad, bo teraz sklad jest juz przez pewne osoby wybrany tylko kapitana nie ma ...

A co do tego NC w ET - wiadomo ze najwieksze doswiadczenie maja osoby ktore wczesniej graly w RtCW i wiadomo ze reprezentacja bedzie sie opierac na graczach C4/P/17/IC

+Quote Post
Usagi
post 13:04, 12 10 2003
Post #18

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 210

QUOTE (Dajmos @ Oct 11 2003, 10:57 PM)
Proser ja niemoge jakie przemówienie tongue.gif:P:P:P:P:P dobra dobra to moze tak niech CL POLSKICH kLANÓW wybiorą z pośród siebie przedstawicieli (siebie tez moga) albo do reprezentacji ablo do jakiejs komisi co powołą reprezentacje .
Tylko żeby to nie było na zasadzie układu ....powiexdzmy gosć z poison wybierze se goscia z poison albo innych znajomych . Musi to być naturalna selekcja , według umiejętnosci , zgranai , i .....................ŁĄCZA tongue.gif

madrze prawisz Dajmos. szczegolnie motyw, zeby CL wybierali dowodce... tylko jest maly problem. scena ET za krotko jest na naszych podworkach i za szybko sie zmienia wewnatrz. klany, te, ktore istnieja powyzej tygodnia i graja regularnie mecze, moge policzyc na palcach obu rak. ale, w sumie moze to dobry pomysl, uniknie sie zbednego przedluzania wyborow...

+Quote Post
Dajmos
post 13:41, 12 10 2003
Post #19

Feldwebel
Ikona Grupy

mi chodzi o CL klanów którze juz graja w CB albo innych ladderach . Głównie michodzi o starych wyjadaczy ...IC , poison itp

+Quote Post
Aiven
post 14:49, 12 10 2003
Post #20

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 49

nie zapomnijcie o kristo z huntera:p przyda sie wam tez:) a na prowadzacego bym wybral wlasnie Angela lub Prospera<---- Mysle ze oni by se z tym poradzili, a mysle tak dlatego ze maja respect u lepszych graczy i siedza w tym dosc dlugo...Takie jest moje Zdanie moze sie myle:p wiec bez krytiki please:]

+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi